Şimdi Ara

HİKING A15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
12.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamunaleyküm arkadaşlar internette bu ürünü gördüm kağıt üzerinde işlemcisi ve ram olarak ve tasarım + 5.5 ekran ile dikkat çekiyor telefonun sar değerini bilsem eğer makul seviyedeyse direk almayı düşünüyorum biri alıp incelese iyi olur bi bakmanızı tavsiye ederim  HİKING A15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi möhendist -- 17 Eylül 2016; 17:16:30 >

• buda başka bir link burdaki resim büyük ihimalle yanlış koymuşlar hikıng yazmıyo arkada özellik olarak bu sanırım galiba

• Aleyküm selam. Kagit ustunde iyi demişsiniz de değil. 1.3ghz 4 çekirdekli mtk işlemci, 5.5inch koca ekrana yakışmayan, bir sitenin 2300 diğerinin 2500 dediği bir batarya. Bu paraya daha iyisi vardır yine çin markalarından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.5 ekran olup bu özelliklere sahip ve tasarımıda fena olmayıp bu fiyata olan bir telefonu gösterirmisiniz trde
  • Ben tasarıma önem vermediğimden cevap veremiyorum. Hepsi leş. Biri bunu alıp dener umarım.

• 500 tl iymiş yaw, buyuk markalarda kırılam cam tamir parasına telefon
  • bu telefonla ilgili hiç kullanıcı bilgisi yok, yabancı sitelerdede. görüntüde çok hoş cihaz. 5.5. ekran var ama 5 inc ekranlı telefonlardan büyük değil. işlemcisi falan idare eder sonuçta 500 tllik telefon ama sar değeri düşündürüyor. hiçbir yerde bilgi yok belki 2 den bile fazladır :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Matebook d16
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boyut olarak 141x71x7 olarak verilmiş ekranda 5.5 inç acaba bu yazan boyutta sıkıntı mı var? Çünkü resimlere baktığımızda üst ve alt kısımda ekranla kasa arasında çok boşluk var ürünü alan arkadaş var mı acaba sitede resim paylaşsa bile olur bi cihazı görseydik...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alan var mı ? Sar değerini bilen var mı ?
  • 5 aydır viking A12 kullanıyorum ,golf rengi...

Çok güzel bir telefon....sıkıntısız,takılma donma yok..4.5 g var..işlemci yeni nesil 64 bit...

A15 artı olarak 2gb RAM le geliyor...daha da iyi olacağını düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylor1956

5 aydır viking A12 kullanıyorum ,golf rengi...

Çok güzel bir telefon....sıkıntısız,takılma donma yok..4.5 g var..işlemci yeni nesil 64 bit...

Hocam kamera performansı nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu telefonu birkere inceleme fırsatım oldu telefoncuda

Cihazın arayüzü saf androide acayip benziyordu

Kamerası çok iyi değil ama günlük çekimlerde üzmez sonuçta tost makinesiyle çekmiyoruz

Ekran kalitesi bence iyiydi

2. Telefon olarak alacaktık fakat 740 tl fiyat çekmesi üzerine vazgeçmiştik 740 liraya daha iyisi vardı çünkü yani 500 liraya alınacak bir cihaz ama ben gm5 öneririm 600 tlye çıkarsanız en azından güncelleme desteği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

quote:

Orijinalden alıntı: taylor1956

5 aydır viking A12 kullanıyorum ,golf rengi...

Hocam kamera performansı nasıl

Kamerası gayet işgörür...ben telefonu (A12) 399 tl ye aldım...silikon kılıf ve ekran koruyucu dahil full aksesuar..
    Yani 399 tl verip samsung a5 kamera performansı beklemek akıllıca değil..ama dediğim gibi kötü yada çok kötü değil...hızı açısı ,çekimi gayet de iş görür...
    Önde de flash var,arkada çift led flash var....
    Telefon diğer pahalı telefonlar ne yapıyorsa rahatlıkla yapıyor...görünüşü,ekran gövde oranı kalite hissi ,tahtakaleden alma replika (çakma) telefonlar gibi kesinlikle değil...
    Hatta lazer kesim metal çerçeveli ,2.5 d eğimli ekranıyla süper bir görsel his de veriyor....
    Bence normal bir kullanicinin fazlasi ile işini görür....
    Sırf markası ve havası için ''Tır alıp 2 ton yükle gezmenin '' hiç anlamı yok...al bir kamyonet işini fazlasıyla gör,çok paran gitmesin,iki yıl sonra güncel teknoloji li yeni bir tane de alsan zararda olmazsın..hem hep güncel teknolojiyi kullanır,hem yenilenmiş olur,hemde çok bir maddi külfete katlanmamış olursun....(telefon son teknoloji 64 bit işlemcili ve 4.5 g lte desteklemektedir)
    Pil performansı ise rahatlıkla günü bitiriyor...

• taylor1956 T kullanıcısına yanıt
    Zaten 400 tllik telefondan 1000 tllik performans beklenmez sonestır tatilinde alacağım bu telefondan 2 adet biri anneme biri kendime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusunen varsa satiorum. Hepsiburadadan alinma, faturali kutulu garantili sorunsuz. 400 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Dusunen varsa satiorum. Hepsiburadadan alinma, faturali kutulu garantili sorunsuz. 400 tl

sa , hocam neden satiyorsunuz, bir sikintisi var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Dusunen varsa satiorum. Hepsiburadadan alinma, faturali kutulu garantili sorunsuz. 400 tl

sa , hocam neden satiyorsunuz, bir sikintisi var mi

Bi sıkıntısı yok, geçici olarak almıştım, daha üst seviye bir cihaz alıcam.

• Alacak arkadaşlar belki bilmiyordur üreticisi Trident garantide Trident. Alacak olanlar garantisiz telefon alıyorum gibi düşünerek almalı.
  • kardeş ben aldım ekranı kırıldı türkiye disbretürünü bile aradım hiç ilgilenmiyurlar bence başını derde kuyma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.