Şimdi Ara

hiç bir altyazı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sorunum ayNen şudur yardımlarınızı beklemekteyim.

Bilgisayarımda kmplayerdan tut, vlc, gom, media player, classic media player, bs player, bs pro bütün video oynatıcılar var. Ancak hiç birinde altyazı çıkmıyor. ne yaptım ne ettim başaramadım. codecler yükledim yine olmadı. vlc'de ekran bulanık çıkıyor. bs de goruntu var altyazıda ara ara cıkıyor. cıkan altyazı da simsiyah ve bold. renk hiç bir türlü değişmiyor. üstüne üstlük tam sayfa izlemeye calıstıgında o olan altyazı da kayboluyor. yamulmuyorsam ortada yazılımsal bir sorun var.

tavsiyeleriniz nelerdir. sorun sizce neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: kanpunk

Benim sorunum ayNen şudur yardımlarınızı beklemekteyim.

Bilgisayarımda kmplayerdan tut, vlc, gom, media player, classic media player, bs player, bs pro bütün video oynatıcılar var. Ancak hiç birinde altyazı çıkmıyor. ne yaptım ne ettim başaramadım. codecler yükledim yine olmadı. vlc'de ekran bulanık çıkıyor. bs de goruntu var altyazıda ara ara cıkıyor. cıkan altyazı da simsiyah ve bold. renk hiç bir türlü değişmiyor. üstüne üstlük tam sayfa izlemeye calıstıgında o olan altyazı da kayboluyor. yamulmuyorsam ortada yazılımsal bir sorun var.

tavsiyeleriniz nelerdir. sorun sizce neden?

K-Lite Codec programıyla alt yazılar gözükecektir..
  • siz neleri denediniz bilemıyorum ama .. altyazıların adı vıdeo ıle aynı olmalı sadece sonuna ' .srt ' şeklinde uzantısı yazılmalı .. video yu açdığınızda yazıyı vıdeonun üstune atmanız yetrli..

.. bunun dışında video sağ tık subtitles bölümünden yazınızın renk ayarlarına falan bakın .. görüntü ve seslerde sorun yoksa eğer codeklerde sorunsuz demekdir .. ya baya istisna bir durum yaşıyorsunuz yada yukarıda bahsettiğim gibi basıt bır ıkı ayar gözden kaçıyor ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.