Bildirim
Hiçbir Hadis İnkarcısı Bu Videoya Cevap Veremez
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dinlere inanmadıktan sonra ahlakı rızayla temellendirirsin. Eğer hayvanlar razıysa cinsel ilişkiye girmek bir dinsiz için ahlaksızlık değildir. Peter Singer oku detaylı detaylı anlatıyor. Rızaya dayalı zina, ensest, zoofili ahlaksızlık diyebilmek için teist olmalısın az metaetik okuyun. Zeyd olayı mesela rızaya dayalı bir olay dinsizlere oradan da ekmek çıkmaz. Ha enseste, zoofiliye iğrenç dersin asla yapmam dersin orası ayrı. Böcek yemek de iğrenç bence ama ahlaksızlık değil.-Vegan değilsen tabii-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F54F98451 -- 24 Nisan 2019; 18:15:36 > -
Birader sen ne diyon ya?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F54F98451
Dinlere inanmadıktan sonra ahlakı rızayla temellendirirsin. Eğer hayvanlar razıysa cinsel ilişkiye girmek bir dinsiz için ahlaksızlık değildir. Peter Singer oku detaylı detaylı anlatıyor. Rızaya dayalı zina, ensest, zoofili ahlaksızlık diyebilmek için teist olmalısın az metaetik okuyun. Zeyd olayı mesela rızaya dayalı bir olay dinsizlere oradan da ekmek çıkmaz. Ha enseste, zoofiliye iğrenç dersin asla yapmam dersin orası ayrı. Böcek yemek de iğrenç bence ama ahlaksızlık değil.-Vegan değilsen tabii-
Burada dinli-dinsiz tartışması yok ki. Sünnilik'in gerçek İslam olmadığını, İslam'ın tek kaynak olarak Kuran olması gerektiğini söylenenlere karşı bir reddiye.
-
Tamam bende bunu dinsizlerin sorun göremeyeceğini anlatıyorum. Mealcilere karşı böyle bir eleştiri kullanamazsınız. Ensest neden ahlaksızlıktır mesela? Bunu açıklasana bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F54F98451 -- 24 Nisan 2019; 19:1:43 > -
Ohoooo sen uçmuşsun.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F54F98451
Tamam bende bunu dinsizlerin sorun göremeyeceğini anlatıyorum. Mealcilere karşı böyle bir eleştiri kullanamazsınız. Ensest neden ahlaksızlıktır mesela? Bunu açıklasana bana.
Sen çok kafanı yorma dinlere, uzakta yap felsefeni.
Ben ne diyorum, sen ne diyorsun. -
bizimki yine anlamamış adama çatıyor -
Ohoooo bir sünni bir de ateist gelmiş cevap yazıyor. Birader bu soru sizin için değil ki hadis inkarcıları için. Başlığı da mı okumaktan acizsiniz?quote:
Orijinalden alıntı: mr.jk
bizimki yine anlamamış adama çatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gavur Padisah -- 24 Nisan 2019; 19:8:21 > -
hee aciziz bide muhtacızquote:
Orijinalden alıntı: Gavur Padisah
Ohoooo bir sünni bir de ateist gelmiş cevap yazıyor. Birader bu soru sizin için değil ki hadis inkarcıları için. Başlığı da mı okumaktan acizsiniz?
Alıntıları Göster -
Yav sen de şu cin gibi çekilsene kenara. Seni ilgilendiren bir soru değil ki. Her şeye burnunu sokma.quote:
hee aciziz bide muhtacız
Alıntıları Göster -
burnumu soksam ne olacak burnunu sokanları da anlamıyorsun, git azıcık türkçe anlam bilgisi testi falan çöz hiçbirşey anlamıyorsun hiçbir kelimenin tanımını bilmiyorsunquote:
Yav sen de şu cin gibi çekilsene kenara. Seni ilgilendiren bir soru değil ki. Her şeye burnunu sokma.
Alıntıları Göster -
Senin amacın ne bilgini geliştirmek ne de ufkunu genişletmek. Sadece ortamı gereyim, tartışma çıkarayım. Başka bir amacın yok.quote:
burnumu soksam ne olacak burnunu sokanları da anlamıyorsun, git azıcık türkçe anlam bilgisi testi falan çöz hiçbirşey anlamıyorsun hiçbir kelimenin tanımını bilmiyorsun
Alıntıları Göster -
senin açtığın konulardan insanın ufku açılmaz insanın ufku kapanır, karanlık çağa girilir..çık ciddiyim buralarda vakit kaybetme git türkçe anlam dersleri al, türkçe anlam bilgisi testleri falan çöz türkçe anlamıyorsun türkçe bilmiyorsun sen.quote:
Senin amacın ne bilgini geliştirmek ne de ufkunu genişletmek. Sadece ortamı gereyim, tartışma çıkarayım. Başka bir amacın yok.
Alıntıları Göster -
Senin ufkun kapalıysa karanlık çağdaysan ben napabilirim?quote:
senin açtığın konulardan insanın ufku açılmaz insanın ufku kapanır, karanlık çağa girilir..çık ciddiyim buralarda vakit kaybetme git türkçe anlam dersleri al, türkçe anlam bilgisi testleri falan çöz türkçe anlamıyorsun türkçe bilmiyorsun sen.
Alıntıları Göster -
aman benim ufkum bana kalsın, senin ufkuna ihtiyacım yok çok şükür..çok ciddiyim bu işlerden önce senin acil olarak türkçe anlam bilgisi konusunda kendini geliştirmen lazım, kitap mı okuyorsun türkçe anlam bilgisi testleri var kpss falan git onları çalış çok ciddiyimquote:
Senin ufkun kapalıysa karanlık çağdaysan ben napabilirim?
Alıntıları Göster -
Madem bu kadar iyi Türkçe biliyorsun neden bana öğretmiyorsun ha?quote:
aman benim ufkum bana kalsın, senin ufkuna ihtiyacım yok çok şükür..çok ciddiyim bu işlerden önce senin acil olarak türkçe anlam bilgisi konusunda kendini geliştirmen lazım, kitap mı okuyorsun türkçe anlam bilgisi testleri var kpss falan git onları çalış çok ciddiyim
Alıntıları Göster -
öğretecek vaktim yok, bu konuda testler var türkçe anlam bilgisi testleri falan var senin kendini geliştirmen gerekiyor acil olarak bu kafayla gerçek hayatta çok zorlanırsın sana şimdiden söyleyeyimquote:
Madem bu kadar iyi Türkçe biliyorsun neden bana öğretmiyorsun ha?
Alıntıları Göster -
Sen önce iq testi yaptır.quote:
öğretecek vaktim yok, bu konuda testler var türkçe anlam bilgisi testleri falan var senin kendini geliştirmen gerekiyor acil olarak bu kafayla gerçek hayatta çok zorlanırsın sana şimdiden söyleyeyim
Alıntıları Göster -
konu ben değilim sensin çok istiyorsan yaptırırım, ben senin için diyorum normal hayatta bu türkçeyle işin zor senin, girdiğin en son sınavda türkçe netin kaçtı hatırlıyor musun?quote:
Sen önce iq testi yaptır.
Alıntıları Göster -
Senden daha çok olduğuna eminim.quote:
konu ben değilim sensin çok istiyorsan yaptırırım, ben senin için diyorum normal hayatta bu türkçeyle işin zor senin, girdiğin en son sınavda türkçe netin kaçtı hatırlıyor musun?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum yanlış anladın bunda kötü birşey yok, ben seni uyarıyorum sadece türkçen gerçekten çok kötü, türkçe anlam bilgisi konusunda büyük eksikliklerin var haberin olsun bunu gidermeye çalış.quote:
Senden daha çok olduğuna eminim.
Alıntıları Göster
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
|
Birader sen ne diyon ya?
![]() Burada dinli-dinsiz tartışması yok ki. Sünnilik'in gerçek İslam olmadığını, İslam'ın tek kaynak olarak Kuran olması gerektiğini söylenenlere karşı bir reddiye. |
Mealci olmayın metalci olun 🤘🏻
|
Benzer içerikler
- en açıklayıcı kur"an tefsiri
- pompei kur"an ayetleri
- para karşılığı seks
- cevabı olmayan dini sorular
- dünyaya gelmeden önce ruhun herşeyi bildiğini fakat bunları yaşam içinde unuttuğunu
- dünyada en çok konuşulan diller
- google maps toplu taşıma renkleri
- güneşin rengi nedir
- türk bilim insanları
- mars"ta yaşam var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X