Şimdi Ara

Hiçbir işi yapamıyorum, dayanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere aşk beşk derdi anlatmayacağım.Hayatımı sağlıklı bir şekilde devam ettirmeme engel olan rahatsızlıklarımı anlatacağım.Lütfen yazdıklarımı sonuna kadar okuyun.Bana yardımcı olun lütfen.
    Orta okuldayken hiç kimseyle anlaşamıyordum.Saçma sapa-
    n hareketlerim vardı.Dersin huzurunu bozuyordum.Okuldan atılacaktım,müdür iyi niyet gösterdi.Fen lisesini kazandım.Lisenin
    ilk yılında yine saçma sapan espriler,boş laflar ediyordum.Kimse-nin hiç gülmediği şeylere ben yüksek sesle gülüyordum.Çünkü bana komik geliyordu.Lisenin dersleri bana çok ağır geliyordu.
    Liseyi daha 1.sınıftan bırakmayı düşünüyordum çünkü sınavlardan 100 üzerinden 30 alıyordum.Ama anne baba izin vermedi ayrılmama.Hocaların geçirmesiyle liseyi ecel terlerleriyle bitirdim.Üni sınavından 500 üzerinden 296 ea aldım.Meslek lisesinde kiler bile beni geçti.Ben de bu puanla astsubaylığı kazandım.İntibakta dayanamadım,yatak yapamadım,baskıları kaldıramadım.5 gün sonra bıraktım.Sonra PMYO yu da kazandım ona bile dayanamadım.Bana acayip derecede zor gelmişti.Kızlar bile benden daha sağlamdı intibakta.Herkes çok rahat bir şekilde yatak yapıyordu.Bem burda da yatak yapamadım.Spora dayanamadım.PMYO'yu da bıraktım.Tabi bu süreçte yaşanan aile kavgalarından bahsetmiyorum,(babam, akrabalarım beni sildi)Babam beni lisedeyken işe göndermişti.Ona bile dayanamamıştım.Arkadaşlar ne oluyor,nedir benim bu rahatsızlığım?Lütfen bana sen yatmaya alışmıssın,rahatlığa alışmışsın,zor görmemişsin demeyin.Ne yapıyorsan olmuyor sonuç hep aynı.Hiçbir işi yapamıyorum.Nesir benim hastalığım?Nolur dalgaya almayın,ciddi cevaplar verin bana nolur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-151657946 -- 24 Ağustos 2019; 20:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Simariksin.

• dayanacaksın, yapacaksın. başka yolu yok, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şımarıksın.
  • Hersey zor cunku
    dunya gulluk gulistanlik degıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor görmemişsin hepsi bu kadar.

Bugün günde 11 saat ayakta eşek gibi çalışıp asgari ücret alan insanlar var.

Ayrıca fen lisesinden çıkıp da 290 puan yapmak büyük başarı tebrik ederim.

• Kültürünü, vizyonunu genişlet. Spor yap ve yeni insanlar tanı. Sonra tekrar dene. Yoksa böyle bir yere varamazsın. Dünyayı anlamak önemli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatını sürdürebilmek için çalışmak zorundasın Türkiye'deki aileler cehennemdir.
    Kendi yaşamına yetecek kadar paranı kazanabileceğin bir meslek edinmek zorundasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buradan tavsiye alma. belki sende insanların geneline zor gelen bir meselede iyisindir.

lisede ortaokulda sadece senin gülmen bir sorun değil. her insan aynı değil.
  • Dersi bozardım, müdür atacaktı. Sonuç fen lisesi. Pek gerçekçi gelmedi anlattığın şey. Ayrıca fen lisesinden çıkan hiçkimsenin o kadar puan yapacağına inanmıyorum. Ya türkiyede teksin. Ya da csbsin.

• O zaman seni daha çok çamura batıracak bir işe gir sürün ve intibak eğitiminin aslında geçici bir şey olduğunu anlarsın. Kendine acı çektir ve bundan zevk almaya bak. Aşağılandıkça kendini tanıyacaksın birileri seni ezdikçe daha da güçleneceksin bunu bugün yapmazsan bir daha imkanın olmayacak ve sadece sürüneceksin. Bana pm at 2 tane video linki atacağım izlersin.

• seni kampa yollayacaklar ya öleceksin ya da daha güçlenerek çıkacaksın.
  • Eziksin. Erkek değilsin

• Kalitesiz csb.
  • Başarısız csb

• o dediğin şeylere katlanmak zorunda değilsen katlanma zaten boşver ölüp gidecez ye sizinkilerin parasını evde yata yata geçir bi ömür ama yok ben ekonomik özgürlük alıcam kendi hayatımı kurucam diyorsan o zorluklara katlancan
  • Pes etmişsin hep azıcık da fifa et.

Buna kimse gülmez ama sen gülersin , bos esprilere gülmüşsün hep

• şunu yap hayatın kurtulsun.
    Yoksa hayatın boşa geçicek.
    Bolca araştır lütfen.
    https://forum.donanimhaber.com/psikolojik-sorunu-olanlar-buraya-cok-onemli-bir-sey--138959818-2#139637685

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 22 Ağustos 2019; 23:39:32 >
  • Kendine bir hedef belirleyip o yolda ilerlemen bu kafa yapısını değiştirmen gerekli dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.