Şimdi Ara

PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Full Modüler 80+ GOLD Tier A PSU 999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Serisi Full Modüler 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağı

PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Full Modüler 80+ GOLD Tier A PSU 999 TLinventus
    PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Serisi Full Modüler 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11869

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 19 Mart 2022; 15:24:28 >

• Daha kaliteli bileşenler, daha uzun ömür, verimlilik. Çok güçlü bir sisteminiz olmadığı sürece fark yaratacak tek şey daha uzun ömürlü olması olur. Supernova B2 bile Tier C listesinde o yüzden makul bir sistemde Tier A/B kullanma gibi bir takıntı olmamalı. Benim harcayacak param var, bilgisayarımda başka parçaya ihtiyacım yok diyorsanız o ayrı tabi

• Tier B listesine giren bir psu.

Aynı fiyata tier a ara ara bulmak mümkün.

• Arseyus kullanıcısına yanıt

önerdiğiniz bir model var mı hocam? 11400f yanında 3060 veya 6600xt olacak.

• asertyu kullanıcısına yanıt
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Daha uygun bir model bulabilir miyiz hocam? Şu an KCAS PLUS 600W var.Zamanında almıştım.Çok da bir bilgim yok kullandığım psu hakkında.

• PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Full Modüler 80+ GOLD Tier A PSU 999 TL PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Full Modüler 80+ GOLD Tier A PSU 999 TL PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Full Modüler 80+ GOLD Tier A PSU 999 TL 

• Tier a ile tier b arasindaki fark nedir? Bilmeyen biri olarak soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akelei kullanıcısına yanıt

Daha kaliteli bileşenler, daha uzun ömür, verimlilik. Çok güçlü bir sisteminiz olmadığı sürece fark yaratacak tek şey daha uzun ömürlü olması olur. Supernova B2 bile Tier C listesinde o yüzden makul bir sistemde Tier A/B kullanma gibi bir takıntı olmamalı. Benim harcayacak param var, bilgisayarımda başka parçaya ihtiyacım yok diyorsanız o ayrı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 18 Mart 2022; 22:45:0 >
  • Tesekkur ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.itopya.com/gigabyte-p650b-650w-80-bronze-120mm-fanli-psu_u13866?

bu daha mantıklımı yoksa bomb has ben plantedmi

• Unfortunetely it is a bomb.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Psu alırken ucuza kaçmayın üzülürsünüz. Ram, cpu, gpu, anakart alırken ucuza kaçarsanız en fazla performans kaybınız olur. Psu da ucuza kaçarsanız bilgisayarınızdan olma ihtimaliniz var. Geçen yaz öyle psu indirimleri vardı ki her gün başka bir tier a psu indirime giriyordu. Bekleyin ve bütçeyi arttırın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 650w 80+Bronze modelini RX 580 ve RTX 3060 ile kullandım ve herhangi bir sıkıntı yaşatmadı. O yüzden bu üründe yeterli gelecektir orta seviye sistemler için.

Ama tabi üstteki arkadaşın da dediği gibi acele değilse kampanya dönemini beklemekte fayda var. Tier A bir PSU alıp 10-15 sene kafayı rahat ettirmek daha mantıklı.

150 TL daha ekleyip Tier A şu ürün alınabilir. Full modüler ayrıca.

PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Full Modüler 80+ GOLD Tier A PSU 999 TLinventus
    PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Serisi Full Modüler 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11869

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 19 Mart 2022; 1:42:4 >
  • snowtger kullanıcısına yanıt

sırf yanında amp yazıyor diye satmadı o psu 750w'ı 1060 lirayken biliyorsun değil mi?seasonic üretimi focusun aynısının farklı rengi dedik yine de süründü burada günlerce hatta ben bunu göstereceğinize high power falan gösterin satar demiştim.öyle diyor eleman camdan görünecekmiş yanındaki yazı kötüymüş.bizden daha şekilci bir millet var mı acaba?olan da bizden öğrenmiştir.

• snowtger kullanıcısına yanıt

çok iyi fiyat ve 10 yıl garanti vermesi kaliteli ürün olduğunu gösteriyor

• Hayatımda bu kadar saçma bir argüman duymadım hocam :) Kozmetik için her şey bitti, PSU'nun üzerindeki yazı mı kaldı.

AMP yazısını beğenmeyen gidip sticker veya rgb levha da yapıştırabilirdi eğer isteseydi.

O lafları diyenler gitsin Asus Rog-Thor serisi alsın madem göze hoş gelen PSU istiyorlar.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

psu'lardan pek anlamadigimdan nedenini sorabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tier sınıflandırması da verimlilik olayı da biraz kazıklamaya döndü; 3 kuruşluk fayda karşılığında 5 kuruş fiyat farkı konuluyorsa, bu kazıklamadır.

Bir PSU'yu kullanacağınız, kullanabileceğiniz süre, ortalama 10 yıldır zaten. 10 yıl ömrü olduğu sürece hangi listede olduğu da, kullanılan bileşenlerin kalite seviyesi de önemli değil. 10 yıl içinde yapacağı elektrik tasarrufu da fiyat farkından yüksek değilse, verimlilik sertifikasının da bir anlamı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.