Şimdi Ara

Kendinizi Seviyorsanız Sevgili Yapmayın![Edit:Ayrıldım] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
29.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemen hemen hiç kimse ilk çıktığıyla da ilk ç%&+%ktığla da evlenmiyor merak etme, onlarca manita yaptık,bitirdik. şimdi evliyim 3 yaşında bir oğlum var ve mutluyum. kısmet eselesi zamanı gelince mutlu da olursun...
  • büyüyünce olaylara farklı bakmaya başlarsınız. hormonlar gözünüzden akacak utanmasa, normal bu şekilde şeyler yaşamanız. koyun akışına gitsin.
  • Ergen mesajlarina DH yonetimi tarafindan ucret mi odeniyor?
  • Bunlar herhalde daha sevgiliyken kız gelsin koynuna yatsın yuva kursun istiyorlar, gez toz olm, sevgilin senin dostun da olacak arkadaşın da, para lazımsa verecek borçlanacaksın dostunmuş gibi. Nasıl ilişki sizinki birader ya, sen mi köle alıyorsun kız mı köle alıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu tamamıyla BOŞ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oğlum hangi konuda kavga ediyorsunuz ya ciddi manada söylüyorum bu ergenleri anlayamıyorum, ne konuşup paylaşım yapıpta kavgaya tutuşuyorsunuz çok ama çok merak ediyorum.
  • iyi ayak ha ,sevgili yapmayın bütün kızlar bana kalsın diyor delikanlı :)

siz seversiniz o sevmez ne demek yahu ?
    sevmiyor olsa sevgili olmaz ,belki aradan zaman geçince seninle uyuşamayacağını anladığı için seni bırakır

yeri gelir paranı yer ne demek ?
    yedirme kardeşim sende akıl yok mu ,aksine kızın parasını yiyenlerde var ,üstelik ısmarladığın üç beş kuruşluk şeylerin lafını edeceksen niye bu işlere giriyorsun ,sanki ürün mü satın alıyorsun da hakkını bekliyorsun ?

kız olunca gezip tozamıyor musun ,yahu sürekli onun kucağında falan mı oturuyorsun :)
    içtiğin çay ile kızın ne ilgisi var ,kız olunca çay tadı farklı mı oluyor ?

kulakları çınlasın annemin 70 li yaşlarda sürekli söylediği bir söz aklıma geldi ,biz evlendik de ne oldu diyerek hepimiz adına karar verirdi :)
  • Vay vay vay
    Neeee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman derim, bu ülkedeki kızların büyük bir çoğunluğunda farklı derecelerde avoidant kişilik bozukluğu var. Erkeklerin de kızlar kadar sık olmasa da büyük bölümünde bu var. Senin kız arkadaşının da onlardan bir farkı yok. Hep bi şüphe, hep beni sevmiyorsun demeler falan varsa arkanızı dönüp kaçın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 31 Ekim 2018; 1:8:50 >
  • benide çoğu kez kullanmaya çalışıyorlar izin vermiyorum.havalarını alıyorlar.ama tabi yine yalnız ben kalıyorum
    bazen evime götürdüğümde ilişkıye girmediğim bayanlar beni terkediyor :)
    son sevgilimi bir akşam eve götürdüm.fazla ileri gitmedi.ertesi gün benden ayrıldı
    yani seversen becerilirsin,becerirsen sevilirsin
    bunun argolusu vardı.ben bu şekilde uyarladım :)
  • 1 (yazıyla bir) ilişkinizde yaşadıklarınızı yaşanmış ve yaşanacak tüm kadın-erkek ilişkilerine genellediğiniz için sizi tebrik ediyorum.
  • Sıradan bir öğretmenden sana bir kıssa olsun. Kimse bilmez kendisine acı veya hoşnutsuzluk veren ilk tecrübeleri. Sobayı merak eder minik eller yanar ağlanır, acı biberi merak eder hassas yanaklar kızarır ağlanır, bıçak jilet merak eder yarık deriyle ağlanır. Hiç çay içmemiş birisine çayı gösterin yorum yapamaz. Aşk da böyle. Tadacaksın. Aşk hayatın yolunun ortasında bir pembe bölümdür herkesin kaçınılmaz gireceği göreceği bir yol. Aslolan girdikten sonrasıdır esas belirleyici olan. Yol devam ederken can alıcı nokta ileride yolun ikiye ayrıldığını gördüğün andır, yalnız hayat yolu ya da evliliğe giden hayat yolundan birisini seçmek zorundasındır. Bazıları kullan at modunda bu ne demek biliyor musun o çatallanan yolda herhangi bir yolu seçmeden ortasından dümdüz gitmek demektir ki bu, içerisinde ne barındırdığını bilmediğin zıncarlıklar demektir bir yerde mutlaka ya ağaca çarparsın ya dikenler batar ya böcek yılan sokar ya da çukura düşersin, bu yol değil bulaşma. Neyse, ilginçtir aşk zannedilen şeyin hayalinizdeki kusursuz bir ütopyadan başka bir şey olmadığı bilinmez, gençlikte tadılacaktır o. 12-19 yaş arası saflık dönemidir çıkarsız fizik ve huy ile ütopyanızı yaşamak istersiniz ve ilk gerçekler sizi acıtır olgunlaştırmaya başlar. "Benim hayalim bu değildi" dersiniz. Sonrasında ise maaştır tek belirleyici olan. Bunun iyi olduğunu gören kız veya erkek sizi sadece bu amacı doğrultusunda duygusal hassasiyenizi de okşayarak kullanacaktır. Olayı farkettiğinizde çok geç olmuştur zira artık imzalar çoktan atılmış ve büyük ihtimal senaryoya çocuk da eklenmiştir. İşin tuhaf yanı o çocuk siz yaşlandığınızda sadece %50 ihtimalle size bakacaktır ki bunun olmadığını gördüğünüzde ömrünüzü uğruna çürüttüğünüz, yapacağınız çoğu planı sırf onun için erteleyip iptal ettiğiniz canınız bildiğiniz çocuğunuza lanet okuyor bulursunuz kendinizi. Eşinizin cicim yıllarından sonra sizin aklınızla oynaması da cabası olur. Kısacası eni sonu malum organınızın sizi hormonal baskıyla üreme isteğinin sizi ulaştırdığı bu sonuç yüzünden kendinize de lanet okursunuz.

Siz gençlere nacizane tek tavsiye, başarı ve mutluluk istiyorsanız binlerce her çeşit insanla içiçe ömrü geçmiş bu abinizin gördüğü net bir kural bu devir için artık kesinlik kazanmıştır ki bu da "yalnızlığın ödül ettiği özgür hayat"tır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu silleyi yemiş adamın hali başka oluyor. Boş yapan romantikleri dinleme kardeşim ben seni anlıyorum sen yerden göğe kadar haklısın. Neler neler yaptım dünyaları serdim. Karşılığında nasıl bir muamele gördüm. Sizin beklentiniz çok diyen olmuş artı yağmuruna tutmuşlar öyle değil tam tersi o iş. Sonra arıyorlar bulamıyorlar pişman oluyorlar dönmek istiyorlar ama iş işten geçti gözünü açmış artık adam. En fazla iki üç defa daha yapacağımı yapar salağa yatarım sonra da def ederim aramam etmem. Benim aklımdan zorum mu var da bunların eften püften mutsuzluklarıyla boğuşacağım ya? Bundan sonra iki hafta üç hafta bul takıl fazlası zarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 31 Ekim 2018; 4:36:35 >
  • Yaş kaç hocam ? Sevgiliyi hangi yaşta bulduğuna bağlı.

Evlenme yaşın geldiyse ciddi düşünürsün ve evliliğe kadar gider. Tabi kızda ciddi düşünüyorsa.

Ama liseden evlenme yaşına kadar olan dönem ciddi düşünülecek dönem değil. Eğlenme ve flörtlük ilişkiler dönemi bu dönem

• Karşıma çıkıp çıkabilecek en iyi kızla sevgili oldum.babalar şu net ki kızların hepsi aynı.

İş çok ciddiydi.ikimizde evlenmek istiyorduk.hatta sevgilim duldu.çocuğu yoktu.evlenmiş 2 ay sonra boşanmış.buna da kabuldüm.

Evim hazır 4 katlı evim var.en alt kat dükkan ve araba garajı,2. Kat yani dükkan üstünde ailem 3. Kat benim 4. Kat teras kat.

Belediye çalışanıyım.işim sağlam.arabam var.sigaram içkim yok.o bar bu bar nargile cart curt yok.

Şimdi kıza gelelim.kız sigortacı.benim arabadan var hyundai i20.2100 lira maaş alıyor.maaşından 2 adet bireysel sigorta kesiliyor.kredi kartlarına 6-7 bin borcu ve 20 bin lira kadar bireysel kredi borcu olduğunu bana sonradan söyledi.

Ve evlenince çeyiz getirmicem babam araba almama yardım etti dedi aileme yüklenmek istemiyorum dedi ona tamam dedim.Sonra eve alacağımız eşyalar için kredi çekmeyelim sen arabanı sat,benim arabayla idare ederiz dedi.bunada tamam dedim.

Herşeye tamam dedim.ama dedim ki madem borçsuz evlenmek istiyorsun ama bu seferde senin borçlarını ödeyeceğiz dedim.en azından evlene kadar bireysel emeklilikten çık.alacağın parayla kredi kartlarını kapa dedim.bireysel kredine de biraz ailen yardım etsin gerisinide biz beraber öderiz dedim.

Bana dediği tek kelime;ben rahat yaşadım bugüne kadar.3 çantam 5 bin lira dedi.benim başımdan kaynar sular döküldü ulan ben neler düşünüyorum.evlendikten sonra sana arabanı değiştirip volvo v40 alırım diyorum bana gelmiş çantam 5 bin lira diyor.

Elini taşın altına sokmuyor.fedakarlık yapmıyor.

Yani diyeceğim o ki forumdakiler her konuda erkeğe bok atmayın.işin özü çok başka olabiliyor

• Zaten kendini sevince değil başkasını sevince sevgilin olur, konuda teknik olarak hata var :P Ne bu kadar takıyosunuz gençler bu konuları kafaya. Olur sevgilin gelir geçer. İyi kötü anıları kalır. Bakmayın arkanıza.
  • Sen light san bizim suçumuz ne kardeşim ?

• Evlenince de böyle (kenfini haklı çıkarma konusu)

• Bu tamamen anlamsız. Kendini sevmesini bilmeden, kendini sevemeden başkasını sevmeye çalışan herkes böyle rahatsız durumlarla karşılaşır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.