Şimdi Ara

Hiç bitmeyen bir dizi olsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar çoğumuz dizi izliyoruz genelde dizi izleme isteği bence;

a- Boş zamanları değerlendirmek
    b- Kafa dağıtmak
    c- Eğer bir roman vs. uyarlaması ise merak etmek
    d- Gerçek dünyada göremediğimiz fantastik içeriğin merak içermesi vs.
    vs. vs. vs. diye uzayan bir liste var ama sonuç o ki biz dizi izlemeyi seviyoruz. Peki en gıcık olduğunuz şey ne? Bence bölümlerin kısa olması bir sonraki bölüm için çok beklemek ve eninde sonunda dizinin bitmesi. Peki biz dizimiz bitince ne yapıyoruz yeni dizilere yelken açıyoruz.

Benim size önerim ise bir oyun serisi, evet ilk duyunca kulağa biraz garip geliyor ama inanın gerçekten dizi bulamadığınız anlara ilaç olacaktır.
    Şahsen benim çektiğim video serisine ulaşmak için buraya basabilirsiniz.

Eğer severseniz bir "like" bırakmayı unutmayın. Seri hoşunuza giderse ve devam etmek isterseniz yeni bölümlere otomatik ulaşmak isterseniz tek yapmanız gereken şey bir google hesabı oluşturup kanalıma abone olmak :)

Denemedim demeyin, bir deneyin belki beğenirsiniz :)
    İyi Günler

Takip, tavsiye ve görüşler için;

facebook.com/yesildevinmaceralari
    twitter.com/WirierJerk
    www.yesildevinmaceralari.com
    ask.fm/yesildevinmaceralari

Hiç bitmeyen bir dizi olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawarg -- 3 Şubat 2013; 19:42:35 >

• bölümlerin kısa olması gıcık olduğum değil hoşuma giden bir şey şahsen, uzun olan bölümleri de görüyoruz Türkiye'de.
    saati doldurmak için adam 2.5 dakikada su içiyor.
  • Bu tür sorular burda soruluyor ama reklamlar Konu dışında yapılıyor benim bildiğim.
  • sen şimdi oyun sitesi falan mı açtın? biz oraya tıkladığımızda senin oyununu mu izleyeceğiz bir dizi gibi? onu mu demek istedin bilmiyorum ama benim anladığım bu...
  • aynen öyle ;) meraklılarına işte.

14000'e yakın insan takip ediyor şuan da her geçen gün biraz daha artıyor.
  • emeğine sağlık arkadaşım çok başarılı bir çalışma olmuş..
  • Ooo Alp seni yeni gördüm buralarda. Hoş geldin , sefalar getirdin . Arkadaşlara tavsiye ederim süper seridir Skyrim serisi. Onu beğenirseniz Alp'in yaptığı bir sürü seri var oyun tanıtımları var çok seversiniz. Çok iyi yapıyor bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plesac -- 6 Mart 2013; 17:33:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır seni bulmuşken sorayım The Walking Dead'in 2.sezonu gelecek mi ya da bir açıklama var mı 2.sezon ile ilgili?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.