Şimdi Ara

Hiçbir VPN kullanamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. PC de hiç bir vpn çalışmıyor yani açılıyor ama bağlanamıyor, hotspot, tunnelbear, securitykiss ve son olarak spotflux şu hatayı veriyor
    ''spotflux could not establish a vep connection, unspecfied error '' acil yardım...lütfen

• su an cyberghostlada giremedim
  • abex A kullanıcısına yanıt
    ilginc dns ayarlarını degiştirince girdi sende dene
  • DNS Zehirlemesi yapılmayan bir DNS girerek deneyin... Çok kullanılan DNS lere zehirleme yapılmaktadır o yüzden giremiyorsunuz...
  • ya vpn lerin kendi dns leri var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

ilginc dns ayarlarını degiştirince girdi sende dene

bizlede paylaş be kardeş dns ni
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

DNS Zehirlemesi yapılmayan bir DNS girerek deneyin... Çok kullanılan DNS lere zehirleme yapılmaktadır o yüzden giremiyorsunuz...

hocam kaç tane denedim zaten ama vpn zaten kendi dns sini kullanmıyormu
  • Evet vpn' ye bağlandıktan sonra kendi dns' sini kullanır ama bağlanmadan önce servera bağlantı yapmak için kendi dns' nizi kullanır...
  • Vpn'e bağlanırken dns kullanılmıyor ki, direk server'in IP adresine bağlanıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Vpn'e bağlanırken dns kullanılmıyor ki, direk server'in IP adresine bağlanıyorsunuz.

format çözer ancak galiba..
  • Firewall falan var mı bilgisayarda? Bir şey vpn in bağlanmasına engel oluyordur. Formata gerek yok ama birçok nedeni olabilir, denemek lazım. Tam olarak nasıl bir hata mesajı veriyor onu araştırın Google'da.

• Chrome kullaniyorsan zenmate var

• quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Firewall falan var mı bilgisayarda? Bir şey vpn in bağlanmasına engel oluyordur. Formata gerek yok ama birçok nedeni olabilir, denemek lazım. Tam olarak nasıl bir hata mesajı veriyor onu araştırın Google'da.

hocam spotflux= ''spotflux could not establish a vep connection, unspecfied error '' hatası veriyor bi tek securitykiss arada kafası eserse bağlanıyor..
    firewall'i anlamadım o ne? daha soğrusu bir şey yüklemedim birden oldu bu olay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abex -- 13 Ağustos 2014; 14:55:52 >
  • Kurcalamadan net bir şey söylemek zor :( Google'ı karıştırın biraz.
  • windows olay günlüğü kapalıysa aç onu hizmetlerden..
    bende de aynı soun vardı anti virüsden firewall kapattım düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

bende de aynı soun vardı anti virüsden firewall kapattım düzeldi

hocam one ya firewall? ben bulamadım esednot32 var bende
    hocam ben antivirisümü değiştirince bu sorunu yaşamıştım antivirüsden kaynaklandığını anlamam da uzun sürdü neyse bende şuan avira anti v. var onu açınca internet koruması bölümünde firewall yazıyor vpn açmam gerektiğinde kapatıyorum onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

hocam ben antivirisümü değiştirince bu sorunu yaşamıştım antivirüsden kaynaklandığını anlamam da uzun sürdü neyse bende şuan avira anti v. var onu açınca internet koruması bölümünde firewall yazıyor vpn açmam gerektiğinde kapatıyorum onu

yokya benim yıllarca aynı program. tek çare format galiba
    windows güvenlik duvarı falan açıksa o da engelliyor olabilir olmazsa çare format ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.