Şimdi Ara

Hiçbir Hadis İnkarcısı Bu Videoya Cevap Veremez (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya seni gördükçe şu adamlara cevap veresim geliyor inan. Sırf seninle uğraşmasınlar diye Nasıl bir sabır ile dayanıyorsun bunlara, ısrarla anlatıyorsun adam gibi din eleştirisi sunmak istiyorsan önce bir kendin neyi iddia ediyorsun öğren diye söyle söyle ben anladım senin ne dediğini bunlar anlamadılar, bunlar anlamıyor diye bir de kripto teist oldun iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: torlofan

Ya seni gördükçe şu adamlara cevap veresim geliyor inan. Sırf seninle uğraşmasınlar diye Nasıl bir sabır ile dayanıyorsun bunlara, ısrarla anlatıyorsun adam gibi din eleştirisi sunmak istiyorsan önce bir kendin neyi iddia ediyorsun öğren diye söyle söyle ben anladım senin ne dediğini bunlar anlamadılar, bunlar anlamıyor diye bir de kripto teist oldun iyi mi
    bana da suni ateist falan birşey dediler az önce
    valla arkadaşın sabrına bende hayran kaldım..adam anlatıyor ama karşısındaki adamın türkçe vasat olduğu için anlamıyor.. komik ya buraya ergen çöplüğü diyordum da bunlar ergen de değil 0-8 yaş grubu büyük ihtimal nasıl bir kafaları varsa eğitim öğretim okul yüzü kalem sıra masa silgi defter yüzü falan da görmedi herhalde bunlar..

• Gavur Padisah kullanıcısına yanıt
    Mealci dediği kimmiş acaba sen miydin len yoksa o da?

Ne kadar salak insanlar var ya. Cinsel ilişki dine göre evli kişiler arasında helal olur, evlenmek karşı cinsle olabilen bir şey ise diğer her türlü cinsel ilişki haramdır.
  • quote:

Mealci dediği kimmiş acaba sen miydin len yoksa o da?

Ne kadar salak insanlar var ya. Cinsel ilişki dine göre evli kişiler arasında helal olur, evlenmek karşı cinsle olabilen bir şey ise diğer her türlü cinsel ilişki haramdır.
    Senin gibi mealcileri daha çok videosuyla ifşa ediyor bu hoca. Diğer videolarına da bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

bana da suni ateist falan birşey dediler az önce
    valla arkadaşın sabrına bende hayran kaldım..adam anlatıyor ama karşısındaki adamın türkçe vasat olduğu için anlamıyor.. komik ya buraya ergen çöplüğü diyordum da bunlar ergen de değil 0-8 yaş grubu büyük ihtimal nasıl bir kafaları varsa eğitim öğretim okul yüzü kalem sıra masa silgi defter yüzü falan da görmedi herhalde bunlar..

Alıntıları Göster
    Bir sünni bir ateist dedim. Bir sünni ateist demedim ki. Benim kurduğum cümlede iki kişi var. Bir ateist olan cin bir sünni olan sensin. Bana Türkçe dersi vermeye kalkana bak sen.

• mr.jk M kullanıcısına yanıt
    Anlamak mümkün değil bu kafaları. Çok işsiz güçsüz bunlar orası kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavur Padisah

Bir sünni bir ateist dedim. Bir sünni ateist demedim ki. Benim kurduğum cümlede iki kişi var. Bir ateist olan cin bir sünni olan sensin. Bana Türkçe dersi vermeye kalkana bak sen.

Alıntıları Göster
    sünni kim ateist kim, nerden biliyorsun belki ben şafiyim belki alevi belki hanberiyim..alla alla nasıl bir kafa yapınız var arkadaş yemin ederim nasıl bir eğitim aldınız siz ilkokul var mı sende hocam çok ciddiyim?
  • quote:

Anlamak mümkün değil bu kafaları. Çok işsiz güçsüz bunlar orası kesin.
    abi bu kafaları kim işe alır Allah aşkına ya
    Mealci? Ben mealci değilim ki. Her gördüğün sakallıyı deden mi sanıyon sen?

Ben böyle ehli sünnetleri izlemem, sırf plantinganın cini için izleyip cevap vermek istedim. 1 dk olmasa idi belki izlemezdim bile
  • mr.jk M kullanıcısına yanıt
    Yok okul bitince akıllanırlar bence. Bu kafayla zaten okul da bitiremez bunlar. Hukuk biter mi öyle hergün dine sövmekle.
  • quote:

Yok okul bitince akıllanırlar bence. Bu kafayla zaten okul da bitiremez bunlar. Hukuk biter mi öyle hergün dine sövmekle.
    Kıskanma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ulen ben fen lisesi mezunu, Türkiye genelinde 2000lerde sıralama ile üniye girmiş, üni bitirmiş adamım. Senin üniversitenin en yüksek puanlı adamından bile daha yüksek puanım vardı benim. Senin neyini kıskanacam.

Oku da adalet getir ülkeye, sen de bu topluma katkı ver. Farklılıklarımız olsa da hep beraberiz neticede.
  • quote:

Ulen ben fen lisesi mezunu, Türkiye genelinde 2000lerde sıralama ile üniye girmiş, üni bitirmiş adamım. Senin üniversitenin en yüksek puanlı adamından bile daha yüksek puanım vardı benim. Senin neyini kıskanacam.

Oku da adalet getir ülkeye, sen de bu topluma katkı ver. Farklılıklarımız olsa da hep beraberiz neticede.
    Sen ne getirdin bu ülkeye?

Elimden ne gelirse. Allah'a çok şükür işimi elimden geldiğince iyi yaparım, çevremi bilgilendirmeye ve birleştirmeye çalışırım. Sizin gibi bölmektense, kin nefret pompalamaktansa birleştirici olmaya çalışırım. Tabi ben de mükemmel değilim.
  • quote:

sünni kim ateist kim, nerden biliyorsun belki ben şafiyim belki alevi belki hanberiyim..alla alla nasıl bir kafa yapınız var arkadaş yemin ederim nasıl bir eğitim aldınız siz ilkokul var mı sende hocam çok ciddiyim?

Alıntıları Göster
    Senin ne olduğun belli değil zaten.

• quote:

Senin ne olduğun belli değil zaten.

Alıntıları Göster
    belli değilse neden sunni vs diyorsun?
  • quote:

Elimden ne gelirse. Allah'a çok şükür işimi elimden geldiğince iyi yaparım, çevremi bilgilendirmeye ve birleştirmeye çalışırım. Sizin gibi bölmektense, kin nefret pompalamaktansa birleştirici olmaya çalışırım. Tabi ben de mükemmel değilim.
    Mealci=Kuran müslümanı

Daha bunu bilmeyecek kadar cahilsin.

• quote:

belli değilse neden sunni vs diyorsun?

Alıntıları Göster
    Son zamanlarda sünnisin de ondan. Yarın ne olacağını bilemem ama.

Yok biz öyle demeyiz. İşin içinde olmadığın için bilmemen normal. Biz mealcilere bilgisiz ancak iyi niyetliler öğretmeliyiz deriz. Az da olsa münafıklara da rastladım ancak mealcilik ile iddia sunanlar arasında bana kalırsa.

Tüm Müslümanlar Kur'an Müslümanıdır. Farklılıklar Kur'an dışı olan hususlara verdiğimiz değerde.
  • quote:

Son zamanlarda sünnisin de ondan. Yarın ne olacağını bilemem ama.

Alıntıları Göster
    senin hiçbir birşey bildiğin yok zaten, o yüzden yarın ne olacağını bilememen de normal
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.