Şimdi Ara

HİÇBİR KONU BU KADAR ACİL CEVAP BEKLEYEMEZ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle.2000 2500 arası bir pc almaya karar verdim.Dün vatana gidip asusun x550jx 171d modelini 2900 tl gibi bir fiyata buldum.Alıp almama konusunda çok karasızım.Sizce bu fiyata daha iyi pc ler alınabilirmi ?Cihaz freedos olamamasına rağmen bana fiyatı uygun geldi.Sizin değerli yorumlarınızı almak isterim.

• http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx171d-gtx-950m-notebook-pmu347141

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61musty 6 kullanıcısına yanıt
    Almaya değer bir bilgisayar ama o fiyata değil...

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550jk-xx171d-i7-4720hq-islemci-4-gb-128bit-ekran-karti-P83046897

100 TL anında indrim kampanyası ile 2479 TL ye geliyor. Kaçırma bence...
  • İyi diyonuz hoş diyonuzda sizin attıklarınız 4 gb ram.Benim dediğim vatandaki 12 gb.
    o zaman vatandakini almalısın fiyat uygun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    8 gb ramin fiyatı 140 TL arkadaşın önerdiği laptopla birlikte 2619 TL ye denk geliyor üstüne biraz daha ekler ssd de alabilirdin ama diyorsan ki aldığım yer bilindik bir yer olsun sana kalmış
  • Ben 26 Ekim'de PC Depo'dan ASUS X550JX-XX171D sipariş vermiştim.. iptal ettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 30 Ekim 2015; 13:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyametgibi

8 gb ramin fiyatı 140 TL arkadaşın önerdiği laptopla birlikte 2619 TL ye denk geliyor üstüne biraz daha ekler ssd de alabilirdin ama diyorsan ki aldığım yer bilindik bir yer olsun sana kalmış

Usta ben taksitli alacağım.Taksitli alınca fiyat zaten o civara tekabül ediyor az çok.
    benim attığım linkte zaten peşin fiyatına taksitli alabiliyorsun... Bir nota daha : bu ürünün orijinal üretimi 4 GB Ram olarak üretilmektedir. 8 veya 12 GB ram olanlar kutusu açılmış sonradan ram takılmış ürünlerdir. Buda size teşhir veya doa ürünleri gelmesine neden olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xEkremx -- 30 Ekim 2015; 1:24:11 >
  • gtx950m gddr3 e 2900 vermek yerine laptop almamak daha mantıklı inan bana. 675m gaming ken dolar 2.2 iken burdayım bu kadar f/p nin düştüğü zaman görmedim

notebookcheck sitesindeki gtx950m gddr5 e ait sonuçlar.Gddr5 4 kanal ddr3 çift kanal. Bu alette ddr3 var dikkat edin.Bu ddr3 olayını asus senelerdir yapıyor. dell gibi bazi markalar 5 kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 30 Ekim 2015; 9:04:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Rica etsem bir tane laptop tavsiye eder misin ?

• 13498 1 kullanıcısına yanıt
    Bence seçim sonrası hükümet kurulmasını bekle dolar düşebilir.Ben şuan 2. yi almıyorum bekliyorum. 7537 almıştım dolar 2.2 iken 2200 e şimdi uçtu hem dolar hem vergi uçtu :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.