Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü dün sipariş etmiştim, bugün elime ulaştı. İlk izlenim olarak oldukça şık bir cihaz. Takılan diski tarama derdi olmadan hemen görüyor. Daha önce Egreat r6b kullanıyordum, ikisini kıyasladığımda görüntü kalitesinde pek bir fark göremedim. 1080p ve 720p filimler denedim. Altyazı ayarları oldukça kapsamlı. Harfler arasında olmasını istediğiniz boşluğu bile ayarlama imkanı var. Tarayıcısından donanimhaber'e girdim, android marketten uygulama indirdim gayet kullanışlı. hicontrol uygulaması ile tabletten kontrol edebiliyorsunuz. Şimdilik olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Fırsat bulduğumda birkaç BR filim deneyeceğim.
  • cihaz elime ulaştı .çok basit görünüyor ama özelikleri güzel hızlı sayılır çokda değil. daha tam kurcalayamadım.

sormak istediğim başka bişey var.

denon avr cihazım var.5+1 4 tane hdmi giriş 1 çıkış birde optik giriş var.bildiğim kadarıyla 3d dahil görüntü aktarabiliyor.

goldmaster uydu cihazı optik çıkışlı ve hdmi da var.

tvde 3 tane hdmi giriş var.

q5 dede bir optikçıkış ve hdmi var .

şimdi ben bunları nasıl bağlamalıyım.

önceden uydu cihazındaki optikten avr ye giriş yapiyordum .şimdi q5 ide ses sitemine bağlamak istiyorum zırt pırt kanlo çıkarıp takmak istemiyorum.avr de tek optik giriş var .

q5den avr ye hdmi ile girsem avr görüntüyü tvye aktarabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 4 Nisan 2013; 23:02:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

cihaz elime ulaştı .çok basit görünüyor ama özelikleri güzel hızlı sayılır çokda değil. daha tam kurcalayamadım.

sormak istediğim başka bişey var.

denon avr cihazım var.5+1 4 tane hdmi giriş 1 çıkış birde optik giriş var.bildiğim kadarıyla 3d dahil görüntü aktarabiliyor.

goldmaster uydu cihazı optik çıkışlı ve hdmi da var.

tvde 3 tane hdmi giriş var.

q5 dede bir optikçıkış ve hdmi var .

şimdi ben bunları nasıl bağlamalıyım.

önceden uydu cihazındaki optikten avr ye giriş yapiyordum .şimdi q5 ide ses sitemine bağlamak istiyorum zırt pırt kanlo çıkarıp takmak istemiyorum.avr de tek optik giriş var .

q5den avr ye hdmi ile girsem avr görüntüyü tvye aktarabilirmi.

Öncelikle hayırlı olsun. Benim de düşündüğüm bir cihaz.
    Bağlantı konusunda zaten son cümlenizde özetlemişsiniz, en iyisi HDMI ile doğrudan AVR'ye bağlamak, gerisini AVR halleder.
    Optik bağlantı, yeni nesil HD sesleri desteklemiyor.

• teşekkür ederim epeydir bekliyordum cihazı .maçın bitmesini bekliyorum bağlantıları yapmak için.

avr linkide buhttp://www.denon.com.tr/TR/Product/pages/Product-Detail.aspx?Catid=HomeTheatre&SubId=AVReceivers&ProductId=AVR1312
  • Arkadaşlar, bi süredir bu android boxlarla ilgileniyorum ve bir tane almam gerekiyor ancak karar vermek o kadar zorki . bana yardımcı olmanızı bekliyorum. ilgilendiğim modeller;
    türkiye fiyatları
    1) egreat i5 200 tl
    2)minix neo x5 350 tl
    3)dark android box 585 tl
    4)himedia Q5 350 tl

sizce bunlardan hangisini almalıyım. Bir de nerden almalıyım. Yani bunlar gitti gidior fiyatı ve forumda birçok arkadaşın yurtdışındn çeşitli sitelerden aldığını görüyorum. Tabi bazıları sorunlar yaşamış bu gümrük meselesinde. Yani bu riski göze alıp ordan mı almalıyım yoksa türkiyeden almak dahamı mantıklı. Benim şansım pek yoktur bu gibi durumlarda yani gümrüğe takılma olasılığı çok yüksek söz konusu ben olunca. Lafı çok uzattım. Detaylı şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum Lütfen yardımcı olun. (yurt dışından getirtmeye karar verirsem deneyimli arkadaşlar nelere dikkat etmemi tavsiye ederler.)

Herkese şimdiden tşk ediyorum.

• Az önce ben de aldım cihazı, gelince inceleyip yorumlarımızı aktarırız.
  • dizimagten bir kaç dizi denedim açmadı .neden olabilir.masaüstü versiyonunuda mobil versiyonunuda denedim.ikisindede açmadı.

hicontrol uygulaması çok güzel lakin benim önceliğim net üzerinden yabancı dizileri seyretmekti .3 te birini açmadı dizi kanalarının açtıklarınıda o kadar yavaş oynattıki 1 fps falandı sanırım .donmalar internettendir umarım tekrar deneyeceğim bu şekilde olursa yine iade etmeyi düşünüyorum bu haliyle beklentilerimi karşılamaktan uzak.web tv uygulamarını sorunsuz oynattı birçok çin kanalını seyretttim .sanırım netim yavaş olsa onları açmazdı.uydu alıcımın ip tv özelliği bundan daha başarılı youtube vs de çok iyyidi bu cihazı öncelikle netten dizi seyretmek için almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 5 Nisan 2013; 2:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

dizimagten bir kaç dizi denedim açmadı .neden olabilir.masaüstü versiyonunuda mobil versiyonunuda denedim.ikisindede açmadı.

hicontrol uygulaması çok güzel lakin benim önceliğim net üzerinden yabancı dizileri seyretmekti .3 te birini açmadı dizi kanalarının açtıklarınıda o kadar yavaş oynattıki 1 fps falandı sanırım .donmalar internettendir umarım tekrar deneyeceğim bu şekilde olursa yine iade etmeyi düşünüyorum bu haliyle beklentilerimi karşılamaktan uzak.web tv uygulamarını sorunsuz oynattı birçok çin kanalını seyretttim .sanırım netim yavaş olsa onları açmazdı.uydu alıcımın ip tv özelliği bundan daha başarılı youtube vs de çok iyyidi bu cihazı öncelikle netten dizi seyretmek için almıştım.

Dizimag' ta en başta ve dikkat çekiçi şöyle bir uyarı var :

Dizimag mobil beta aşamasındadır. Rusya#3 sunucusuyla ilgili değişiklikten dolayı birçok video öngörülmeyen bir süre boyunca mobil versiyondan izlenemeyecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: bypislick16

Videolar benim telefonda aşırı yavaş yükleniyor hatta yüklenmiyor speedtestle 4.7 mb internet hızı sorun nerede?

http://forum.donanimhaber.com/m_69358522/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: kdlz

bu uygulama sadece iphone için mi geçerli? benim telefonum samsung galaxy mini bnde açılmıyor :(bana yardım edebilr misiniz?
    http://www.dizi-mag.com/m/
    Tarayıcıma sizin dediğiniz gibi girdim ama bu video oynatılamaz diyor.

Bende denedim ve bazı videoları açmadığı oluyor doğru , ancak açtığım 3-5 videodan hiçbirinde takılma yapmadı.
    internet bağlantınız kablolu mu , kablosuz mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 5 Nisan 2013; 10:44:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reyboo35

Arkadaşlar, bi süredir bu android boxlarla ilgileniyorum ve bir tane almam gerekiyor ancak karar vermek o kadar zorki . bana yardımcı olmanızı bekliyorum. ilgilendiğim modeller;
    türkiye fiyatları
    1) egreat i5 200 tl
    2)minix neo x5 350 tl
    3)dark android box 585 tl
    4)himedia Q5 350 tl

sizce bunlardan hangisini almalıyım. Bir de nerden almalıyım. Yani bunlar gitti gidior fiyatı ve forumda birçok arkadaşın yurtdışındn çeşitli sitelerden aldığını görüyorum. Tabi bazıları sorunlar yaşamış bu gümrük meselesinde. Yani bu riski göze alıp ordan mı almalıyım yoksa türkiyeden almak dahamı mantıklı. Benim şansım pek yoktur bu gibi durumlarda yani gümrüğe takılma olasılığı çok yüksek söz konusu ben olunca. Lafı çok uzattım. Detaylı şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum Lütfen yardımcı olun. (yurt dışından getirtmeye karar verirsem deneyimli arkadaşlar nelere dikkat etmemi tavsiye ederler.)

Herkese şimdiden tşk ediyorum.

Yeni cikacak 4 cekirdekli a31 işlemcili cihazları bekle vaktin varsa..

Yoksa en iyi secenek q5 gibi duruyor ki su an kampanya var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Himedia Q5 New FW

1. Support Netflix
    2. Enhance GPU, support more 3D games
    3. Fix the problem video is out of sync with audio

http://dl.himedia-tech.cn/Q5/20130403/update.zip
  • Bu son yazilimin root' lu versiyonu varsa paylasabilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz root'lusu çıkmadı , çıkınca paylaşırım.
  • Himedia Q5 için Mizuu afişleme programı :

http://www.mediafire.com/?7esp6wqzr00ahgn

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 5 Nisan 2013; 17:51:52 >

• Egreat R6S mi bu mu ? benim için önemli olanlar alt yazının istenilen büyüklükte her renkte siyah çerçevede olması , dts full hd de kasmicak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Himedia Q5 New FW

1. Support Netflix
    2. Enhance GPU, support more 3D games
    3. Fix the problem video is out of sync with audio

http://dl.himedia-tech.cn/Q5/20130403/update.zip

İndirmeye çalışıyorum fakat hız 3 KB'ı geçmiyor. Başka bir yerden indirme şansımız yok mu?
  • yarın mediafire ye upload edip , linki burada paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Egreat R6S mi bu mu ? benim için önemli olanlar alt yazının istenilen büyüklükte her renkte siyah çerçevede olması , dts full hd de kasmicak

her ikiside altyazı , dtshd ve fullhd konusunda isteklerini karşılar.

3d sizin önceliğiniz ise Egreat R6S , web-internet veya uygulama geliştirilmesi öncelik ise Himedia Q5

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

yarın mediafire ye upload edip , linki burada paylaşırım.

Teşekkürler.
  • DigiturkPlay uygulaması çalışıyor mu? Bu sayede maçlar canlı olarak izlenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

DigiturkPlay uygulaması çalışıyor mu? Bu sayede maçlar canlı olarak izlenebiliyor mu?

Evet , ben 3 aydır Q5 ile digiturkplay ve ligtv kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 6 Nisan 2013; 13:31:50 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.