|
Kış lastiği tavsiyesi - 225 45 r17 için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Kormoran felan tavsıy etmem kesınlıkle lastık konusunda bılındık marka olmasını tavsıye ederım..
-
Lassa snoways kullanıyodum bu ebatta, memnundum ama pahalı grupta mıdır bilemiyorum. Michelin cross climate da kullandım ama ilk sezondan sonraki kış performansı çok iyi değildi.
-
Aynı ebat Sava kullanıyorum , tavsiye ederim
Sava 225/45 R17 94V XL Eskimo HP 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 12 Ekim 2021; 9:24:45 > -
Para varsa nokian continental. Ben garibanim 2 3 kış idare etsin diyorsanız sava eskimo öneririm. -
Goodyear ug8 iyidir. Nokian WR D4 de güzel lastiktir.
Ug8 i dobloda
Nokian ı Clio da kullanıyoruz ikisi de güzel. -
lassa snowvys mükemmel türkiyede hakkı yeniyor.fiyatlarını bilmiyorum ama.
-
Güncel -
Sava alın geçin. 3 sezon kullandım. Fiyatına göre çok kaliteli lastiktir , Eskimo hp2 ler Alman üretimiydi.
Astra J ile virajdan viraja da attım. Ani frenleme de yaptım, kar yağarken şehrin en yüksek noktalarına da tırmandım. Gönül rahatlığıyla öneririm.
-
Ne yaptınız aldınız mı lastiği?
-
Bana da bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X