Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enfarktus

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Evdeki modeme kablosuz bağlanamadım, şifreleme WPA2, ondan olabilir diye düşünüyorum.
    Hotspotla telefona wi-fi üzerinden bağlanıyor, wi-fi sorunlu gibi görünmüyor.
    Bunu çözmem gerek.

ben wpa2 şifreleme kullanıyorum, wifi bağlantı sorunsuz. modeminizde mac filtreleme yapılmış olabilir mi?

Yok hocam mac filtreleme yapmadım.

Edit: şifrelemeyi WEP yapınca bağlanıyor, WAP'ta sorun var, ya da benim Airties RT-205'in WAP 2'si sıkıntılı.
    Aslında 300mbps bir modem almanın zamanı da gelmedi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 8 Nisan 2013; 20:15:49 >
  • WPA2 ile denermisin. ( tabi modeminde böyle bir seçenek varsa )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 8 Nisan 2013; 20:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

WPA2 ile denermisin. ( tabi modeminde böyle bir seçenek varsa )

zaten hep WPA2 vardı.
  • quote:

Ayrıca , Himedia Q5 ile yaptığımız Futubox HD kanal testleri başarıyla sonuçlandı. Pazartesi gününden itibaren 80 adet HD kanalı Himedia Q5 ile nasıl kullanılabileceğinin bilgisini vereceğim

bekliyoruz.....
  • Android üzerinden torrent kullanırken sadece SD karta mı download yapıyor, harici HDD'ye kayıt yapmak istiyorum fakat directory seçtirmiyor.
  • digiplay de goruntu kalitesinasıl acaba deneyen oldumu sırf bunun için alabilirimiyi değise egreat r6s ye yoeleceğim birdemanuel p tv kanallarını ekleye biliyormuyuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

dizimagten bir kaç dizi denedim açmadı .neden olabilir.masaüstü versiyonunuda mobil versiyonunuda denedim.ikisindede açmadı.

hicontrol uygulaması çok güzel lakin benim önceliğim net üzerinden yabancı dizileri seyretmekti .3 te birini açmadı dizi kanalarının açtıklarınıda o kadar yavaş oynattıki 1 fps falandı sanırım .donmalar internettendir umarım tekrar deneyeceğim bu şekilde olursa yine iade etmeyi düşünüyorum bu haliyle beklentilerimi karşılamaktan uzak.web tv uygulamarını sorunsuz oynattı birçok çin kanalını seyretttim .sanırım netim yavaş olsa onları açmazdı.uydu alıcımın ip tv özelliği bundan daha başarılı youtube vs de çok iyyidi bu cihazı öncelikle netten dizi seyretmek için almıştım.

Dizimag' ta en başta ve dikkat çekiçi şöyle bir uyarı var :

Dizimag mobil beta aşamasındadır. Rusya#3 sunucusuyla ilgili değişiklikten dolayı birçok video öngörülmeyen bir süre boyunca mobil versiyondan izlenemeyecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: bypislick16

Videolar benim telefonda aşırı yavaş yükleniyor hatta yüklenmiyor speedtestle 4.7 mb internet hızı sorun nerede?

http://forum.donanimhaber.com/m_69358522/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: kdlz

bu uygulama sadece iphone için mi geçerli? benim telefonum samsung galaxy mini bnde açılmıyor :(bana yardım edebilr misiniz?
    http://www.dizi-mag.com/m/
    Tarayıcıma sizin dediğiniz gibi girdim ama bu video oynatılamaz diyor.

Bende denedim ve bazı videoları açmadığı oluyor doğru , ancak açtığım 3-5 videodan hiçbirinde takılma yapmadı.
    internet bağlantınız kablolu mu , kablosuz mu ?

bi kaç arkadaş daha bana pm aracılığıyla sordu ben dizimag ve bir çok online dizi-film sitesini açamadım.bilmiyorum belki benim cihaz sorunluydu bu tür dizi film sitelerini cihazın açtığına dair video eklerseniz çok faydalı olur.10 siteden 8 ini açsın ben tekrar müşteriniz olurum.zira açamadığım tek site dizimag değil.

bağlantım kablosuz cihazdan youtube açtım .sanırım bağlantımda problem olsa hd videolarda mutlak takılma yapardı .youtubedan 1080 p videoaları cihazla seyrettim donma vs yok.

• Aylardir dark a1 alayim almayayim derken bugun bu cihazi gordum..tam alayim derken son dizimag yazisi az daha beklemem gerektigini dusundurdu..bir de 3d isi cozulurse o zaman alinir..simdi alacagimiz cihaz guncel mi olacak ?Tr dil destegi falan olacak mi? Yoksa guncellememiz mi gerekecek?Ben de dizimag vs. den surekli dizi izlemek icin alacagim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu dizi sitelerinin isimlerini bir söylermisiniz , denemesini yapalım.
    dün akşamdan beri futubox üzerinden 90 HD kanalı sorunsuz seyrediyoruz.
    Ayrıca dizimag üzerinden Revulation 13. bölüm yarım saattir wifi ile çalışıyor , ne açmasında ne de oynatmasında en ufak bir sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Nisan 2013; 11:18:39 >
  • Dizimag üzerinde ilk 10 videoyu test ettim.

Sorunsuz açılıp & çalışanlar :

Revulation 13. Bölüm
    Bates Model 1.Sezon 4.Bölüm
    The Carrie Diaries 1.Sezon 13.Bölüm
    The Following 1.Sezon 12.Bölüm
    Game of Thrones 3.Sezon 2.Bölüm
    Vikings 1.Sezon 6.Bölüm
    Spartacus 3.Sezon 9.Bölüm
    Shameless 3.Sezon 12.Bölüm
    The Bible 1.Sezon 5.Bölüm

Sorun çıkaranlar :

Being Human 3. Sezon 13.Bölüm
    ( ADODB .Recordset error "800a0e78" Object is closed )

Dizimag vss... tarzı sitelerdeki içeriklere zaman zaman ulaşamayabilirsiniz , bilhassa mobil aygılatlarda bunun olma ihitimali daha yüksektir.
    Neticede bu siteler amatör altyapıda tasarlandığı için , bütün içeriklere herzaman %100 ulaşılamıyabilinir.

Bu tip ürün alanlar veya alacaklar, bunu göz önünde bulundurarak karar versinler.
    Zira kimse bu konuda garanti veremez , zaten sitenin sahibi bile garanti vermiyor ki (sitenin başlığına bir uyarı notu eklemiş) biz nasıl verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Nisan 2013; 11:42:17 >

• Kullanan varmıdır bilmiyorum ama sizce ikisi arasında iyi olan hangisidir ?

1- Himedia Q5
    2- Minix neo x5
  • Himedia Q5 alanlar , futubox HD kanal kullanıcı adı ve şifresi için bize mesaj ile ulaşabilirler.
    Birkaç gündür , bu hizmet sorunsuzca çalışıyor ve çalışmaya devam edecek gibi gözüküyor.

futubox hakkında :http://futuboxhd.com

Not : Futubox HD platformu , Himedia Q5 ile çalışmaktadır ancak 7/24 çalışacağı garantisini vermiyoruz.
  • aTorrent Beta yazılımı ile torrent performansı.

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU
  • quote:

Himedia Q5 alanlar , futubox HD kanal kullanıcı adı ve şifresi için bize mesaj ile ulaşabilirler.
    Birkaç gündür , bu hizmet sorunsuzca çalışıyor ve çalışmaya devam edecek gibi gözüküyor.

futubox hakkında :http://futuboxhd.com

Not : Futubox HD platformu , Himedia Q5 ile çalışmaktadır ancak 7/24 çalışacağı garantisini vermiyoruz.

futubox da Tükçe dil desteği varmı acaba ?

örneğin discovery channel HD de ,
    eurosportda ..

• yok.
  • 1- Digi play de görüntü kalitesi nasıl ? ( Foto koyarsanız sevinirim )

2- Web browser full mü ?? ( Yeni sekme açabiliyormuyum mesela bende bluray de net var ancak yeni sekme açamıyorum canımı sıkıyor.o yüzden bu ayrıntılar önemli )

Saygılar
  • 1 - HD kanallar çok iyi , foto koyarım ama telefonun kamerası iyi değil
    2 - Yeni sekme açılabiliyor , yanyanadan kastınız ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Nisan 2013; 17:46:40 >
  • Himedia Q5 Smart TV Box incelemesi ( Futubox , DigiturkPlay , Tivibu , TvYO vs... )

Not : Telefon ile çektim tam net çıkmamış ancak , en azından cihaz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 25 Nisan 2013; 18:04:58 >

• quote:

şu dizi sitelerinin isimlerini bir söylermisiniz , denemesini yapalım.
    dün akşamdan beri futubox üzerinden 90 HD kanalı sorunsuz seyrediyoruz.
    Ayrıca dizimag üzerinden Revulation 13. bölüm yarım saattir wifi ile çalışıyor , ne açmasında ne de oynatmasında en ufak bir sorun olmadı.

Ben en çok dizimag dan izliyorum..arkadaş açılmadığından bahsetmiş..dizimag sitesinde hd seçeneği de tıklanıp akıcı izleniyorsa yeminle :) alıcam..:)
  • quote:

aTorrent Beta yazılımı ile torrent performansı.

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU

sayın sancak bilgisayar yetkilisi verdiğiniz kullanıcı adı ve şifre ile şu anda hd kanalları seyredebliyorum. desteğiniz içn tesekkurler. umarım yayının devamı olur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.