Şimdi Ara

Hiçbir kusur bu spora engel değil pes etmeyin savaşın (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan yaklaşık 2 yıl önce bıçaklı saldırıya uğradım
    4 yerimden biri kalbime isabet etmiş, daha sonra iç kanama geçirmem sonucu Amelyata aldılar beni. Amelyat sırasında kalbim 7 kere Durmuş fakat yiyecek ekmeğim varmış diyerek gözlerimi tekrar hayata açtım. Taburcu olduktan sonra bıçağın pası akciğerime Teması sonucu akciğerimde enfeksiyon meydana geldi ve 3 ay ilaçlı tedavi gördüm şükür Onur'a atlattık. Ama Çocukluğumdan beri Hayalim olan tek şeydi fitnes yapmak.
    Ama vücudum bozuktu nasıl yapıcaktım dünyam başıma yıkılmıştı. Kendimi yarım hissediyordum.
    Hastanede yatarken 8 kilo vermiştim 64 kilodan 56 olmuştum. Zaten çok zayıftım daha çok zayıflamıştım.
    Sonra biraz toparladım 64 kiloya 2 yıl aradan tekrar ulaştım. Boyum 1,80 boyuma göre kilom her halükarda azdı zayıf cılız bir görüntüm vardı.
    Ama pes etmedim ve bu spora başladım.
    3. Ayım olucak arkadaşlar asla pes etmeyin hiç bir kusur bahane değildir.

Burada kilom 64 başlamadan önce çekindiğim bir fotoğraf

1.5 ay sonra 69 kilo olmuş ve tişörtlerim üzerime tam oturmaya başlamıştı

Çok hızlı kilo alıyordum sıkı beslenme ve sıkı antremanla güzel sonuçlar aldığımı hissediyordum

3. Ayım kilo 72 kollarım kollarım 32 den 36,5 olmuş diğer bölgelerimi henüz ölçtürmedim.

Son halim. Aman aman muhteşem bir değişimim olmadı evet ama demek istediğim şey, hiç bir kusur bahane değildir. İnsanız başımıza hertürlü kaza bela gelebilir. Eğer ayaktaysak başımız dik bir şekilde hayallerimizin Peşinden koşmaya devam edelim. Kusurları bir kenara bırak, kendini sev. Kendini sevmezsen kimse seni sevmez. Bu sözü bir abiden duydum ve çok doğru söylüyor.
    Not: mobilden konuyu açıyorum herhangi bir yazım hatam varsa yanlışım varsa affola.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Maşallah hocam yaş kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Yaşım 20 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: suatreiss

Yaşım 20 hocam
    Hocam spora baslamadan önceki halinde zayıf değilmiş senin ama, ben 173 boy, 55-56 kg, karın sırta yapışık gibi resmen

• Çok güzel gelişim hocam tebrik ederim . Umarım ölçüleriniz daha da artar hayaliniz neyse kavuşursunuz . İyi basmalar .

Hocam ben hep kendimi zayıf görüyordum xsmall small şeklinde giyiniyordum ki zaten o beden bile üzerime tam oturmuyordu omuzlarım çok kısa düşük biçimsiz bir halim vardı😂

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam allah razı olsun, umarım herkes hayallerine kavuşur bir an önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suatreiss S kullanıcısına yanıt
    Seni görünce güzel motivasyon oldu bana da . Sporda bende 1 senelik yapıyordum ama ilk 6 ayım çok aksilikle geçmişti . Üniye alışma , ayrı il sevgilisine alışma ve çok çalkantılıydı . Sonra 2 gün 1 gün gitme düzenini oturttum 3 ay gittim inanılmaz bi değişim oldu cidden çok beğenmiştim şimdi eve çıktığım için düzenim bozuldu 1 aydır gidemiyorum . O kadar moralim bozuktu ki anlatamam. Güzel motivasyon sağladın benim için eyvallah .

• konuyu açmak için biraz erken olmuş sanki
  • quote:

Hocam ben hep kendimi zayıf görüyordum xsmall small şeklinde giyiniyordum ki zaten o beden bile üzerime tam oturmuyordu omuzlarım çok kısa düşük biçimsiz bir halim vardı😂
    Nasıl kilo aldınız peki hocam, bıraz detaylı bilgi verebilir misiniz?

• bidüsün kullanıcısına yanıt
    Ben herkese motivasyon amaçlı açtım konuyu Kardeşim aynı zamanda kilo alamayan arkadaşlara bir nevi destek amaçlı açtım zamanla konuyu tekrar edit yapıcağım değişimlerimi aldığım kiloları tek tek paylaşacağım

Kardeşim bizim kilolarımız düşük olduğu için yağ oranımızda çok düşük kilo alıcağım diye günde 2 öğün yiyip şişirme kendini 2 öğün sağlam yemek yemen sana hiç birşey katmaz az ye ama sık ye bütün mesele bu Besin Değeri yüksek olan şeyler ye kalori hesaplaması yap yüksek kalori al günde 3 bin kalori alıyorum ben vücudum 2,5 bin kalori yakıyor sende kilonun yaktığı kaloriyi hesapla o kalorinin üzerinde beslen sık sık Yemen lazım öğünlerini arttır. Ara öğünlerin olsun fındık fıstık meyve tarzında ana öğünlerin tavuk makarna pilav olsun sabah sıkı kahvaltı yap 1 ay sonra çık gel buraya

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Hayat yoğun bir maraton hayatın içindeki sıkıntılar ise insanı yıpratır ama bu spora hiç birşey engel değil Kardeşim sıradan olmak bizim tarzımız değil.
    Farklı olmak tarzımız olsun hep

• quote:

Kardeşim bizim kilolarımız düşük olduğu için yağ oranımızda çok düşük kilo alıcağım diye günde 2 öğün yiyip şişirme kendini 2 öğün sağlam yemek yemen sana hiç birşey katmaz az ye ama sık ye bütün mesele bu Besin Değeri yüksek olan şeyler ye kalori hesaplaması yap yüksek kalori al günde 3 bin kalori alıyorum ben vücudum 2,5 bin kalori yakıyor sende kilonun yaktığı kaloriyi hesapla o kalorinin üzerinde beslen sık sık Yemen lazım öğünlerini arttır. Ara öğünlerin olsun fındık fıstık meyve tarzında ana öğünlerin tavuk makarna pilav olsun sabah sıkı kahvaltı yap 1 ay sonra çık gel buraya
    Hocam haklısın aslında da yaş 29 olacak berde ya e, ama.kendımı bildim bileli aynı kılodayım. Bayram dönüşü özel bi diyetisyene gideceğim, kesın kararlıyım. Ara öğünler konusunda da çok haklısın hocam, başlangıç olarak evde döküm demirlı iki dumbell alıp calıssam faydası olur mu acaba?

Eğer tek tek uyarsan diyetisyenin verdiği programa kilo Alman kaçınılmaz olucaktır dambıllarla gelişimin olur hocam bir sürü evde ağırlık programları var internette yeter ki sen çalış

• Geçmiş olsun çok iyi gelişim göstermişsiniz

• Tebrik ederim. Beslenmen nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo hocam senin yaşadığindan sonra çoğu insan isyan eder hayati salardı tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eğer tek tek uyarsan diyetisyenin verdiği programa kilo Alman kaçınılmaz olucaktır dambıllarla gelişimin olur hocam bir sürü evde ağırlık programları var internette yeter ki sen çalış
    Uymaya çalışacağım inşallah hocam, bana önerebileceğiniz uygun yollu bı dumbell var mı??

• O psikolojiyi yaşayan bilir göğsümde kocaman amelyat izi gömlek giyip haliyle iliklerini açtığımda amelyat kesiği görünüyordu ve insanlar bir tuhaf bakıyordu ister istemez kötü hissediyor insan ama şükürler olsun daha kötüleri de var kolunu bacağını kaybedenlerde var onlar aklıma geldıçe şükrettim
    Üzerine Dövme yaptırmak zorunda kaldım başka çarem yoktu ve tamamen dövmeyle kapatıp daha iyi bir vücutla sağlığıma yaşantıma devam ediceğim inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatreiss -- 26 Ağustos 2018; 13:47:1 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.