Şimdi Ara

Hiç kullanılmamış 205 60 R16 Petlas kış lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kampanyadan aldığım 2014 üretimi 205 60 R16 W651 model Petlas kış lastiklerim aracı satmamdan dolayı boşa çıkmıştır.

Lastikler kapalı otoparkta naylonlarında beklemektedir. Ankarada evden teslim ederim. Şehir dışı kargo alıcıya aittir.

Yeni aldığım aracıma uygun kış lastiğini internetten taksitle almak isteyen olursa, o şekilde bir takasa da girebiliriz.

Pazarlık için lütfen mesaj atmayın, hiç kullanılmamış bir lastik için fiyatım zaten uygundur.

Fiyat: 750 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kliksa.com/urun/petlas-20560-r16-92h-snowmaster-w651-oto-kis-lastigi/902190998
    2015 üretimi ve ücretsiz kargo. Fiyatınız pahalı gibi.
  • Sıfır fiyatından 80 TL kadar ucuz yazmışım ve Ankarada teslim etmek istiyorum zaten. Bir miktar pazarlıkla sadece 1 yıl eski üretim ve hiç takılmamış bir lastik için uygun yazdığımı düşünüyorum. Yine de yorumunuza teşekkür ederim.

• İlanim guncel.

• Bence 500 lira uygun mantıklı fiyat olur kanaatindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectra_06

06.10.2014 üretim tarihi olan 4 adet 700 lira kargo dahil

http://kolayoto.com/petlas-snowmaster-w651-205-60-r16-92h.html

Fiyatı tekrar gözden geçirmeniz yararınıza olacaktır.

Verdiginiz adrese tiklayinca sadece ben mi 859 fiyat goruyorum? Fiyatim hic takilmamis lastik icin uygundur, pazarlik payim ufak da olsa vardir. Almak istemeyen arkadaslarin zahmet edip de fiyat arastirmasi yapip bana tavsiye vermesine gerek yoktur. Yine de yorumlariniza saygi duyuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

quote:

06.10.2014 üretim tarihi olan 4 adet 700 lira kargo dahil

http://kolayoto.com/petlas-snowmaster-w651-205-60-r16-92h.html

Fiyatı tekrar gözden geçirmeniz yararınıza olacaktır.

Verdiginiz adrese tiklayinca sadece ben mi 859 fiyat goruyorum? Fiyatim hic takilmamis lastik icin uygundur, pazarlik payim ufak da olsa vardir. Almak istemeyen arkadaslarin zahmet edip de fiyat arastirmasi yapip bana tavsiye vermesine gerek yoktur. Yine de yorumlariniza saygi duyuyorum.

yalan söyleyecek halim yok ben baktıgımda fiyat oydu keşke ekran görüntüsü alsaydım. lastik alacagım fakat bu tavrınızdan dolayı sizden almayacagım

Tavrimda bir yanlislik ya da saygisizlik oldugunu dusunmuyorum. Kaldi ki tuccar degilim bir set lastik satiyorum. Siz almazsaniz zarara girmem gibi bir durum yok. Kimseye zorla bir sey satmaya calismiyorum. Almak isteyen arkadas olursa ikinci el referanslarima bakarak ne tavirda bir satici oldugumu gorebilirler. Almak istemeyen arkadaslardan ricam basligi daha fazla kirletmemeleri yonunde olacaktir.

• İlanim gunceldir.

• İlanim gunceldir.

• berkaygumus kullanıcısına yanıt
    1 yılda bu ilanı güncelleseniz bu fiyatın oldukça altına satmanız bile zor. gidin lastikçiye bir sorun 200tl veriyormu? Kış lastikleri kasım aralık gibi firmalardaki rekabetten dolayı indirime girmeye başlar ve bahsettiğiniz fiyatın çok altına düşer. Geçtiğimiz yıl aralık ayında aynı lastiği 540tl ye montaj dahil aldık. şuan kampanyasız fiyatta bile bazı internet sitelerinde kartlara verilen puanlarla birlikte daha ucuza alınabilmekte. Siz 4 lastiği sattığınızda montaj birde kargo olsa kaça mal olacağını hesap ettinizmi hiç. Resmen 500 liralık lastiği 850tlye mal edecek bir akıllı arıyorum tarzında ilan açmışsınız. iyi arayışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaisa06

1 yılda bu ilanı güncelleseniz bu fiyatın oldukça altına satmanız bile zor. gidin lastikçiye bir sorun 200tl veriyormu? Kış lastikleri kasım aralık gibi firmalardaki rekabetten dolayı indirime girmeye başlar ve bahsettiğiniz fiyatın çok altına düşer. Geçtiğimiz yıl aralık ayında aynı lastiği 540tl ye montaj dahil aldık. şuan kampanyasız fiyatta bile bazı internet sitelerinde kartlara verilen puanlarla birlikte daha ucuza alınabilmekte. Siz 4 lastiği sattığınızda montaj birde kargo olsa kaça mal olacağını hesap ettinizmi hiç. Resmen 500 liralık lastiği 850tlye mal edecek bir akıllı arıyorum tarzında ilan açmışsınız. iyi arayışlar

Rica etsem 4 adet petlas lastiği 540 tl.ye satan yeri söyleyebilir misiniz? Kendi aracıma lastiği oradan alayım. Saygılar.

• İlanim gunceldir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.