Şimdi Ara

Hiç rüyanız gerçek oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru gayet açık, çok merak ediyorum. Çünkü bazen hayata dair çok istediğim şeylerin rüyamda gerçekleştiğini görüyorum ve ''rüyalar tersine çıkar'' savının batıl olduğuna inanmak istiyorum.

• oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet oldu

rüyamda nefes alıyodum

şimdide alıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 25 Eylül 2015; 13:54:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babannemim öldüğünü gördüm rüyamda. Ağlayarak uyanmıştım. O günden sonra 1 2 hafta içinde ameliyat olayları çıkmıştı bir daha da eskisi gibi sağlıklı olamadı. Hala hasta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizden ıslak şortla çıkıp gün boyu onla durunca bacağımda mantar olmuştu. Şehir dışındaydım çekinip kimseye bir şey diyememiştim ailemin yanında değildim. Memlekete dönünce annem demişti ki rüyamda seni gördüm bacakların yara olmuştu bana gösteriyodun dedi ben de durumu anlattım çok ilginçti

• 6 yaşındayken rüyamda abim pc alıyordu, tüm aileye anlatmıştım. Akşam abim elinde pc ile geldi. O mutluluğu hala yaşayamadım...

• bir aralar sürekli dejavu olayını yaşardım
  • 2 kere falan olduydu. İnsan garip oluyor

• Rüyamda eaki kız arakadşımın, saçlarının yarısı ayrı diğer yarısı ayrı renk olduğunu görmüştüm. Uzun çilelerin ardından varılacak mutluluk diyordu. Çok rüya gördüm o zamanlar hangisini yazsam anlamı aynı şey çıkıyodu.

Kız beni terketti beyler netice olarak. Şuan kafam rahat bayağı üzüldüm çile çektim sağlığımdan oldum... Rüya gerçek oldu yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.