Şimdi Ara

(Hikaye Tamamlama Oyunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar ben bir hikaye ile giriş yapacam siz gerisini getirceksiniz.
    herkes kendi hayal gücünde hikayeyi genişletecek.
    evet başlıyorum;

İskoçya'da yoksul mu yoksul bir çift yaşardı. Fleming'di adı. Günlerden bir
    gün tarlada çalışırken bir çığlık duydu. Hemen sesin geldiği yere koştu. Bir
    de baktı ki beline kadar bataklığa batmış bir çocuk, kurtulmak için çırpınıp
    duruyor. Çocukcağız bir yandan da avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Çiftçi
    çocuğu bataklıktan çıkardı ve acili bir ölümden kurtardı. Ertesi gün
    Fleming'in evinin önüne gelen gösterişli arabadan şık giyimli bir aristokrat
    indi.(.......)

• Ve çiftçiye terbiyesiz dedi. Çocuğumu nasıl batalklığa sokarsın dedi. Fleming ne diyeceğini şaşırmıştı. Çocuk arkadan sinsi sinsi gülüyordu. Adam fleming e bu yaptığının bedelini çok kötü ödeyeceksin dedi ve lüks arabasına binip gitti. Fleming çocuğun o yüzündeki sinsi gülümsemeyi unutmuyordu. Ve içinden şöyle geçirdi "İyilik yaparsın kötülük bulursun" ...

Biraz abarttık ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 18 Ağustos 2007; 14:19:08 >
  • aradan üç gün geçti Fleming kasabaya iniyordu sarı bağlar yokuşundan aşağı duğru sallanıordu cornellin çifliğinin yanında o lüks arabayı gördü bi i...nelik olduğunu anlamıştı çalıllıkların ardına pustu lüks arabanın geçmesini bekledi...
  • o lüks araba geçerken birden arabanın üstüne kustu aristokrat çoq kızmıştı o da onun üstüne zorda olsa kustu sonra fleming le beraber yemeğe gittiler karınlarını doyurduqtan sonra disco ya gittiler va sabaha kadr dans ettiler ama ewde onları daha değişiq bişi bekliyordu .....
  • yalan,evde onları kimse beklemiyordu.tam tersi evler bomboştu.aristokrat oğlunu aradı evde ama hayr oğlu yoktu.bu arada ise Fleming evine gitti ve kapının önünde o bataklıktan çıkardığı çocuğu gördü ve Allah ne verdiyse diyerek çocuğu dövdü ve onu bu sefer gerçekten bataklığa kendisi soktu.bu arada aristokrat oğlunun Fleming e gideceğini düşündü ve arabasına binerek Fleming in evinin yolunu tuttu.....
  • fleming asiktokrat ı görünce çoq sewindi hemen onu ewine aldı ve bi güzel dövdü burnunu kesip tavada kızartıp yedi ama çocuğu ona da bi parça burun vermedii için ona çoq kızdı we dans etmeye başladı dans ettikçe bi keçiye dönüşüordu
  • ve türkiye adlı bir ülkede minikfare adındaki şizofren uykusundan uyandı rüyasında fleming adındaki bir adamın başka bir adamın burnunu yediğini görmüştü flemingin peşine düşmeye karar verdi ona haddini bildirmeliydi ancak saçmalamaya devam ederse bir kelt savaşçısı olan Celtic onu doğduğuna ğişman edecekti flemingin ise hiçbir şeyden haberi yoktu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • celtic in bağırsaakları bozulmuştu yolda giderken zawallı çiçekler soluyordu we halk kahramanı minikfare bu olaya bir son wermeliydi celtic e parfüm sıkmalıydı (aalınmayınız ).........
  • celtic fleminge bagırsagının bozuldugunu solemıstı felmigntete aynı rahatsızlık olduıunu soledı e ikiside tuwalete aynanda girdi o gunden beri kanka oldular we gandalf yeni asa almak icin asacıya giderdi ama onu orda buyuk bi supriz bekliordu (...)
  • gandalf asacıya girdiğinde bakarmısınız dedi.o sırada azgın moruk saruman çıka geldi.gandalf ve saruman laf kavgasına tutuştu ve gandalf orayı terketti ama gandalf frodonun çükünü orda unutuştu çünkü asacıdan çük tamır etmek için asa alacaktı. saruman frodonun çükünü eline aldı vee ......
  • geri verdi saruman nın aklına birden biri i.nelik bi hainlik geldi ve doğru atına atladığı gibi evin yolunu tutu kapıyı açtı ne görsün
  • evde kimse yoktu masanın üzerinde duran zili aldı üç saniye sonra çaldı 7 büyük kapıdan hikayenin tüm karakterleri geldi fleming aristoqrat aristoqratın oğlu joe minik fare celtic gandalf frodo ve mit ajanı rüstem
    sarumanda dahil yuvarlak masa etrafında toplandılar fleming bu hikaye böyle gitmez dedi lüzumsuz adamlar şimdi jeketini alsın ve bu hikayeden gitsin dedi gandalf pardon dedi frodoyu ve çükünü kucakladığı gibi ayrık vadinin yolunu tuttu celtic ben flemingin çocukluk arkadaşıyıp çıkmam dedi minik fare ben halk kahramanıyımdedi aristoqrat veoğlu biz kötü adamız dedi feleming ben olmasam hikaye olmaz dedi rüsteme döndüler rüstem ben gidiotum bile dmemden kurtlar vadisinin yolunu tutmuştu herkez sarumana saruman i.ne i.ne sıtıttı hayatta gitmem dedi celtic sordu peki nie gitmezsin i.nelik olsun gitmem tartışma sürerken birden gizemli evin kapısı çaldı herkez sustu...

• kapıyı açan feleming orada hiç kimseyi görmedi fakat tam kapıyı kapatırken kapının uzerine yapıştırılmış notu gördü ve aldı.önce sessizce içinden okudu ve diğerlerine belli etmeden evden gidelim dedi herkez işin i.neliğinde oldugu için kimse gelmedi.feleming'de bozuntuya vermedi ama çok korkuyordu. notta şu yazıyordu 'hepiniz öleceksiniz'.herkez msada yemek yerken saruman tuvalete gitti ve dönmedi.herkez çok merak etti gidip baktıklarında ne görsünler saruman yerde kanlar içinde yatıyo feleming şöyle dedi .....
  • bu ne biçim idrar
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutj

bu ne biçim idrar

Feleming idrarı limonata sanıp içti , Saruman ayağa kalkıp şöyle dedi "o idrar tahlili içindi" ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Orjinalden alıntı: umutj

bu ne biçim idrar

Feleming idrarı limonata sanıp içti , Saruman ayağa kalkıp şöyle dedi "o idrar tahlili içindi" ...

feleming ayağa kalkıp sarumana:
    -peki bu kanlar ne?
    saruman:
    -onlar ......
  • herkes idrardaki tuhaflığa şaşkın bir halde bakarken.

Aristoğrat idrarı bırakın adam ölüyor diye haykırdı, hepsi samuran için ellerinden geleni yapsalarda kurtaramadılar. gelen mektup ile samuranın ölümü arasında nasıl bir bağ vardı acaba?

büyük bir sessizliğin ardından aristoğrat yeter dedi
    ben oğlumu alıp gidiyorum dedi. diğerleri ilk başta karşı çıktılar ama......
  • quote:

Orjinalden alıntı: patika06

herkes idrardaki tuhaflığa şaşkın bir halde bakarken.

Aristoğrat idrarı bırakın adam ölüyor diye haykırdı, hepsi samuran için ellerinden geleni yapsalarda kurtaramadılar. gelen mektup ile samuranın ölümü arasında nasıl bir bağ vardı acaba?

büyük bir sessizliğin ardından aristoğrat yeter dedi
    ben oğlumu alıp gidiyorum dedi. diğerleri ilk başta karşı çıktılar ama......

Sanırım yanlış yazdın , üsttekinden devamediyorum

Saruman "onlar şarap" dedi , "tuvalette içmek için getirmiştim , fakat yerdeki su birikintisinden ayağım kaydı , düştüm."

Feleming " Peki su nereden geliyor?" dedi ....
  • lağım borusu patlamış eralde dedi saruman
  • feleming hemen "iyi kes konuşma"dedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.