Şimdi Ara

Hiç sevgilim olmadı bu duyguyu yaşayamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 18 oldu arkadaşlarımın nerdeyse hepsinin 5 tane sevgilisi oldu bir benim olmadı bugüne kadar bu durum beni çok üzüyor hiçbir kız bana bakmıyor bile lise bitti bir kızın elini tutmuşluğum yok şimdi siz abazanlık olarak algılayacaksınız bu durumu ama öyle değil bir kızla sırf yiyişmek öpüşmek için sevgili olmak istemiyorum dert ortağım olacak onunla herşeyimi paylaşabileceğim moralim bozuk olduğunda onunla moral bulacağım bir sevgilim olsun isterdim çok mu şey istiyorum? lisedeyken çok çaba sarfettim denemediğim yöntem kalmadı ama uğraşlarım sonunda anladığım şey kızlar tipe bakıyor siz diyeceksiniz şimdi sen asosyalsin konuşmuyorsun ondan dolayı olmaz tabi ama kızlarla konuşurum iyi arkadaş olurum ama sadece arkadaş gözüyle bakarlar. Ortaokul arkadaşıma ortaokul bittikten sonra (samimiydik) açılmak gibi bir hata yaptım zaten ondan sonra üzüntülerin ve hayal kırıklıklarının devamı sürekli geldi kendime güvenimi tamemen yitirdim aldığım son ağır redden sonra bir daha kızlara açılmamayı kafayı koydum bir de üstüne üstlük bir ortamda herkes sevgilisiyle eleleyken hep sadece ben yalnız kaldım bu durum beni zamanla çökertti bazen arkadaşlarım arasında alay konusu oldum forumda kız arkadaşımı nereye götürsem veya sonunda kız sevgilim oldu çok mutluyum tarzından konuları görünce iyice depresyona girmeye başladım derdimi paylaşacak kimse bulamadım ve sizinle paylaşmak istedim.

Biraz uzun bir yazı oldu LÜTFEN saçma sapan yorumlar yazmayın sizden rica ediyorum sadece içimi dökmek istedim derdimi anlatacağım kimse olmadığı için size içimi dökmek istedim okuyanlara teşekkürlerimi sunarım durumu benim gibi olan ve bu duruma üzülen varsa içini döksün

• herşeyin bir zamanı vardır hocam sabret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer48 -- 2 Kasım 2009; 11:55:07 >
  • aynaya bakacaksın öncelikle sonra karar vereceksın ;

-bana hangi tip kızlar bakar

işin sırrı kendini bilmektir
  • Kafana takma fazla..Çok büyük bi eksiklik değil bence...Zamanla sende bulursn bi tane
  • Sende bulursun 5 tane kıza bedel olur fazla kafana takma bu konuları
  • İçten içe kendini beğeniyosun, seçici davranıyosun olay bundan ibaret.. bu devirde tip mip yalan yemin ederim bunu sana bin kere ispatlarım
  • Hiç sevgilim olmadım dan kastın nedir... Yiyişecek öpülecek malmal sohbet yapılıp 2 mcdonalsda gidilecek şekilde mi yoksa ciddi mi. Eğer bu bahsettiğimi eksiklik sayıyorsan olmaması daha iyi. Ha hani bunuda yaşamak lazımdır, özellikle lisede hele bizimkisi 4 yıldı sizinkisi nasıl bilmem bunu yaşayamamak talihsizlik. İlla biri çıkar ama arkadaş çevresi o çirkin bu mal gibi ithamlarda bulununca felan önü kapanıyor insanın.
  • Dert etme.Sana bakmayanlar ölsün.
  • işin sırrı sende kendi içinde ara doğru kızı bul ve yanaş yanına
  • Bu özlü sözler işine yarıyacaktır

Ben yanmazsam
    Sen yanmazsan
    Biz yanmazsak
    Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa...
    • Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur…
    • Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız önce uykudan uyanmanız gerekir.
    • Sen sen ol kapı önünde aşk yapma, aşkın gözü kördür ama komşununki asla
    • Güzel bir kız gözü, iyi bir kızsa gönlü okşar.
    • Kız dediğin İstanbul gibi olmalı. Fethi zor, fatihi tek!
    • Ya ümitsizsiniz. Ya da ümit sizsiniz. Ya çaresizsiniz. Ya da çare sizsiniz.
    • Denizleri seviyorsan dalgalarıda seveceksin sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin...
    • Ders çıkarılmış başarısızlık başarı sayılır
    • Her şeye rağmen gülümse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 1 Kasım 2009; 22:06:50 >

• Gururun daha ağır basıyor.. 'ben niye onun peşinden koşayım ki' diye düşünüyosun. görünüşün,sosyal statün ve ekonomik durumun da ahım şahım değilse kimse de senin peşinden koşmadığı için açıkta kalıyosun doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 1 Kasım 2009; 22:04:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Hiç sevgilim olmadım dan kastın nedir... Yiyişecek öpülecek malmal sohbet yapılıp 2 mcdonalsda gidilecek şekilde mi yoksa ciddi mi. Eğer bu bahsettiğimi eksiklik sayıyorsan olmaması daha iyi. Ha hani bunuda yaşamak lazımdır, özellikle lisede hele bizimkisi 4 yıldı sizinkisi nasıl bilmem bunu yaşayamamak talihsizlik. İlla biri çıkar ama arkadaş çevresi o çirkin bu mal gibi ithamlarda bulununca felan önü kapanıyor insanın.

hocam sevgilim olsunda elini bile tutmamaya razıyım benim amacım tamamen ciddi artık bu duygunun eksikliğini kaldıramıyorum artık.

Cevap yazanlara teşekkür ederim bi nebze de olsa rahatladım:)
  • Dünyada her erkeğe 3 kız düşüyormuş

Hakkını kim yiyorsa haram et
  • Olmayınca olmuyor dostum boşuna uğraşma
  • olsa da bişey değişmiyor merak etme. Daha çok strese sokuyor kızlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

olsa da bişey değişmiyor merak etme. Daha çok strese sokuyor kızlar

Ya değişsin veya değişmesin sıkıldım artık hayatın monotonluğundan yalnız olmaktan
  • Böyle bir konuyu neden gereksizlere taşırlarki?Adam kız konusu açmamış.
  • Konu Dışı'na açsaydın Baro55 yardım ederdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.