Bildirim
HiÇ KimseNin ÇöZemeDigi Sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ne kadar araştırdın sorması ayıp -
pardonda sen ne çözdün hatanın aynısını yazmışsın -
quote:
Orjinalden alıntı: lordnycaf
arkadaslar uzun zamandır yaptıgım arastırmalarla bu knight online exe kapat hatasininin çözümünü bulan birisini gormedim.Bazıları şimdi hata nasıl der hatayıda yazayım.
HAta sole
Knight online exe bir sorun ıle karsılastıgı için programi kapatmak zorundayız.İşiniz yarım kaldı ise ozur dileriz.
Bill Gates'e Sor Ben Bilmiyorum -
inn hosteste fazla kalınca oluyo ya uyuz oluom -
inn hostesden pot alcagıma pre yoksa gidip pra kkasıom öle olıom
d1 de
tabeke deilde gıcık bi olay -
Bu sorun genelde oyundaki hatalardan kaynaklanıyor.Pc de aniden aşırı bir kasma oluyor sonra güm.Sık sık oluyorsa oyunun data klasörünü yenilersen düzelebilir.Ben 2-3 hafta sundires e girememiştim.Ne zaman girsem Knight hata verip kapanıyordu. -
Bazıları in de oluyo onlar farklı bazılarıda normal oynarken 30dk 5dk bir hata verio -
arkadaşlar o sorun genellikle pc den kaynaklanıo ama inn de fazla kalıncada aynı hata verio 30dk da bir 5 dk da bir verence kesn pc de arza vardır -
Bende o hata nedense hep skıll bara çok hızlı pot koymaya çalıştıgımda oluyordu,ama şu an olmuyor. -
Cidd€n sinir oluyrm bu hataya -
Inn Hostesde kalince ve manager bilbordan ustdeki bos yere tiklayinca oluyo -
quote:
Orjinalden alıntı: lordnycaf
arkadaslar uzun zamandır yaptıgım arastırmalarla bu knight online exe kapat hatasininin çözümünü bulan birisini gormedim.Bazıları şimdi hata nasıl der hatayıda yazayım.
HAta sole
Knight online exe bir sorun ıle karsılastıgı için programi kapatmak zorundayız.İşiniz yarım kaldı ise ozur dileriz.
SORMASI AYIP SEN SADECE O HATAYI KNIGHTMI VERİYO SANIYOSUN
O HATANIN ÇÖZÜMÜ OLSAYDI.EMİN OL BİLGİSAYAR HER EVDE OLURDU.GENERALSİ İLK OYNADIGIM SON BÖLÜMDEYDİM VEDE HİÇ SAVE YAPMAMIŞTIM.BİRDEN LANET OLASICA O YAZI GÖZÜK VE 8 BÖLÜM BOŞA GİTTİ
-
Priwate serverleri bilemiyorum ama USKo'da
İnnde sadece sorun var o da yavaş geçersen sayfaları sorun vermez -
direx3d yi yukleyin ekran kartınız atıysede guncellestirin kolay gelsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X