Şimdi Ara

HGS kart başka araçta kullanılabilr mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

normal hgs yapışkanları tek kullanımlık bir kere cama yapışınca geri çıkmıyor , yarın araba değiştirdğimde yeni etikete tekrar 30 tl vermeden veya eskinin iptali için 30 gün beklemeyle uğraşmamak için resimde görülen hgs karttan aldım.

Şimdi normalde araçta hgs bulunmadığında plakadan kontol yapıyor fakat bu kartı babamın arabasıyla geçerken okutsam plakadan kontorl yapar mı ?

Babamın aracında hgs yok yılda bi iki kere lazım oluyor benim kartı okutsa köprüden geçtiğinde sorun olurmu ?

HGS kart başka araçta kullanılabilr mi ?

• yokmu bilen ?
  • sorun olmaz hgs kart 5 araca tanimlaniyor diye yazi okumuştum ayrıca ogs de bunun tarzında ve biz 1 araca tanımlı ogsyi başka araçta kullandik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

sorun olmaz hgs kart 5 araca tanimlaniyor diye yazi okumuştum ayrıca ogs de bunun tarzında ve biz 1 araca tanımlı ogsyi başka araçta kullandik

birden fazla aracı olanlar için geçerli deniyor.

Babamın aracı kendi üstüne benimkisi de benim üstüme inşlh dediğiniz gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

sorun olmaz hgs kart 5 araca tanimlaniyor diye yazi okumuştum ayrıca ogs de bunun tarzında ve biz 1 araca tanımlı ogsyi başka araçta kullandik

birden fazla aracı olanlar için geçerli deniyor.

Babamın aracı kendi üstüne benimkisi de benim üstüme inşlh dediğiniz gibi olur

Birşey olucağını sanmıyorum ogs ile biz yaptık sorun olmadı peki hgs kartı ne kadara aldınız ve nerden aldınız.

• O konuda bir bilgi kirliliği var...
    Bir HGS ürününü (eğer emniyet aracı değilse(emniyet araçlarında sanal ürün diye bir olay var)) sadece kayıtlı olduğu plaka ile kullanabilirsiniz.
    Kartıda başka araçta kullanabilmek için PTT den plaka değişikliği yapmanız lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thegreenblack kullanıcısına yanıt
    postaneden 15 tl ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla Ogs de oluyor ama hgs dediğiniz gibi yapışkani sorunlu ve de plakaya ozel diye biliyorum.

• quote:

Kaynak ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hgskartptt.com
    Your Business – Creation and development of an effective business
    http://www.hgskartptt.com
    sayfada detayları var asagıya dogru bakarsanız ,ekran görüntüsü ekleyemedim kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 31 Ocak 2014; 22:09:27 >
  • quote:

www.hgskartptt.com
    sayfada detayları var asagıya dogru bakarsanız ,ekran görüntüsü ekleyemedim kusura bakma.

Burda kullanımda diye bir şey yazmıyor ki ama ..
    Sadece yapılacak denmiş şu an geçerli mi ki
    http://www.hgskartptt.com/node/23

quote:

HGS kartlarına 5 aracın plakasının tanımlanması için yapılan yazılım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Tural, birden fazla aracı olanların tek kartla geçiş yapabileceğini vurguladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PIERzig -- 2 Şubat 2014; 14:54:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

quote:

www.hgskartptt.com

Burda kullanımda diye bir şey yazmıyor ki ama ..
    Sadece yapılacak denmiş şu an geçerli mi ki
    http://www.hgskartptt.com/node/23

quote:

HGS kartlarına 5 aracın plakasının tanımlanması için yapılan yazılım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Tural, birden fazla aracı olanların tek kartla geçiş yapabileceğini vurguladı.

Bende orada okudum normalde yapiskan hgs var fakat araci aldigim arkadasin kayıncosu almis simdi kendine araç alip hgs cikarmis ve oradaki memur birtane daha hgsniz var iptal edelimmi demiş oda iptal etmiş bende şimdi hgs alicagim isbankasiyla calisiyorum hgs kart almayi düşünüyorum araci satarsam sorun olmasin diye ama bakalim daha gidemedim bankaya

• Ben de sonra motosiklette de kullanırım diye kart almıştım ama şu an için geçerli değil sanırım .
    Ayrıca kart daha kullanışlı öneririm yapışkanlılar gibi nereye yapıştıracağının önemi yok konsolun üzerine koysan bile okunuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.