Şimdi Ara

Hiçbir kızı tatmin edemeyecekmiş gibi hissetmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 yaşımdayım. Geçen sene mezun oldum. 2x asgari maaşım var. Yani şu durumda atıyorum evlensem kız benimle mutlu olamaz ki, araba bile alamıyorum.

hal böyle olunca da içim kararıyor

yanlış mı düşünüyorum

benle aynı parayı kazanan bir kız bana neden baksın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Knk O böyle bir şey mi allah için. Yani sen bi kızla parası için mi evleniyorsun. Seni paran için sevecekse sokayım öyle kıza sevmesin daha hayırlı olur. Bu işler bence kafa dengi olmakta bitiyor. Dış görünüş para vb. Şeyler ilk etapta önemli bence. Bide bir memur kadar maaş alıyorsun işte. Buna sahip olamayan bir sürü insan var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt

Onu evine bırakacak arabam yoksa, haftasonu değişik yerlere tatile gidecek param yoksa onu nasıl mutlu edebilirim, kendimi nasıl yeterli görebilirim?

• Hocam doktorlar bile araba alamıyor. Ayrıca seni maddi anlamda iyi olduğun için sevmesi çok saçma olur. Maddiyat tabiki önemli ama her şey değil bence

• Enflasyon ve hayat pahalılığı matadorumu yıktı beaaa

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt

ekonomi kötü ama 20 bin tl maaşlı işler var onlara giremedim hata bende de var

• ya ne alaka ne alaka abicim bir insanla bir insanın evlenmesi nasi bu kadar paraya bağlı olabiliyor bı kadın bı erkeğin gülüşü için de evlenebilir merhametli olduğu içinde ya da ne bilim başka şeyler onu sever ve onu sevdikten sonra dışarda onunla iki adım atmak bile her şeye bedel olur ben de kadınım bu arada.Bazen yaşadığınız yere göre değişiyo sanırım diye düşünüyorum küçük yerde yaşayan kızın istekleri ona göredir.Buyuk yerde çok şey görmüş insanın ki de ona göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fromdarktolightt kullanıcısına yanıt

Kadınların şu tipe paraya bakmıyoruz geyiği de bıktırdı erkekler bile bu kadar kolpacı değil valla billa

• fromdarktolightt kullanıcısına yanıt
    Hiçbir kadın bir erkeği sevmez, inanmıyorum. Daha iyisini bulana kadar öyle gibi yapıyorlar sadece. Daha iyiden kastım da para tabii ki.
    Siz öyle değilseniz %0.1'de falansınız muhtemelen. İstisnalar kaideyi bozmuyor.

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt
    peeki

• zRx Z kullanıcısına yanıt
    Kadınların çoğu sponsor arıyor omg hiçbir kadın kolay kolay kendisine yemek kahve ismarlayamayan arabaya evine birakamayan adama aşık olmaz

Bizzat arkadaşıma oldu bi kizla bulustu kahveleri ayri odeyince kiz bozulmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zRx Z kullanıcısına yanıt
    Bu da doğru oldu erkekler cinsellik pesinde bu maraz Ali dahil

Benim gibi seven evlenmek isteyen ciddi adam sayısı çok az

• Evlenmeyi nasıl bir iş sanıyorsun hocam sen. Eğer, o işler cebindeki paraya bakıyorsa hiç düşünme daha iyi. Senle parasızlığa katlanıp, birlikte yürüyecek bir kız yoksa etrafında; salla gitsin. İlla ki karşına çıkar bir yerde.

• Asgari x2 kazanıyorsan malesef bu devirde fena değil duruma geldi. Karşındaki kızda böyle olacağı için çok dert etmeye gerek yok.Para için yakınlaşan kıza zaten yol ver gitsin onlar kendi kendini elesin sorun yok. Kısmen haklısın kız milleti gezmeyi tozmayı sever zamanla biriktirip yılda 1-2 kez güzel tatil yaparsınız Türk milleti için bu kadarı yeterde artar bile fazlasını hak etmiyoruz zaten 20k üzeri kazanmayanlar olarak.

• whatifisnt kullanıcısına yanıt

öyle bir kız yok ki 30 40 sene önce vardı belki şimdi herkesin gözü açıldı

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

alakası yok. Türkiye'de hele sizin Z deidğiniz kuşak tamamı ile sayko tipler arıyorlar. sanırım bunun sebebi , analarının evinde büyüdükleri dizilerin etkileri.

kadının en temel tatmin ihtiyacı cinselliktir. cinsellikte tatmin ediyorsan gerisi kolay. erkekler uzun boylu kız arıyorlar mesela ama sen o kızı paranla tatmin edebilirsin, ama cinsel yoldan edemezsen kaçar gider.

Türkiye'den hiç kız aradaşım olmadı. 17 yaşından beridir yurtdışındayım. hep yabancılar kızlarla alakam oldu. o yüzden uzun boylu kızı tatmin etmek zordur her yönden. boşuna kısrak denmiyor uzun boylu kadınlara. mesela eşşeğe binmek/mdilliye binmek ile kısrağa binmek aynı mı? aynı zorlukta mı?

Ayrıca bundan 2000lerde bir arkadaşım üni okurken, türbanlı bir kızın parasını yiyiordu. kız dediğim evlenmiş kadın boşanmış vs. arkadaş six packti o zamanlar. ablamız, bu arkadaşa her 100 200 lira atıyordu ki o zamanlar bu para yarı asgari ücret idi beyler.

kendimden örnek vereyim. eşim benden uzun. ruslara benzetirler. bu daha önce çalıştığı ofiste almancı bir kızla arkadaş oluyor vs. sonra ben bir gün eşimle arasında buluşmak için kafeye gitmiştim. o almancı kız da yanındaymış. kız beni yakıştıramamış eşime. sorduğu soru " yalnış anlama ama eşin çok mu zengin yoksa şey yaparken çok mu iyi" :) tabi o benim 33 yaşında halimi gördü o zaman. 28 yaşındakini spor yapan karizma bekar olan beni görmedi  

herşey gençken güzel,gençler.

paraya takılmayın. karşınızdaki kız eğer tatmin olmak istiyorsa bunu size belli eder. ayrıca bir tüyo daha vereyim. eğer bir kız sizinle sevgili maksatlı buluşuyorsa mutlaka kendisine " acaba beni nasıl ..." soracaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.