< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08210B126 -- 26 Mart 2019; 2:37:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08210B126 -- 26 Mart 2019; 2:37:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oğlum sizin beklentileriniz gerçekçi değil, bu yüzden kiminle birlikte olursanız olun hayalkırıklığı yaşayacaksınız
|
Seni kullanıp attığının farkına varmış olmana rağmen neden oturup kendisiyle konuşmayı, gerekirse ilişkiyi sonlandırmayı denemiyorsun? Gidip mantıklı bir şekilde dersen "sen böyle böyle bi insansan, ben senden kopup olayı kafamda bitirmeye çok müsaitim, böyle bir ilişki istemiyorum" diye, o zaten sana değer veriyorsa anlayacaktır ve kendi hatalarını görmeye başlayacaktır ki, bana sorarsan seçtiğin insan en başından problem. Dediğin şeyi anlamadıysa da gerçekten önemsemiyordur, veya kelimenin tam anlamıyla pisliklik yapmaya çalışıyordur, seni nasılsa peşinden koşacak diye bildiği için. Bırak gitsin her iki durumda da.
Gelelim açtığın konuya, bu yaptığın yanlış. İlişkin bu raddeye geldiyse, gelip bunları ne diye buraya bu şekilde anlatıyosun ki? İnsanları kendi içinde yaşadığın saçma sapan bir genelleme ile sevip sevilmeye küstürmek için mi? Benim de kız arkadaşım var, birbirimizi seviyoruz. Oyunlarımızı birlikte oynuyoruz ve zaman geçirmekten çok keyif alıyoruz. Onunla aramızda, bahsettiğin "kız'dır bu, sevdiğini sanarsın ama sonra acısını sen çekersin" felsefesi söz konusu değil, olamaz da, olursa noktayı koymayı bilecek insanlar olduğumuz sürece, ve zaten daha en başından öyle birisini sevecek insanlar olmadığımız sürece. Erkek kadın diye ayırmaya gerek yok, erkeğin de pisliği var, hoş niyetlisi var, kadının da var. Siz kadının pis niyetlisine denk geldiyseniz erkenden bitirin ilişkinizi, yola sokacağım diye sürdürüp yapamadığınızda da buraya gelip milletin sevip sevilme şevkini yok etmeyin. |
İnanmayın beyler polat alemdar avatarı koymuş profile.
|
Hiç Sevgilim olmadı ama haklısın
|
Sıradan bir öğretmenden sana bir kıssa olsun. Kimse bilmez kendisine acı veya hoşnutsuzluk veren ilk tecrübeleri. Sobayı merak eder minik eller yanar ağlanır, acı biberi merak eder hassas yanaklar kızarır ağlanır, bıçak jilet merak eder yarık deriyle ağlanır. Hiç çay içmemiş birisine çayı gösterin yorum yapamaz. Aşk da böyle. Tadacaksın. Aşk hayatın yolunun ortasında bir pembe bölümdür herkesin kaçınılmaz gireceği göreceği bir yol. Aslolan girdikten sonrasıdır esas belirleyici olan. Yol devam ederken can alıcı nokta ileride yolun ikiye ayrıldığını gördüğün andır, yalnız hayat yolu ya da evliliğe giden hayat yolundan birisini seçmek zorundasındır. Bazıları kullan at modunda bu ne demek biliyor musun o çatallanan yolda herhangi bir yolu seçmeden ortasından dümdüz gitmek demektir ki bu, içerisinde ne barındırdığını bilmediğin zıncarlıklar demektir bir yerde mutlaka ya ağaca çarparsın ya dikenler batar ya böcek yılan sokar ya da çukura düşersin, bu yol değil bulaşma. Neyse, ilginçtir aşk zannedilen şeyin hayalinizdeki kusursuz bir ütopyadan başka bir şey olmadığı bilinmez, gençlikte tadılacaktır o. 12-19 yaş arası saflık dönemidir çıkarsız fizik ve huy ile ütopyanızı yaşamak istersiniz ve ilk gerçekler sizi acıtır olgunlaştırmaya başlar. "Benim hayalim bu değildi" dersiniz. Sonrasında ise maaştır tek belirleyici olan. Bunun iyi olduğunu gören kız veya erkek sizi sadece bu amacı doğrultusunda duygusal hassasiyenizi de okşayarak kullanacaktır. Olayı farkettiğinizde çok geç olmuştur zira artık imzalar çoktan atılmış ve büyük ihtimal senaryoya çocuk da eklenmiştir. İşin tuhaf yanı o çocuk siz yaşlandığınızda sadece %50 ihtimalle size bakacaktır ki bunun olmadığını gördüğünüzde ömrünüzü uğruna çürüttüğünüz, yapacağınız çoğu planı sırf onun için erteleyip iptal ettiğiniz canınız bildiğiniz çocuğunuza lanet okuyor bulursunuz kendinizi. Eşinizin cicim yıllarından sonra sizin aklınızla oynaması da cabası olur. Kısacası eni sonu malum organınızın sizi hormonal baskıyla üreme isteğinin sizi ulaştırdığı bu sonuç yüzünden kendinize de lanet okursunuz.
Siz gençlere nacizane tek tavsiye, başarı ve mutluluk istiyorsanız binlerce her çeşit insanla içiçe ömrü geçmiş bu abinizin gördüğü net bir kural bu devir için artık kesinlik kazanmıştır ki bu da "yalnızlığın ödül ettiği özgür hayat"tır. |
Nedense benim de aklıma demirel geliyor
![]() ![]() |
Hiç sevgilim olmadı arkadaşlar. Olması için hiç çaba harcamadım, bugune kadar kımseye çıkma fılan teklıf etmedım. İster asosyal deyın ıster baska şey ama ben yabancıyla evlenmek ıstıyorum. O yüzden kımseye cıkma telıfı etmedım, cıkıp evlenmedıkten sonra ne yapayım sevgılıyı.
![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 29 Ekim 2018; 16:58:0 > |