Şimdi Ara

Hint filmleri neden bu kadar abartılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yine bi hint filmi izledim taare zaman par gibi birşeydi güzel film dediler çok etkileyici filan sonra bi izledim olay örgüsü filan çokta ilgi çekici değil bence leonun abartıldığı gibi amir kan mı ne var onu abartıyorlar oynadığı her filmi beğeniyorlar buda benim ilgimi çekti acaba sadece benmi düşünüyorum böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen oyle dusinuyorsun. Abartilmiyor bence.

• İzleyene bir şey demiyorum ama bana yapmacık geliyor ve bütün filmler 2.5 - 3 saat olduğu için yanaşmıyorum . İyi filmleri yok mu var ama bana hitap etmiyor .
  • Kardeş bence tek bir filme göre yorum yapman çok yanlış.Ayrıca hiçte abartıldığını görmedim.3 Idiots olsun Black olsun çok güzel filmler.Dans sahneleride olmasa tam olacak.
    Bu arada sendeki atar da kimsede yok ha.O abartılıyor bu abartılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dans sahneleri gercekten cok gereksiz. Bi el atarlar umarim ama hic sanmiyorum

• Basit senaryoları var bence baya.Oyunculukları abartılı.Ama dans sahneleri gerçekten güzel.Tabii filmle alakası varsa
  • Çalıntı senaryo+yapmacık oyunculuk=Hint Sineması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana öyle geliyor, Dans sahneleri haricin de hint filmlerini gözümü kırpmadan izlerim.
  • Zevkler ve renkler der susarım
  • 90 lı yıllarda çok fazla hint filmi gösteriliyordu.. Çin film sektörü gibiydiler. Seri imalata geçmişlerdi
    Arada sağlam filmlerde çıkıyordu tabii.. Bence şimdi yapılan filmleri, hollywood özentisi olarak görüyorum.
    Tabii bizim sinema sektöründen çok ilerideler, orası kesin.
  • Bizde sinema sektoru yokki

• kim abartıyor merak ettim? kafandamı abarttın ne sen
    3-4 güzel filmleri dışında abartıldıgı yokki o filmlerde gayet iyi
  • Ne alaka 10 numara Amir Khan adam adam.
  • Bence berbat, mükemmel dedikleri filmin 30.dakikalarinda öyle bunaldim ki anlatamam. Hiç sevmem Hint filmlerini ve imdb puanları da çok abartı.

• Özgün oldukları için olabilir
  • Yani herkese hitap etmiyor bence Hint filmleri. Nasıl seveni çoksa sevmeyeni de çok. Ben şahsen pek hayranı sayılmam. 3 Idiots çok kaliteliydi. Ama genel olarak hem uzun süre hem abartılı tavırlar hemde aksiyon filminde bile araya konulan oynak klipler yüzünden çok hayranı değilim. Ama Leo yorumuna katılmıyorum.
  • Leo yorumun felç. Hint filmleri içinse tam tersi abartılması gerekiyor ama abartılmıyor. Taare Zameen Par ı beğenmemiş olmanda çok ilginç. Ayrıca Aamir Khan çoğu hollywood oyuncusundan daha kalitelidir. ABD bu konuda her zaman 1 numaradır ama artık sinemayı sadece para kazanmak için yapmaya başladılar. Hint filmlerinde tek kötü nokta çok müzikal var ve ben müzikten hoşlanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detective W. -- 19 Mart 2014; 19:19:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.