Şimdi Ara

Hindistan'da Türk kadın turist, kendisini izleyen Hint Erkeklerinin videosunu çekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hindistan'da Türk kadına bakan adamlar Herkese merhaba arkadaşlar Hindistan büyük nüfusu ile dünyanın en kalabalık ülkelerinden biri ve birçok pis olayların döndüğü biryer Hindistan'a turist olarak giden bir Türk bayan video çekerken arkasına gelip onu izleyen erkeklerden rahatsız oluyor ve bu durumu video çekerek gösteriyor Hindistan'da turist olmak adlı bu videomuzda Hindistanlı erkeklerin türk bayan turiste yaptığı bu ayıbı ele aldık sizin görüşleriniz nedir 📌 Hindistan'da turist olmak 📌 Hindistan türk bayan 📌 Hindistan türk kadın 📌 Hindistan #india #hindistan #kadın
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=vjHRlb81JjM

Hindistan'da giden bir Türk turist, sokakta bile rahat yürüyemediğini belirterek o anları kayda alıp paylaştı. Görüntülerde erkeklerin kayıt alan kadını adım adım takip ettikleri görüldü.

"KENDİ ELİYLE BELAYI ÇAĞIRIYOR"

Kısa sürede viral olan görüntünün altına "Başına iş almaya gitmiş", "Üstüne para verseler asla gitmeyeceğim bir yer", "Benim gitmek istemeyeceğim ülkelerden biri. Bedava tatil verseler gitmem", "Kendi eliyle belayı çağırıyor", "Biraz daha kalabalık olduklarında öyle durmayacak ablacım, hiç mi seyretmiyorsunuz?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Haberler.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 28 Ağustos 2024; 17:7:42 >

• Buralara turist olarak gidenler neyin kafasını yaşıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 28 Ağustos 2024; 17:22:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben erkek olarak gitmem, çekinirim. Zaten sarışın, uzun boylu falan derken gürültüye gidebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

• Bir insan eğer işi yoksa ne diye Hindistan'a gider...Hem sadece Hindistan değil o coğrafyanın geneline 'iş' icabı dışında gidenleri gerçekten anlamıyorum.Afganistan,Pakistan,Hindistan ve Bangladeş adeta Dünya'nın cehennemi olan ülkeler ve ilginçtir dört ülkede birbirine komşu.

Geçen yıl bir Türk gezgin Bangladeş'e gittiğinde takip edilmişti.Hatta kendisini takip eden adamı birkaç defa uyardığı halde takibi kesmeyince adamla kavga etmişti;

Mert Aktas Travelyoutube
    Dünyanın en pis ülkesi seçilen ülke Bangladeş Dhaka’dayım. Dünyanın en fakir ülkesinde gezerken sokakta bangladeşli tarafından takip edildim. Bangladeşli ile kavga etmek zorunda kaldım. Sizlere Bangladeş’te başıma gelenleri ve Bangladeş’te taşam nasıl gösteriyorum İngilizce Kursu Konu İngilizce www.konuingilizce.com %50 İndirim Kodu: mertaktastravel BANGLADEŞLİ İLE KAVGA ETTİM! BENİ TAKİP ETTİ! - (Bangladeş’te Yaşam) #bangladeş #kavgaetmek #bangladeşteyaşam
    https://www.youtube.com/watch?v=HTXKG9gzA0o

Erkeklerin bile güven içinde olmadığı bir ülkede kadınların gezmeye gitmesine macera mı denir yoksa intihar girişimi mi denir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 28 Ağustos 2024; 18:44:42 >

• Herkes gitmekten söz ediyor ama asıl sıkıntı gelenler, oralardan batıya deli gibi göç ediyorlar, belki bize ordan gelen çok yok ama onun yerine pakistan var bunların laciverti

İleriki yıllarda araplar ile birlikte başımıza bela olacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abla ateşle oynuyor
    Tabi genede kendi bilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Kızları ve Tinder
    10 yıl önce açıldı
    Türk kızı vs Çinli kız
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bİrazda kendi istemiş gibi ama hadi neyse.

Orada erkeksen bile uğrarsın zaten cinsiyetin pek bir önemi yok güzel ol yeter.

• Niye gidersinki hindistana

• Böyle dil çıkarmaya devam ederse yakında ne beklediklerini çok acı bir şekilde öğrenir.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Duman ve başka yerde bulunamayan nice kafa yapan kimyasallar var…

• Kadınlar bilerek isteyerek hayatını tehlikeye atmaya bayılıyor.

• Bir ülkeye gittiğinde tacizde bulunan insanlar olabilir, bu maalesef mümkün. Ancak bunun gülerek paylaşılması, gidilme amacının tam da bu tür olayları öngörüp "içerikten takipçi kazanmak" olduğu izlenimini veriyor.

• Bir insan hele hele bir kadın Hindistan gibi Dünya'nın g.. deliği olmuş bir ülkeye turistik amaçlı niye gider ki? Bir de öyle süslenip bunların standartlarının üzerinde açıklıkta gidersen sana orada kameraya aldıklarından fazlasını bile yapabilirler. Leş bir ülke, leş bir toplum. Kendisine o pislik içindeki ülkede başarılar.

• Kadın taciz challange yapmaya gitmiş oraya yoksa bu mallık normal değil.

• Navi kullanıcısına yanıt

hocam sen de mi uzun boylu sarışınsın ben de uzun boylu sarışınım

konusu açılıyo bazen... genel izlenimim dh deki erkeklerin %90 fln sarışın mavi gözlü 1.90cm...kaslı olanlar da çoğunlukta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 29 Ağustos 2024; 15:57:13 >
  • Forumda çok Behlül var  

Ben pek kaslı sayılmam.

Biraz balkan havası var bende, baba tarafından.

Yazın antalyada, sidede falan fenalık gelir, satıcısından, tezgahlarına bana birşey satmaya kalkarlar. Türkçe konusunca tamam abi derler, çekilirler.

• Tiyatro ve paranın gücü diyorum hepsini geçtim buna ek ülke görmekse mesele hindistan en kötüsü müdür? Sanmam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.