Şimdi Ara

HIC BIR SEKILDE PC ME VIRUS PROGRAMI KURULMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR MERHABA COK VAHİM Bİ DURUMDAYIM SORUNUM SU HIC BIR SEKILDE PC ME VIRUS PROGRAMI KURULMUYOR VAR OLAN KASPERSKY BI LE SUAN AKTIF KONUMA GECEMIYOR SİZLERDEN COK ACIL CÖZUM YOLLARI BEKLIYORUM SIMDIDEN TESEKKURLER

• Sistemi bir kaç gün geriye alın ve tekrar deneyin
  • Portable Virüs Programları veya İnternet üzerinden online scan yaptırabilirsiniz..
    Örn: Kaspersky :http://www.kaspersky.com/virusscanner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only_yunus -- 16 Kasım 2008; 15:19:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: phatron

ARKADASLAR MERHABA COK VAHİM Bİ DURUMDAYIM SORUNUM SU HIC BIR SEKILDE PC ME VIRUS PROGRAMI KURULMUYOR VAR OLAN KASPERSKY BI LE SUAN AKTIF KONUMA GECEMIYOR SİZLERDEN COK ACIL CÖZUM YOLLARI BEKLIYORUM SIMDIDEN TESEKKURLER

Güvenli kipte açmayı denediniz mi,eğer güvenli kipte açabilirseniz kaspersky çalıştıra bilirsiniz,yada güvenli kipte virüs koruma programı kurmayı deneyin
    Güvenli kipe bilgisayar açılırken F8 basıp giriyorsunuz.
  • Arkadaşlar benzer bir problem yaşıyorum hiç bir antivirüs programı kurulmuyor virüs vardır gibi hatalar veriyor yada hiç başlamıyor virüsler engelliyor sürekli güvenli kip hiç açılmıyor mavi ekran hatası alıyorum galiba bu sorunda virüs kaynaklı daha önce bir sorun yoktu bir türlü yapamadım format ta atamıyorum bazı ücretli programlarım var silersem baya bir başım ağrıyacak altarnatif arıyorum yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.
  • ya konu mezardan çıkmış yuh yeni konu butonu ne gune duruyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ölüyü rahat bırakın mezarında :D
  • Bunun sebebi virüs olabileceği gibi ramlerin bozuk olması da olabilir.Aynı sıkıntıyı yaşıyordum.Kursam bile pasif duruma geçiyordu.Size tavsiyem güvenli modda combofix ile pcyi taramanız.Daha sonra ramleri tek tek deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.