Şimdi Ara

Hile olduğumu iddia edenler.. DHKT | Aelfric

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.fileden.com/files/2006/11/10/366258/Film.wmv
    adresindeki videoyu izleyebilirler. Elimde G5 Logitech gaming mouse var. Bou mouse 2000 dpi ve ağırlık ayarınıda yapabiliyorsun. Uygun bir yüzeyde iyi yetenek ve işe yarayan bir cfg kullanarak çok iyi bir aime sahip olabilirsiniz arkadaşlar. Eğer hala sen hilesin şöylesin böylesin diyorsanız, clandan ayrılıp servera birdaha girmeyebilirim böylece herkesin sorunu çözülmüş olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfric -- 7 Ekim 2008; 18:34:01 >

• Kim ne derse desin aelfric seni oyundan atma yetkisi sadece adminlerin var başkalarını kafaya takma. İyide oynuyorsun devam et
  • hüseyin bende öyle diyorum ama şunun şurasında günde toplam bir saat bile oynamıyorum şu oyunu. bunun üzerine girdiğim yarım saatlik oyunda 5 dakikada bir birisinin "hile bu at bunu" demesi insanın canını sıkıyor. bende bunun üzerine hile kullansam ne yapardım acaba diye düşünüyorum artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aelfric

http://www.fileden.com/files/2006/11/10/366258/Film.wmv
    adresindeki videoyu izleyebilirler. Elimde G5 Logitech gaming mouse var. Bou mouse 2000 dpi ve ağırlık ayarınıda yapabiliyorsun. Uygun bir yüzeyde iyi yetenek ve işe yarayan bir cfg kullanarak çok iyi bir aime sahip olabilirsiniz arkadaşlar. Eğer hala sen hilesin şöylesin böylesin diyorsanız, clandan ayrılıp servera birdaha girmeyebilirim böylece herkesin sorunu çözülmüş olur..

bn bişey demiyorum ztn bu güne kadarda ban atmadım

bnde A4 tech k8 mouseım war
    409 kb cfg

• O klavye + mouse kaça aldın ayıptır sorması? elimde klasik microsoft black var 55 ytl aldıydım teknosadan önerirmisin sendeki takımı yoksa idare edermi şuanki
  • Hilelik bişey görmedim ben,kafana takma devam et...
  • Ya mause felan önemli etmenler doğrudur ama

Mesela bende bi a4tech wop-35 mause diye bişey var ..

Keyboard microsoft ..

Kulaklık markasını bilmediğim birşey ama öyle a4tech x7 im olsun felande aramadım hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi infernoda daha ilk elde terör ev kapısının odan admini vurdum diye banladılar sanırım. sanki 2 dakikadır orada pusuyordum adamların gelmesini..yapmayın etmeyin..
  • quote:

şimdi infernoda daha ilk elde terör ev kapısının odan admini vurdum diye banladılar sanırım. sanki 2 dakikadır orada pusuyordum adamların gelmesini..yapmayın etmeyin..

Terorlere karşı bi hassas davranıyorlar. Ct oluyorum bu yüzden. Adamlar rush yapıyor A-B 2 kapıda da bir yığın adam var. Tarzan gibi önlerine atlamaktansa AWP+DEAGLE ile uzaktan temizleyip gidiyorum direk BASE damgası yiyorum. Öteki el napim artık AK47 çekip B kapısına atlıorum 5 ct çıkıyor hs yiyip olduğumuzla kalıyoruz
  • Aelfric, keşke bu konuyuda açmasaydın, sana bunu diyenlerin yaş ortalaması 17yi geçmiyor neden kafana takıyorsun. Üstelik DHKT oyuncususun bu tagı görerek hile diyorsa artık yapıcak birşey yok o kardeşimizin büyümesini beklicez.
  • Adminin birinin sürekli beni banlamasının nedeni açıklanırsa çok sevinirim çok ciddiyim. Dhkt'de olsam da monsteray dh serverında oynayamamak ta ilginç oluyor hani. Bu akşam girdim 5'e 0 yaptım yine ban. Hayır verin argümanlarınızı yazın şunun şunun yüzünden deyin tartışalım. Ha eğer yazmıyorsan ben senin keyfine istediğin kişiyi banladığını söyleyebilirim ki bu da gereksiz bir admin profilidir, serverin bir kalitesi kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfric -- 8 Ekim 2008; 23:17:31 >
  • quote:

Adminin birinin sürekli beni banlamasının nedeni açıklanırsa çok sevinirim çok ciddiyim. Dhkt'de olsam da monsteray dh serverında oynayamamak ta ilginç oluyor hani. Bu akşam girdim 5'e 0 yaptım yine ban. Hayır verin argümanlarınızı yazın şunun şunun yüzünden deyin tartışalım. Ha eğer yazmıyorsan ben senin keyfine istediğin kişiyi banladığını söyleyebilirim ki bu da gereksiz bir admin profilidir, serverin bir kalitesi kalmaz.

Katılıyorum + yaşı 15 i geçmeyen admin alınıyor servera sırf verdiği 10ytl için. Barakanın üzerinde t yi bekliyorum o dediğim şahıs geliyor vuruyorum monster bidaha barakanın üstünde görmeyim seni diyor. Kendisi bu forumda üye.

• Beyler sakin olun,bu konuları Görkemle konuşucam,biraz zaman tanıyın lütfen...
    Serveri eski düzene sokucaz inşallah.
  • Eski oyunculara laf eden adminlere selamımı söyleyin nickleri bana pm ile iletin anında silerizAyrıca serkan bu video süper oldu şimdi rahatça oynayabilirsin
  • Gerçekden Güzel Oynuyorsun Tebrikler.
    Hilelik Bir Durumda yok.

Başarılar
  • sahsn hıc atmadım atmadım hıle degılsın bence kafana gore takıl sen :D
  • Disturbed-Down With The Sickness^^
    Kıyak
  • quote:

Adminin birinin sürekli beni banlamasının nedeni açıklanırsa çok sevinirim çok ciddiyim. Dhkt'de olsam da monsteray dh serverında oynayamamak ta ilginç oluyor hani. Bu akşam girdim 5'e 0 yaptım yine ban. Hayır verin argümanlarınızı yazın şunun şunun yüzünden deyin tartışalım. Ha eğer yazmıyorsan ben senin keyfine istediğin kişiyi banladığını söyleyebilirim ki bu da gereksiz bir admin profilidir, serverin bir kalitesi kalmaz.

Banlayan adminin nicki ney aelfric ??
  • 10dk da 5serverdan banlanma rekoru kırdım bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

quote:

Banlayan adminin nicki ney aelfric ??

c2q mmt banlamış ama görkem konuştu sanırım halloldu yani olay..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.