Şimdi Ara

### HI-FI SİSTEMLERDE KULLANILAN KABLOLAR VE SESE OLAN ETKİLERİ, KULLANICI YORUMLARI ### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
30
Favori
86.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dali ikon 6 manitör audio rx6 ve heco victa 502 içini söküp baktım üç kolonda kaliteli kablolar vardı
    Dali ikon 6 : normal 2.5 mm kablo
    Manitör audio rx6 : QED
    Heco victa 502 oayide
    Kablolar vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Dali ikon 6 manitör audio rx6 ve heco victa 502 içini söküp baktım üç kolonda kaliteli kablolar vardı
    Dali ikon 6 : normal 2.5 mm kablo
    Manitör audio rx6 : QED
    Heco victa 502 oayide
    Kablolar vardı

16 kişi blokladi abi sende blokla geç Ogun bugün biz rahatız
    Zirvaliklarla isin olacağına bas geç blok tuşuna ne yazdığını gör ne muhattap ol

Bana uyuz olan arkadaşlar da aynısını yapıyor benim yazdıklarımı görmüyor

• ne diyo lan gene bu?
    fesuphanallah.
    neyse tema kardeşim bu sana değildi konuya dönersek senin kaliteli dediğin kablolar bunlarsa bunu herhangi bir elektirikçiden bulabilirsin gibi geliyor.insanların kalite anlayışı birbirine göre farklı sanırım biraz.çünkü allayıp pullayıp 100 dolara 300 dolara 500 dolara sattıkları kablolara benzetemedim ben bunu hiç.amacım tartışma falan çıkarmakta değil gözümün gördüğüne göre yorum yapıyorum.

### HI-FI SİSTEMLERDE KULLANILAN KABLOLAR VE SESE OLAN ETKİLERİ, KULLANICI YORUMLARI ###

### HI-FI SİSTEMLERDE KULLANILAN KABLOLAR VE SESE OLAN ETKİLERİ, KULLANICI YORUMLARI ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Kasım 2016; 16:5:21 >

• Satın alıp sökmeye gerek yok bu google çagında ,Bande katkıda bulunayım Monitor Audio kabloları :
    http://www.homecinema-fr.com/forum/enceintes-haute-fidelite/club-des-heureux-proprietaires-d-enceintes-monitor-audio-t29817374-5235.html
    http://i22.photobucket.com/albums/b331/hendrix142002/P1040225.jpg
    http://img11.hostingpics.net/pics/60919220130910190339.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 20 Kasım 2016; 16:24:14 >

• B&W802D

Vandenhul

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

B&W802D

Vandenhul

bu güzelmiş.bunun fiyatı da çok güzel yalnız.110 bin liralık hoparlorede bu kabloyu koymayacaklarsa ben tekme tokat dalarım artık bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Kasım 2016; 16:42:9 >

• Wilson Audio / Transparent

• YG Acoustics / Kubala Sosna

• son ikisi fazla alalade geldi bana.
    bide aklıma geldi heconun oyaide kullanması enteresan.oehlbach kendi markası değil mi bunların?ben mi yanlış hatırlıyorum acaba? eğer hatırladığım gibi ise kendilerine bile güvenmemişler demekki bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Kasım 2016; 17:5:52 >
  • Sonus Faber Amati

• hah şöyle,bana bunlarla gelin abi.sonus faber amati futura 90 küsür bin liracık.anniversarioya fiyat yazmaya bile utanmış adamlar.kaçaysa artık.
    eh buna da şükür...gönül isterki 5-10 bin liralıklarda da azıcık paraya kıyıp kalitelilerinden alsın koysunlar.benim anlatmaya çalıştığım bu.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin yeteri kadar koyuyorlardır . Bu görselleri paylaşmamdaki amaç hoparlör üreticilerinin kablo konusundaki hassasiyetlerini göstermekti. Hemen Hepsi kalbur üstü markalar ile çalışıyorlar.

• Sonus faberin kendi sitesindeki kablolar pek böyle görünmüyor amahttp://www.sonusfaber.com/en-us/products/amati-futura bu görüntü beni etkiledi artı bir 100.000 tl vereyim bu hoplara
  • kalbuüstü markaların çin üretimleri yani.ah abicim ah.yaptığım iş sebebiyle makinaların içerisinde ne kablolar geliyor gidiyor.kaliteli dandik kabloyu az buçuk ayırt edebiliyorum merak etmeyin.neyse benden bu kadar uzatmayacağım daha.
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Siz 100.000 TL bir hoparlöre verir misiniz ?

• şaka şaka ben 200.000 tl lik bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 20 Kasım 2016; 18:39:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Satın alıp sökmeye gerek yok bu google çagında ,Bande katkıda bulunayım Monitor Audio kabloları :
    http://www.homecinema-fr.com/forum/enceintes-haute-fidelite/club-des-heureux-proprietaires-d-enceintes-monitor-audio-t29817374-5235.html
    http://i22.photobucket.com/albums/b331/hendrix142002/P1040225.jpg
    http://img11.hostingpics.net/pics/60919220130910190339.jpg

Ben kullandığım kolonları kablosuna bakmak için almıyorum keyif yapmak için alıyorum üç tane link paylaşmışın birtanesi manitör audio rx6 değil ben google amcaya değil kendi gözlerime inanırım sadece gözlerimle gördüğümü yazdım

• Dogrudur paylaştığım kablo Monitor Audio BX2 nin ,RX6 degil ama ben Monitor Audio hop dedim sadece , eger Monitor audio RX6 da daha iyi kablo kullandıysa sevinirim ve sizin gördüklerinize de inanırım ama üreticinin böyle kablo kullanıp ta receiver ile hop arasına 5000 tl lik kablo bağlamanın ne anlamı var diye düşünüyorum sonunda herkesin kendi terciği sizi kast etmiyorum ama ,fakat ,ben en pahalısını bilirim ,en pahalısı iyidir anlayışını da taktirlerinize bırakıyorum
  • Yeter ya. Bakın olay versiyon farkları olan belli bir standartın altında olan digital kablo olsa dediğiniz tamam. Mesela peş peşe 5 tane digital bağla biri dts hd aktaramasın o dts hd gelmez. Ancak analog kablo böyle değil. Ses karakterine etki eder ve iki dandik arasına dandik bağlamaktansa iyi bağlaöak her zaman daha iyi sonuç verir çünkü bunlar analog kablo. Ki ekran kartından avr'ye x kablo gelsin , avr den monitore y kablo gelsin. Sadece 1080p görüntü aktarılıyor. Bu x-y den birini daha iyisiyle değiş daha iyi görüntü alırsın tek kabloyu geçtim. Kablo belli miktar kayıp yapar oranlı şekilde. Sen araya ne kadar iyi kablo çekersen o kadar daha iyi ses alırsın. Sistemin max'ı yine dandiğin max'ı na eşit olur ama yinede daha iyi ses alırsın olay burda biter. Kimse de mana aramaz. Para boyutuna gelince herkes gönlünden kopanı kesesine göre harcar hobi işi bu. Hiç bir kabloda en pahalı en iyidir denen şey olmazda. Sisteme en uygun olan en iyi kablodur senin için. Eğer o kablo o fiyat aralığında en çok sistemle uyumlu çalan kablo ise f/p kablosu olur vs vs. Bunlar hep tecrube. Gören de duyunda kullanır. Zehri yutmamışlar da almaz. Uzatmanın bir manası yok.

• harbiden bencede yetyer ya.herkes ben biliyorum dedikçe hiçbir yere varılmaz.amfi hoparlor kulak ve havadaki uçuşan titreşimler nihayetinde senin duyabildiğin ses.oratadakiler bunlar.bu kadar göreceli bir konuda neden herkes ben daha iyi biliyorum havalarında anlamadım gitti bir türlü.senin süper diyeceğine ben belki burun kıvırıp beğenmeyeceğim seni otorite yapan ne bu konuda kulağın mı?duyduğun ses mi?belki tam tersi ben süper diyeceğim sen beğenmeyeceksin bile?
    arkadaşlar bakın o anki ruh haline göre bile duyduğunu sandığın sesler değişebiliyor.duymak istediğidne duyuyorsun umursamadığında anlamıyorsun bile.ciddiyim.sevdiğim bir müziği dinlemek istediğimde sadece müzğin sesini duyuyorum başka birşey ilgilendirmiyor bile.ama cihazı dinlemeye kalktığımda 50 tane hata buluyorum,atıyorum yok tizler geride yok basla pat pat yok midler dağınık sahne yok. vs...bütün hevesim kaçıyor kapatıp dizi film vs açıp seyrediyorum.deneyin görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Kasım 2016; 23:33:45 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.