Şimdi Ara

HiMedia Q10-II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HiMedia Q10-II yeni aldim dahili hdd yuvasina Western Digital WD30EZRX Green 3TB taktim cihaz görmüyor yardim edin yazilimi uzerindeki 1.0.7 yüklü.

• 500 gb toshima marka hdd taktim onu da görmedi nerde yanlis lik yapiyorum dhh takma dan önce bilgisayrda bir islem yapmam gerekiyormu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviay1

500 gb toshima marka hdd taktim onu da görmedi nerde yanlis lik yapiyorum dhh takma dan önce bilgisayrda bir islem yapmam gerekiyormu acaba.
    kimsenin cevap verecegi yok birde bilgisayrda medya Player filimleri nasil atacagiz eger hdd calistira bilirsem tabiki...
  • Sanirim HDD leri yuvaya tam oturtamiyorsunuz.
    HDD yi yuvaya oturttuktan sonra elinizle hdd nin uzerine bir dokunun ve hareket var mi ?
  • Calisiyor hdd donuyot aldigim yere telefon actim hdd bilgisayarda formatla dedi sonra gorur dedi am benim bilgisayarda e-sata yok nasi format atacagim bilmiyorum ben hdd yide yeni almistim format atmam gerekiyormus tuhaf bir durum medya playet neden kendi format atmiyor anlamis degilim.
  • Calisiyor hdd donuyot aldigim yere telefon actim hdd bilgisayarda formatla dedi sonra gorur dedi ama benim bilgisayarda e-sata yok nasi format atacagim bilmiyorum ben hdd yide yeni almistim format atmam gerekiyormus tuhaf bir durum medya playet neden kendi format atmiyor anlamis degilim.
  • quote:

HiMedia Q10-II yeni aldim dahili hdd yuvasina Western Digital WD30EZRX Green 3TB taktim cihaz görmüyor yardim edin yazilimi uzerindeki 1.0.7 yüklü.

2 TB HDD taktım çalışıyor 1.0.7 yazılım yükleyince xmbc çalışmadı tekrar eski yazılımı yükleyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEXT MINIX HD BLACK II
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makinayi yeni aldik daha calistiramadik bile simdi hdd nasil format atacagim onu dunuyorum sen hdd format atmismiydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Makinayi yeni aldik daha calistiramadik bile simdi hdd nasil format atacagim onu dunuyorum sen hdd format atmismiydin.
    hdd hagi formatla Format atacagiz arkadaslar.
  • quote:

hdd hagi formatla Format atacagiz arkadaslar.

Alıntıları Göster
    arkadaslar hangi Format problemsiz calisiyor NTFS ,EXT3 ,fat32 bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim makinayi aldim daha calistiramadik bir türlü hdd yi bu medya playerlerden kullanan arkadaslar kulandik lari formatlari yaza bilrmi acaba artik sikildi ugrasmaktan birde ben win 8 kullaniyorum hangi Format programini kullanmaliyim arkadaslar yardim ederseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay1 -- 1 Haziran 2014; 19:58:45 >
  • Hi control ide calistramadim Samsung galaxy's s3 kurdum cihazi gormuyor medya pleyer uzerinde baska bir ayar daha varmi bilmrdigim...

• quote:

Hi control ide calistramadim Samsung galaxy's s3 kurdum cihazi gormuyor medya pleyer uzerinde baska bir ayar daha varmi bilmrdigim...

Benim HD ntfs formatlı ben özel format atmadım hd yi aldığım gibi kutusundan çıkarttım taktım gördü XBMC 12,2 versiyonu cihazda sorunsuz çalışıyor diğer versiyonlar filmi açınca programdan atıyor
    Hi control konusu biraz sıkıntılı sanırım pek çok kullanıcı bağlantı kuramamış ben henüz denemedim XBMC için yatse adında bir program kurdum tüm kontrolleri telefon üzerinden yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalu

quote:

Hi control ide calistramadim Samsung galaxy's s3 kurdum cihazi gormuyor medya pleyer uzerinde baska bir ayar daha varmi bilmrdigim...

Benim HD ntfs formatlı ben özel format atmadım hd yi aldığım gibi kutusundan çıkarttım taktım gördü XBMC 12,2 versiyonu cihazda sorunsuz çalışıyor diğer versiyonlar filmi açınca programdan atıyor
    Hi control konusu biraz sıkıntılı sanırım pek çok kullanıcı bağlantı kuramamış ben henüz denemedim XBMC için yatse adında bir program kurdum tüm kontrolleri telefon üzerinden yapıyorum

Alıntıları Göster
    buyincoinsten aldığım q10-II geçen hafta geldi,
    yeni kurcalamaya başladım, youtube sorunlu,ses geliyor ama görüntü yok, tunewiki tarama yapıyor ama 2.5luk tb hdddeki müzikleri bulamıyor,
    bir de dts ve d. digitalde sorun çıkarmayacak, filmlerde insanları uzatmadan alt üst bantları kaldıran bir uygulama var mı

• Bende youtube problem yok goruntu ayarlarini biraz karisirtir ilk basta bendede ayni probem vardi ekranda simdi duzeldi. Media player in uzerindeki yazilim bende 1.0.7 yuklu.

Bendeki problem 3 tb hdd okumuyor sindi hdd ye format atmak icin docking station siparisi verdim gelnesini bekliyorom.

• quote:

Bende youtube problem yok goruntu ayarlarini biraz karisirtir ilk basta bendede ayni probem vardi ekranda simdi duzeldi. Media player in uzerindeki yazilim bende 1.0.7 yuklu.

Bendeki problem 3 tb hdd okumuyor sindi hdd ye format atmak icin docking station siparisi verdim gelnesini bekliyorom.

display format ne yaptın,
    mx player proda filmlerde küçük takılmalar var gibi, akıcı değil görüntü,
    derleme num. 1.0.5 yazıyor,bahsettiğin bu sanırım, nasıl güncelleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

quote:

Bende youtube problem yok goruntu ayarlarini biraz karisirtir ilk basta bendede ayni probem vardi ekranda simdi duzeldi. Media player in uzerindeki yazilim bende 1.0.7 yuklu.

display format ne yaptın,
    mx player proda filmlerde küçük takılmalar var gibi, akıcı değil görüntü,
    derleme num. 1.0.5 yazıyor,bahsettiğin bu sanırım, nasıl güncelleniyor

Alıntıları Göster
    bir de wifiden film aktarmak için ne kullanıyorsun, büyük dosyaları aktarmak için

edit: kes,kopyala,yapıştır vs nereden çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 3 Haziran 2014; 19:14:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

bir de wifiden film aktarmak için ne kullanıyorsun, büyük dosyaları aktarmak için

edit: kes,kopyala,yapıştır vs nereden çıkıyor

Alıntıları Göster
    arkadasim ben 3 tb hdd yi daha calistiramadim elimde usb bellek var onun üzerinden izledim filmi.
  • Ag uzerinden dosya ve film nasil atabiliriz ben ftp programiyla denedim makinaya baglanamadim cihaza ag uzerinden nasil baglana biliriz.

• quote:

Ag uzerinden dosya ve film nasil atabiliriz ben ftp programiyla denedim makinaya baglanamadim cihaza ag uzerinden nasil baglana biliriz.
    en sonunda calistira bildim 3d bluray iso problemsiz calistiriyor görüntü güzel benim 3tb hdd bilgisayarda sadece 2 tb sini kullana biliyorum 1 tb Format atamiyorum sadece 2 tb formatlaniyor bunun cözümü varmi aca 3tb hdd hepsini kullanamiyormuyuz acaba.
  • quote:

en sonunda calistira bildim 3d bluray iso problemsiz calistiriyor görüntü güzel benim 3tb hdd bilgisayarda sadece 2 tb sini kullana biliyorum 1 tb Format atamiyorum sadece 2 tb formatlaniyor bunun cözümü varmi aca 3tb hdd hepsini kullanamiyormuyuz acaba.

Alıntıları Göster
    dahili hdd ye lan üzerinden nasil dosya ve benzeri dosyalari gondere biliriz ftp gibi bir program varmi dosya göndere bilmek icin himedia q10 ii ye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.