Şimdi Ara

Kendinizi Seviyorsanız Sevgili Yapmayın![Edit:Ayrıldım] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
29.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim erkeklerimiz sevgili olmayı kızın kölesi olmak sandığı için normaldir
  • eğer 25-26 yaşında değilseniz evlilik hayali kurmak aptallıktır. yaşayın eğlenin zevkinize bakın kardeşim. türkler hem sevgiliyken hem de evliyken hayatı birbirlerine dar ediyor.
  • İnsan ilk defa birisinden hoşlandığında Dünyası değişir.Hayata daha farklı bakar.Mutludur,huzurludur.Onu görmek,sesini duymak ona huzur verir.Bu zamana kadar boşuna yaşadığını,önceki hayatının hayat olmadığını düşünür.Gel zaman git zaman ilişki olgunlaşır.Kişi sanki sevgilisinden hiç ayrılmayacakmış gibi bağlanır.Zihninde evlilik hayalleri kurulur,gelecek planları yapılır.Hayatı bambaşka bir haldedir.

Eğer sevgili olunan kişide az önce anlattığım duygular içerisindeyse bu ilişki muhtemelen evlilik ile sonuçlanır ve mutlu mesut bir ömür sürerler.Fakat iki taraftan sadece biri bu anlattığım duyguları yaşamışsa o ilişki büyük ihtimalle hüsranla sona erer.Tabi ki hüsranı her zaman bu temiz düşüncelere sahip olan kişi yaşar.Diğeri ise ''Bitti de kurtuldum'' havasına girer adeta hafiflemiş gibi olur.Zira sizinle sadece vakit geçirmek için dolaşmıştır,size aslında sevmediği halde ''seviyorum'' demiştir,duygularınıza sahte karşılıklar vermiştir.Doğal olarak ilişki bitince bu durumdan çıktığı için huzurludur.Ortada kendi vicdanından başka kaybettiği birşeyi yoktur.Fakat dediğim gibi diğer taraf için büyük bir yıkım olur.

Kişi bu haddeden sonra hayata bakışı değişir.Hayata birisinden hoşlandığı dönemkinden daha da farklı bakar.Artık mutsuzdur,huzursuzdur.Sevgili edinmeden önceki yaşamının aslında en güzel zamanları olduğunu idrak eder.Sevgilisi olduğu zaman hayal ettiği onca temiz hayalin aslında çok saçma olduğunu farkeder ya da saçma olduğuna kendini inandırır.Buna inanmak ister..Kendisinin bu kadar saf olmasına kızar,söylenir.Karşı cinse olan bütün düşünceleri ise artık kökten değişmiştir.Çünkü bütün iyi düşüncelerini,bütün temiz hayallerini yanlış kişiye vermiştir.Bundan sonra karşılaştığı insana karşı öncekine gösterdiği samimiyeti,temiz düşünceleri veremez.Her zaman ayrılmak kafasında olur.Sevgilisi olduğu halde huzursuz olur,mutsuz olur.Sadece tek kalmayayım,yalnız kalmayayım mantığı vardır.Önceki deneyiminde hasar alan egosunu ve gururunu onarmaya çalışır.Yani önceki deneyiminde kendisini yüzüstü bırakmış olan sevgilisine dönüşür.

Kısacası sevgili edinmek büyük mutluluklara uçmak değildir.İnsan bu hayatta yalnız olduğunun bilincinde olmalıdır.Bu Dünya'ya yalnız geliyoruz ve yarın mezara da yalnız gireceğiz.Hayatımızda her ne kadar çevremizde insanlar olsa da yalnız geçirdiğimiz bir serüvendir.Diğer insanlardan daha çok kendi düşüncelerimizle,fikirlerimizle,hoşlandığımız aktivitelerimizle ve vicdanımızla oluruz.Bu yüzden insan kendisi ile yaşamayı ve hayata öyle bakmayı öğrenmesi gerekir.

• Ne gibi beklentileri olması gerekir ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de senin için yakıyoruz markizo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STumhaM

benide çoğu kez kullanmaya çalışıyorlar izin vermiyorum.havalarını alıyorlar.ama tabi yine yalnız ben kalıyorum
    bazen evime götürdüğümde ilişkıye girmediğim bayanlar beni terkediyor :)
    son sevgilimi bir akşam eve götürdüm.fazla ileri gitmedi.ertesi gün benden ayrıldı
    yani seversen becerilirsin,becerirsen sevilirsin
    bunun argolusu vardı.ben bu şekilde uyarladım :)
    Tamam

• koy ötüne gitsin kardesim. Evlilikte bile bu tarz seyler oluyor . Erkek adamsın takıl hayatını yasa kimseye baglanma zira her erkek adamın tatması gereken tecrubeyi tadıyorsun o yuzden de içlenme 1 ayı gectim kendini hayata ver 2 haftada unutursun. Insan oglu alıskanlıklarıyla yasamayı zor bırakır. Farklı alıskanlıklar(iyi huylu)edin gerisi gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ

Hiç Sevgilim olmadı ama haklısın
    Aga beeee

Neyse benimde olmadı

• Senin sevgilin olmamis parali iliski benzeri bisey olmus ablattigina gore

• Csb. Sevgili yapın el ele tutuşun öpüşün yiyişin sevişin ama gözünüzde çok büyütmeyin. Bütün zamanınızı ona harcamayın. İşinize gelmediği yerde ayrılın başkasını bulursunuz.

• seni takdir ettim kardeş hem zinadır günaha kapılırısn ailenin bulduğu ile görüşüp evlen bırak bu işleri diğer tarafına kötü etme.zinhar böyle şeylerden uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Ne gibi beklentileri olması gerekir ki?
    afedersin seks
  • Hocam yaş nedir? İyi tecrübe etmişsin.

• veilben kullanıcısına yanıt
    Ben mi evlenecemyoksam ayilem mi.ayilem bulacaksa onlar evlensin kizlan

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

koy ötüne gitsin kardesim. Evlilikte bile bu tarz seyler oluyor . Erkek adamsın takıl hayatını yasa kimseye baglanma zira her erkek adamın tatması gereken tecrubeyi tadıyorsun o yuzden de içlenme 1 ayı gectim kendini hayata ver 2 haftada unutursun. Insan oglu alıskanlıklarıyla yasamayı zor bırakır. Farklı alıskanlıklar(iyi huylu)edin gerisi gelir..
    Öyleyse ben neden 1 yıl olmasına rağmen unutamadım :) bence doğru kişi yanlış zaman olunca çok uzun süre unutamıyorsun..

• Drummer07 kullanıcısına yanıt
    Takipteyim sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion3560

Karşıma çıkıp çıkabilecek en iyi kızla sevgili oldum.babalar şu net ki kızların hepsi aynı.

İş çok ciddiydi.ikimizde evlenmek istiyorduk.hatta sevgilim duldu.çocuğu yoktu.evlenmiş 2 ay sonra boşanmış.buna da kabuldüm.

Evim hazır 4 katlı evim var.en alt kat dükkan ve araba garajı,2. Kat yani dükkan üstünde ailem 3. Kat benim 4. Kat teras kat.

Belediye çalışanıyım.işim sağlam.arabam var.sigaram içkim yok.o bar bu bar nargile cart curt yok.

Şimdi kıza gelelim.kız sigortacı.benim arabadan var hyundai i20.2100 lira maaş alıyor.maaşından 2 adet bireysel sigorta kesiliyor.kredi kartlarına 6-7 bin borcu ve 20 bin lira kadar bireysel kredi borcu olduğunu bana sonradan söyledi.

Ve evlenince çeyiz getirmicem babam araba almama yardım etti dedi aileme yüklenmek istemiyorum dedi ona tamam dedim.Sonra eve alacağımız eşyalar için kredi çekmeyelim sen arabanı sat,benim arabayla idare ederiz dedi.bunada tamam dedim.

Herşeye tamam dedim.ama dedim ki madem borçsuz evlenmek istiyorsun ama bu seferde senin borçlarını ödeyeceğiz dedim.en azından evlene kadar bireysel emeklilikten çık.alacağın parayla kredi kartlarını kapa dedim.bireysel kredine de biraz ailen yardım etsin gerisinide biz beraber öderiz dedim.

Bana dediği tek kelime;ben rahat yaşadım bugüne kadar.3 çantam 5 bin lira dedi.benim başımdan kaynar sular döküldü ulan ben neler düşünüyorum.evlendikten sonra sana arabanı değiştirip volvo v40 alırım diyorum bana gelmiş çantam 5 bin lira diyor.

Elini taşın altına sokmuyor.fedakarlık yapmıyor.

Yani diyeceğim o ki forumdakiler her konuda erkeğe bok atmayın.işin özü çok başka olabiliyor
    Katılıyorum ve imzamı atıyorum.benzer fedakarlık durumu başıma geldi.kız devlette hemşire,ben o dönem çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum.o tuzlada ben bursada.maddi olarak sıkışık olduğum dönem.beni sürekli yanına çağırıyor,durumum belli gidemiyorum.arada 1,5 saatlik yol var ama her gidişte 300-400 gidiyor.dedim en son, 2 haftada bir sen gel,2 haftada bir ben geleyim.

Yok ben gelemem dedi,orda bende koptu bir şeyler.iyi dedim tamam.bursaya geri döndüm ne aradı ne sordu 11 ay geçti öyle kaldı bitti.yaşlarda 24 dü çocuk da değiliz.

• Olsun hocam bazen insan derdini anlatacak bir kişi arıyor ama olsun. Ara sıra yalnızlık krizlerim tutuyor o kadar, bi iki kere denedim ama egoisti denk geldi hep şükür ettim sonra olmuyor diye. Eğer ilgilenirsen seninle sevgili olabiliriz

• Kendinizi seviyorsanız sevgili yapmayın. Hanımefendi, edepli, ahlaklı, terbiyeli ve imanlı bir eş bulup evlenerek yuvanızı kurun. O zaman hayatınız olumlu yönde değışecektir. Evlilik dışı flört halleri hele birde süre uzayınca, kişiye maddi manevi külfet haline geliyor. Daha kötüsü taraflar ileride evliliğe de soğuk bakmaya başlıyorlar.

• Olabilir hiç sevgilim olmadı o yüzden hiç bir bilgim yok. Zaten kızlara olan güvenim gün geçtikçe azalıyor. Bende iyice hayal dünyasına girmeye başladım sanırım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.