Bildirim
hgs yapıştırma farklı bir teknik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Belki okuması zor olur -
Hgs kılıfları var. Onlar daha kullanışlı olur gibi geliyor bana. -
İlla da yapıştırmanıza gerek yok, plakaya tanımlı hgs olunca sistem düşüyor nasıl olsa, veya farklı bir şeffaf çift taraflı bant ile etiketteki koruyucuyu sökmeden yapıştırın, ya camdan yada etiketin bant koruyucu kısmından sökme ihtimaliniz daha yüksek olurquote:
Orijinalden alıntı: ukilavuz
Belki okuması zor olur -
quote:
Orijinalden alıntı: kir-pi
İlla da yapıştırmanıza gerek yok, plakaya tanımlı hgs olunca sistem düşüyor nasıl olsa, veya farklı bir şeffaf çift taraflı bant ile etiketteki koruyucuyu sökmeden yapıştırın, ya camdan yada etiketin bant koruyucu kısmından sökme ihtimaliniz daha yüksek olur
nasıl olsa düşüyor dediğimiz sistem yüzünden ihtarname geldi bir çok kişiye, belki size de gelir.
geçiş bedeli 15 tl- ceza 150 tl.
itiraz ediyorsan ara diyor, ne telefon ne fax ulaşılamıyor. -
Yapışkan kısmını izole bandın bir parçasına yapıştır ,bandı da bantla yapıştır.yani 2 bandın arasına yapıştır hgsyi.bende o şekildeydi ,arabayı satarken elimle çektim hemen söktüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
quote:
İlla da yapıştırmanıza gerek yok, plakaya tanımlı hgs olunca sistem düşüyor nasıl olsa, veya farklı bir şeffaf çift taraflı bant ile etiketteki koruyucuyu sökmeden yapıştırın, ya camdan yada etiketin bant koruyucu kısmından sökme ihtimaliniz daha yüksek olur
nasıl olsa düşüyor dediğimiz sistem yüzünden ihtarname geldi bir çok kişiye, belki size de gelir.
itiraz ediyorsan ara diyor, ne telefon ne fax ulaşılamıyor.
gece 11 den sonra çok rahat ulaşabiliyorsunuz. ben itiraz ettim 1,5 sene önce bir cezaya, halen sıradaymış değerlendireceklermiş :)
-
Etiket yapıştırma olayını ptt de sordum oradaki yetkili,yapıştırmaya bile gerek yok,sistem plakadan okuyup parayi varsa çekiyor dedi.sahsen benim 2 tane hgs var.bisiri akbank camda yapisik olan.ama kredi kartimi kapattim yani camdaki iptal oldu.simdi giseden geçiyorum kacak uyarisi veriyor ama obur hgs bakiyesinden parayı alıyor...gerçekten yapıştırmaya gerek yokmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: sonofisiris
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
quote:
itiraz ediyorsan ara diyor, ne telefon ne fax ulaşılamıyor.
gece 11 den sonra çok rahat ulaşabiliyorsunuz. ben itiraz ettim 1,5 sene önce bir cezaya, halen sıradaymış değerlendireceklermiş :)
Hocam, dün gece defalarca aradım, bu kez numara düşüyor fakat bekleme sesinden sonra ses kesiliyor. Bugün Faks ile itiraz dilekçesi yollamaya çalıştım, meşgul. 3 farklı numaraya da denedim. Malesef. En son mail attım. Ondan ise hiç umudum yok. Adamlar iletişimi kesmiş resmen. Gerçi iletişime gecseler de 1.5 yıl da halledememisler.
-
Arkadaşlar cam filmi üzerine yapıştırsak oradan cihaz okur mu? -
İlk defa duydum nette varmı bulamadım -
http://www.hepsiburada.com/csi-kompact-hgs-etiket-koruma-aparati-pm-otcsa20345quote:
İlk defa duydum nette varmı bulamadım
Bunu kullanıyorum, yüksek hızda bile geçmeme rağmen şimdiye kadar hiç okuma problemi yaşamadım. -
quote:
İlk defa duydum nette varmı bulamadım
Üstte @erain paylaşmış. -
plakaya tanımlı hgs lerde yapıştırmanıza gerek yoktur. 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Aracımın camında hgs etiketi yok..!quote:
Orijinalden alıntı: erain
http://www.hepsiburada.com/csi-kompact-hgs-etiket-koruma-aparati-pm-otcsa20345
Bunu kullanıyorum, yüksek hızda bile geçmeme rağmen şimdiye kadar hiç okuma problemi yaşamadım.
Alıntıları Göster
-
Forum sayesinde keşfettim alcam Bi tane -
quote:
Orijinalden alıntı: genckaptan
plakaya tanımlı hgs lerde yapıştırmanıza gerek yoktur. 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Aracımın camında hgs etiketi yok..!
Plakaya tanımlı hgs nasıl oluyor. Sonuta her hgs bir plakaya tanımlı değil mi? :)
Ben de yapıştırmadan uzun süredir kullanıyorum. -
http://www.hepsiburada.com/csi-kompact-hgs-etiket-koruma-aparati-pm-otcsa20345 buna 7 tl verene kadar kendim yapmıştım.quote:
Orijinalden alıntı: Orkun_quote:
Orijinalden alıntı: genckaptan
plakaya tanımlı hgs lerde yapıştırmanıza gerek yoktur. 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Aracımın camında hgs etiketi yok..!
Plakaya tanımlı hgs nasıl oluyor. Sonuta her hgs bir plakaya tanımlı değil mi? :)
Ben de yapıştırmadan uzun süredir kullanıyorum.
Alıntıları Göster
Elimde akbil koyma kabı vardı onu bir güzel kestim hgs boyutunda cama yapıltırdım hgs içine koydum hgs çıkaracağım zaman içersinden alıyorum konu kapandı.
-
Hiç yapıştırma ?quote:
Orijinalden alıntı: emrcnd
http://www.hepsiburada.com/csi-kompact-hgs-etiket-koruma-aparati-pm-otcsa20345 buna 7 tl verene kadar kendim yapmıştım.
Elimde akbil koyma kabı vardı onu bir güzel kestim hgs boyutunda cama yapıltırdım hgs içine koydum hgs çıkaracağım zaman içersinden alıyorum konu kapandı.
Alıntıları Göster
E devletten hesabımdan düşüp düşmediğini kontrol ediyorum yeterli oluyor. Hiç olmadı elinle tutuver hocam
-
Benim de cam filmi üzerinde sıkıntı olmuyor bi problem yok olur tabi -
Sticker olanlari gidin ptt ye yapistirin, yerine kart olandan alin
Ogs satisini durdurup, bunlari bela ettiler milletin basina.. 800lira cezayi, guc bela 240a dusurttum.
Benzer içerikler
- turbo neden geç devreye girer
- ford transit yakıt tüketimi yorumları
- mercedes b 180 kronik sorunları
- opel astra 1.6 dizel otomatik yorumlar
- deri koltuk temizleyici tavsiye
- ssangyong torres evx fiyat
- togg satış rakamları
- yeni ev6
- togg servis ağı
- bmw x1 elektrikli menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X