Şimdi Ara

Hiç sıkılmayacağım birşey.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar türü hiç fark etmez.Hiç sıkılmayacağım bir oyun önerirmisiniz?
    Sistemim
    Intel G33/G31 (GMA) onboard ekran kartım.1024 mb ram.directx 9.0 uyumlu ses kartı.pcde boş alan baya var.

Her türden olabilir.Mesala sims gibi rol yapma,
    Age of serisi gibi strateji
    chapmpionship manager gibi menajer
    fifa gibi futbol
    nba live gibi basketbol
    (başka spor oyunlarıda olur.[baseball,amerikan futbolu gibi])
    call of duty serisi gibi fps olabililr
    25 to life gibi tps olabilir.
    Yani türü fark etmez.Yeterki oynarken sıkılmayayım.

genellikle taktik kurmayı severim.bilgisayarda call of duty 2 oynarken bile taktik yapar oynarım.asla tek başıma falan gitmem.

lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not : Bu mesaj Brezilya-Hollanda maçını izlerken yazıldıgı için,kafamda vuvuzela etkileriyle saçma şeyler yazdıysam özür dilerim.

• İnternetin var diye düşünüyorum ve TeamFortress2 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

İnternetin var diye düşünüyorum ve TeamFortress2 diyorum
    heroes of might and magic 3, haritalar biterse kendin harita yaparsın sonsuza dek oynarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

heroes of might and magic 3, haritalar biterse kendin harita yaparsın sonsuza dek oynarsın :)

kendi haritanı yapma olayı zor bence.hazır kalıplar kullanmama rağmen frozen thronea map adamakıllı map yapamadım gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::biohazard:::

quote:

Orijinalden alıntı: rextr

kendi haritanı yapma olayı zor bence.hazır kalıplar kullanmama rağmen frozen thronea map adamakıllı map yapamadım gitti...

Alıntıları Göster
    TeamFortress 2yi bende biliyorum.oynamak istiyorum ama burada alabileceğim bir yer yok.beylikdüzünde oturuyorum(istanbul)migrosta d&r var ama hiç teamfortress 2 yada orange paketimi ne vardı o yok.:D bildiğim kadarıyla sadece orjinal oyun olarak çalışıyor dimi multiplayer?

Bir bulsam şu oyunu aah aaah :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Cod2Soldier

TeamFortress 2yi bende biliyorum.oynamak istiyorum ama burada alabileceğim bir yer yok.beylikdüzünde oturuyorum(istanbul)migrosta d&r var ama hiç teamfortress 2 yada orange paketimi ne vardı o yok.:D bildiğim kadarıyla sadece orjinal oyun olarak çalışıyor dimi multiplayer?

Alıntıları Göster
    sims 3 ambitions olabilir, braid dene mutlaka, 2k10 my player modunda oynayabilirsin 80 maç kadar gitmiştim ben, aklıma geldikçe yazarım bende böyle şeyler arıyorumda

• quote:

www.steampowered.com dan steami indir netten satın al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Kredi kartım yok =) Ailedede kredi kartı yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Kredi kartım yok =) Ailedede kredi kartı yok

Alıntıları Göster
    Heroes of Might and magic 3 + in the wake of gods

• quote:

Orijinalden alıntı: runstorm

damardan giriyonuz adama hee
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

quote:

Orijinalden alıntı: runstorm

damardan giriyonuz adama hee

Alıntıları Göster
    Mafia.
    Kolay sıkılıcağını düşünmüyorum.Biraz eski bir oyun olabilir ama tüm zamanların en iyi Tps'lerindendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Korauf

Mafia.
    Kolay sıkılıcağını düşünmüyorum.Biraz eski bir oyun olabilir ama tüm zamanların en iyi Tps'lerindendir.

Alıntıları Göster
    Oyungezer okudum az önce, Toy Story 3 incelemesi vardı. Gerçekten çok keyifi yapmışlar oyunu editöre göre.
    GTA ya çok benzeyen bi kısım bile varmış ve oyun her yaşa hitap ediyormuş, hiç de sıkmıyormuş.

Benim şu an iniyor tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul H. Landers

Oyungezer okudum az önce, Toy Story 3 incelemesi vardı. Gerçekten çok keyifi yapmışlar oyunu editöre göre.
    GTA ya çok benzeyen bi kısım bile varmış ve oyun her yaşa hitap ediyormuş, hiç de sıkmıyormuş.

Alıntıları Göster
    dragon age origins
    defalarca bitirmeme rağmen aynı heyecanla tekrar başlıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul H. Landers

Alıntıları Göster
    War 3 Frozent Throne , Battle.net yada benzeri neyse artık, Bu sadece 1 oyun değil Milyonlarca bi oyun bana kalırsa :) ve muhtemelen hayatımda en uzun süre oynadıgım oyundur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erich Kartmann

War 3 Frozent Throne , Battle.net yada benzeri neyse artık, Bu sadece 1 oyun değil Milyonlarca bi oyun bana kalırsa :) ve muhtemelen hayatımda en uzun süre oynadıgım oyundur:)

Alıntıları Göster
    tabii football manager oyunun sonu yok çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiRWoLf

benimde tavsiyem fm'den yana 3. Lig'den bir takım alarak her sene şampiyon olma isteği, transferler ve sana gelecek teklifler oyunu daha bir kalıcı kılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: runaway7

quote:

benimde tavsiyem fm'den yana 3. Lig'den bir takım alarak her sene şampiyon olma isteği, transferler ve sana gelecek teklifler oyunu daha bir kalıcı kılıyor

Alıntıları Göster
    fm nin çok serisini oynadım , değişen bişey yok , oyunda herhangi bir şifre fln olmadan hile yapabildiğini bilmek insana oyunu kalitesiz hissettiriyor, yada kazanmak için hile ypmak istiyor insn , bi süre snra bu durm cok sıkılmana sebep oluyor.
    hileden kastım Orjinal takımınla , transferini istediğin takımdaki oyuncunun bulundugu takımı alıp , fiytıını 0 ypmk , yada kadroyu daıtıp maça sokma. İster istemez , bu son bu son diyip kullanıyorsun , ben uzun zmn bynca oynamıştım fm

• quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

fm nin çok serisini oynadım , değişen bişey yok , oyunda herhangi bir şifre fln olmadan hile yapabildiğini bilmek insana oyunu kalitesiz hissettiriyor, yada kazanmak için hile ypmak istiyor insn , bi süre snra bu durm cok sıkılmana sebep oluyor.
    hileden kastım Orjinal takımınla , transferini istediğin takımdaki oyuncunun bulundugu takımı alıp , fiytıını 0 ypmk , yada kadroyu daıtıp maça sokma. İster istemez , bu son bu son diyip kullanıyorsun , ben uzun zmn bynca oynamıştım fm

Anladım dostum online oyunlar denedin mi Knight online olsun, Silkroad Online olsun vb bu tarz oyunlar?
    Bu oyunlarla birçok arkadas edindim Fakat Online olarak Counter Strike da olabilir şuan aklımda pek seçenek yok fakat gelirse sana özel mesaj olarak bildirirm sağlıcakla kal

Not olarak ekliyeyim: Grafiğe önem veriyor musun bilmiyorum fakat eski ama kendini oyuna adapte edebilirsen zevk alabileceğin bir oyun New Star Soccer 3 dene derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runaway7 -- 17 Temmuz 2010; 0:32:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: runaway7

quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

Anladım dostum online oyunlar denedin mi Knight online olsun, Silkroad Online olsun vb bu tarz oyunlar?
    Bu oyunlarla birçok arkadas edindim Fakat Online olarak Counter Strike da olabilir şuan aklımda pek seçenek yok fakat gelirse sana özel mesaj olarak bildirirm sağlıcakla kal

Not olarak ekliyeyim: Grafiğe önem veriyor musun bilmiyorum fakat eski ama kendini oyuna adapte edebilirsen zevk alabileceğin bir oyun New Star Soccer 3 dene derim

Alıntıları Göster
    new star soccer 2010 var bende tavsiye ederim onu baya zevkli

• quote:

new star soccer 2010 var bende tavsiye ederim onu baya zevkli

Alıntıları Göster
    pes fln varken ilginç ilginç oynlar bulmaya gerek yok

Bu arada arkadaş haklı , offline oynlar değişmez , oynarsın , bitirirsin , yada fm gibilernde herşeyi kazanırsın , ve sıkılırsın
    Sıkılmak istemezsen online oyun oyna ama şuanda yeni bir server bul yoksa ezilir gidersin:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.