Şimdi Ara

HİNDİSTAN GEZİSİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR. ÖNÜMÜZDEKİ YAZ HİNDİSTAN'A BİREYSEL OLARAK GİTMEK İSTİYORUM. DAHA ÖNCEDEN HİNDİSTAN'A GİDENLERDEN TAVSİYE ALMAK İSTİYORUM. VİZE İŞLEMLERİ, GEZİLECEK YERLER, GÜVENİLİR BİR ÜLKE MİDİR(YANIMIZDA NAKİT PARA BULUNDURMANIN SAKINCASI OLUR MU), KONAKLAMA NASIL OLMALI, FARKLI KÜLTÜR OLMASI NEDENİYLE YEME İÇME NASIL OLACAK GİBİ KONULARDA BİLGİ VEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.

• Hocam illa gidip görücem diyorsan git ama fikrimi değiştirebilirsen bu sevdağdan vazgeç

Gidip görüceksin ben ne yaptım diyiceksin ben iş gereği yıllarca gittim geldim gördüm hayatta gitmek istemediğim bir kaç yerden biridir

He ama sen meraklısındır tarihine falan ona bişey diyemem ben delhi ve bombay da kaldım yanında fazla para taşıma yinede sen

Temiz iyi bir otelde kalmaya çalış tek gidiyorsan zor geçer söylüyüm sokakta heryer dilenci para para diye takılıyorlar peşine 6 saat 50 tane dilenciyle yürüyorsun

yiyicek sorun eğer onların mutfagından yerim diyorsan ok

Yani allah düşürmesin diyorum beni bir daha oraya
  • merhaba hocam. 2 şubatta tek başına çıktığım hindistan gezimi, 7 mayısta tamamladım. öncelikle belirtmeliyim hindistana gitmek için sayısız neden var. goa!da deniz tatili ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelmiş gezginle tanışma fırsatı, agra'da tac mahal gibi dünyanın aşk için yapılmış en büyük ve en şahane binası, yeni delhi'de çok ucuz elektronik eşya, kıyafet, ayakkabı gibi eşyaları bulma fırsatı kerala'da dünyada ilk kez seçimle iktidara gelmiş komünist partisi ve yönetimi, yine kerala'da çok ucuza backvaters (şahane bir doğa manzarasının içinde elle itilen kano turu) yapma olanağı, rajastain'da hala kendi kültürlerine korumayı başarmış eski hint savaşçıları ve dünyanın en ucuz ülkesi olma özelliği. burada sayamayacağım daha pek çok özellik.

insanların gidip ne halt edeceksin gibi sözlerine kesinlikle kulak asmayın. turistik yerlerden ayrılmadığınız sürece son derece güvenli bir ülke. insanları sıcak kanlı ve misafir perver, 1 yıl kalsanız bile asla sıkılmayacağınız bir yer. bazı handikapları tabiki var. mesela pis bir ülke. yemeklerini çok zengin ama hijyen kurallarına pek uydukları söylenemez kerela dışında. ama herşeye rağmen en az bir defa gidlmesi gereken bir ülke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tüplü televizyon -- 27 Mayıs 2014; 14:28:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapadokya gezisi. Ülkenin hali.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.