Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca , Himedia Q5 ile yaptığımız Futubox HD kanal testleri başarıyla sonuçlandı. Pazartesi gününden itibaren 80 adet HD kanalı Himedia Q5 ile nasıl kullanılabileceğinin bilgisini vereceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son firmwareden sonra xbmc çalışmaz oldu.
  • Ps3 bağlayabiliyormuyuz mönitörünmde vga yok

• quote:

Orijinalden alıntı: alicandemir73

son firmwareden sonra xbmc çalışmaz oldu.

xbmc frodo rc1 mi yukluydu?
    xbmc yuklu bir kac foto ekleyebilir misiniz
  • usb den harici dvd veya bluray okuyucu bağlantısı yapmayı deneyen oldumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atm41

quote:

Orijinalden alıntı: alicandemir73

son firmwareden sonra xbmc çalışmaz oldu.

xbmc frodo rc1 mi yukluydu?
    xbmc yuklu bir kac foto ekleyebilir misiniz

yüklüydü ama artık açılmıyor.son firmwerden sonra.
    https://code.google.com/p/xbmc-android/downloads/list
    bu adresteki xbmc nin non neon xaf touch sürümünü yükleyebiliyorsun.

• arkadaşlar seçeneklerimi 2 ye indirdim. Lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin.
    1) himedia q5
    2) mele a3700

bu iki üründen hangisini almalıyım. İkisini kıyaslarsanız hangisi ön plana çıkar. Teşekkrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rheorcyn

usb den harici dvd veya bluray okuyucu bağlantısı yapmayı deneyen oldumu acaba?

Yarın teslim alınca denerim.
  • orjinal bluray filmler haricindekileri destekler diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: reyboo35

arkadaşlar seçeneklerimi 2 ye indirdim. Lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin.
    1) himedia q5
    2) mele a3700

bu iki üründen hangisini almalıyım. İkisini kıyaslarsanız hangisi ön plana çıkar. Teşekkrler

himedia q5 tabiki. mele 2 kanal ses çözüyor.
  • 3D half SBS (10~15Gb) mkv ler için destek gelecekmi? yakında 3D TV almak istiyorum hali hazırda logitech z-5500 üm de var. Amacım 3D half sbs mkvleri kusursuz oynatıp sesi coax ile z-5500 de çözdürerek DTS sesleri almak.
    Aynı zamanda DTS müzik te dinlemek istiyorum üstündeki müzik çalıcı da DTS leri pass ediyor mu acaba?
    HTPC ile bu cihaz arasında gidip geliyorum ama himedia 1 adım önde benim için şu anda.
  • Mesele 10-15 gb değil , 50gb lik bluray iso ları bile oynatıyor.

Halfsbs konusunda yazılım ekibiyle iletişime geçtik , ilk çıkacak 1-2 yazılımda hatayı düzelteceklerini söylüyorlar.

Ama kesin bir tarih vermiyorlar.

• arkadaşlar bu himedia q5 ile minix neo x5 kıyaslandığında fiyat perf. olarak hangisi seçilmeli. himedia şu an için 300 tlye buldum - minix ise air Mouse u ile birlikte 315 tl. ne dersiniz. şimdiden içinizden amma soru sordun be kardeşim dediğinizi duyar gibiyim :) Ama bir türlü karar veremiyrm. hep almaya karar verdiğimde çeldirici bir seçenek çıkıyor karşıma. bu iki ürün hiç kıyaslanmamış birbiriyle forumda. ilk ben sorayım dedim. kıyaslamaya değermi ya da hiç düşünmeden himedia nın siparişini veriyim mi. tşkkrler
  • Minix neo x5 daha hizli fakat Q5 1080p filmleri daha iyi oynatiyor. Q5 DTS ses destegi var. Menu gecislerinde x5 hizli. Zor karar. Mkv film seyretmek amac ise Q5. Internet ve iptv icin ise x5 derim.

• Güncel yazılımın mediafire linki : ( hızlı link )

http://www.mediafire.com/download.php?me5h2kdgdthhwar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 8 Nisan 2013; 17:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Güncel yazılımın mediafire linki :

http://www.mediafire.com/download.php?me5h2kdgdthhwar

Merhaba, ürünü teslim aldım, geniş çaplı bir review yapacakken cihazın DTS HD MA çözmemesi moralimi bozdu.
    Elimdeki 3-4 tane mkv uzantılı, bir tane de menülü blu-ray var, DTS 5.1 passthrough yapıyor fakat DTS HD MA'ları görmüyor.
    Görmüyor derken, çalıyor fakat AVR'de sadece DTS simgesi çıkıyor. Aynı filmleri imzamdaki Pioneer ile oynatıp AVR'ye HD MA olarak çözdürmüştüm.
    Bunun dışında wi-fi ile de bir türlü bağlantı yapamadım fakat onu nasıl olsa hallederim, şu DTS HD olayı kafama takıldı, size de alırken sormuştum özellikle, umarım denedikten sonra vermişsinizdir o cevabı, çünkü bildiğim kadarıyla sizde de AVR var.

• albati , ses ayarlarından pass through seç , HBR yi kapat.

4-5 Tane farklı ses sistemi ile denedik ve DTS-MA ve Dolby-HD çözüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 8 Nisan 2013; 20:25:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

albati , ses ayarlarından bitstream'ı seç , HBR yi kapat.

4-5 Tane farklı ses sistemi ile denedik ve DTS-MA ve Dolby-HD çözüyor.

Bitstream yok da pass through zaten seçili idi. HBR'yi kapatınca HD MA geldi, sevindim valla, cihaz çok hoşuma gitmişti çünkü, oldukça hızlı ve tam bir medya oynatıcı.
    Şimdilik tek sorun wi-fi görünüyor, bir de yüksek streamli filmlerde film oynarken sağdaki menüyü açınca seste küçük takılmalar oluyor ama sürekli değil.
    Wi-fi bağlanıyor fakat internete falan girmiyor. Ethernetle sorun yok.
    Bir de gövde komple alüminyum olmasına rağmen cihaz fazla ısınıyor gibi, keşke içine minik bir fan koysalarmış.
  • Evdeki modeme kablosuz bağlanamadım, şifreleme WPA2, ondan olabilir diye düşünüyorum.
    Hotspotla telefona wi-fi üzerinden bağlanıyor, wi-fi sorunlu gibi görünmüyor.
    Bunu çözmem gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Evdeki modeme kablosuz bağlanamadım, şifreleme WPA2, ondan olabilir diye düşünüyorum.
    Hotspotla telefona wi-fi üzerinden bağlanıyor, wi-fi sorunlu gibi görünmüyor.
    Bunu çözmem gerek.

ben wpa2 şifreleme kullanıyorum, wifi bağlantı sorunsuz. modeminizde mac filtreleme yapılmış olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.