M: Fan alacaktık E: Tabii fan çeşitlerimiz burada buyrun bakabilirsiniz M: Termal takke varmı? E: Pardon? M: Termal takke E: ????? M: Merhaba ben Batıkentten ..... firmanın sahibiyim. Satış Müdürü: Buyrun oturun nasıl yardımcı olabiliriz? M: Ben batıkentin en ünlü firmasıyım S.M:Tabii doğrudur, nasıl yardımcı olabiliriz? M: Büyük firmayız biz S.M: ? M: Sizden yüklü bir alım yapıcaz. Bayi fiyatı olsun S.M: Efendim biz zaten bayilere bayii fiyatı sunuyoruz. Yalnız Ankara içi bayii kanalı sorumlusu Epdatadır M: Öyle mi? Ama ben çok yüklü bir alım yapıcam S.M Miktar önemli değil efendim, anlaşmamızı bozup ana dağıtıcımızı ezemeyiz, onlardan almak zorundasınız M: Öyle mi? Ama çok yüklü alıcam? Yani Batıkentin en büyük firmasıyız biz S.M: Ne alıcaksınız ben iletirim Epdataya çok uygun fiyatlar verilsin. M: Şimdilik bir fan alıcam 4 dolarlık kaça alırım? S.M ????????????????????
M: Fan alacaktık E: Tabii fan çeşitlerimiz burada buyrun bakabilirsiniz M: Termal takke varmı? E: Pardon? M: Termal takke E: ????? burda eleman kazma