Şimdi Ara

Hiç görmediğim birinin hesabına 200 tl yatırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum kardeşlerim bir sorum olucak boş zamanlarımda vakıt geçirmek için bir online oyunda 200 tl bütçemle yüksek level char devir almayı istiyorum ıkı tane karakter begendım bırısını sahıbınden.com aracılıgıyla buldum bu arkadaştan alırsam ticaret şöyle olacak 200 havale yapacagım karakterı devır edecek çocuk bıraz guven verdı bilgisayarında oyun olmadıgı için gecenın bı vaktı kafeyı gıdıp karakterın resmını bile attı bıraz guvenım oldu ancak adamı hiç tanımıyorum sehırdısında tanımadıgım bırınıb hesabına 200 tl göndermek doğrumudur?

Birde itemci diye bir site var internette 7 yıldır hizmet verıyor ınternette okudum devir satım işlerinde hiç sorun çıkmıyormuş sitede 10 bin liraya kadar alım satım işlemı yapanlar var bu gune kadar 3.5 milyon satış yapılmış başarılı onun yerıne 200 tl verıp bu sıteden 200 tllik bakıye alıp istedıgım bır karakterımı alayım devir işlemını site admını yapıyor ayrıca satıcı karakterı teslım etmezse satış iptal olup bakıyem hesabıma gerı gelıyor.

Siz olsanız hangısını tercıh ederdınız arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain0 -- 20 Aralık 2016; 20:43:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etme
  • clfkaya C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iki secenek sundum siz olsanız hangı yolu kullanırsınız onu soruyorum ?

• ben olsam bi internet kafede buluşup hesabı devralirdim
  • Ben bu tarz işlere bulaşmam bile.

O ne lan. Başkası oynayıp biryere getirecek sende paranla ona çökeceksin. Emperyalizmin tekno versiyonu
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Hocam o iş çok zor hem istedıgım karakterı bulucam hemde adamla aynı sehırde olup ayagıma getırıcem tamamen sans işi internet ustunden alabılırım ıkı secenegım var bırıncısı dırek önce havale yapıp karakterı teslım almak ama adamı hiç görmedım ıkıncısı 7 yıldır bu konuda sorunsuz hızmet veren itemci sitesınden aracılık yardımıyla devır almak sizce hangısı mantıklı bu sıteden dolandırılmam cunku satıcı teslımat yapmazsa satıs ıptal oluyor param bakıyeme gerı gelıyor ve satıcı dolandırıcılıktan ban yıyor.

• İtemci üzerinden al. Gece kafeye gitmiş filan onları geç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.