Şimdi Ara

Hipertrofi nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hipertrofi nedir ve hipertrofide nasıl bir yol ve program izlenmelidir iyi forumlar arkadaşlar ..

• Bu yazdıklarını google a yazmayı hiç düşündün mü, yani tam google lık sorular ve cuk oturan cevaplarla dolu onlarca site çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok örnek akıl veren arkadaş ;) Ben forumda bu programı uygulayan arkadaşlar varmı sonuçları nasıl oldu gibisinden sordum
    Sorum eksik olduğu için sende sana yakışan cevabı vermişsin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodman83

Bir çok örnek akıl veren arkadaş ;) Ben forumda bu programı uygulayan arkadaşlar varmı sonuçları nasıl oldu gibisinden sordum
    Sorum eksik olduğu için sende sana yakışan cevabı vermişsin ;)

Bu programı uygulayan derken. Hipertrofi dediğin şey kas büyümesi demektir. Herkes zaten bunu yapıyo. Artist artist cevaplar vericeğine önce temel şeyleri araştırıp okuman senin için daha iyi olur.
  • Adalenin enine büyümesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

Adalenin enine büyümesidir.

Hocam peki hipertrofi için yani bulk döneminde 1 hafta güç 1hafta pump şeklinde girmek mantıklımıdır sizce teşekkür ederim ..Co
  • quote:

quote:

Hocam peki hipertrofi için yani bulk döneminde 1 hafta güç 1hafta pump şeklinde girmek mantıklımıdır sizce teşekkür ederim ..Co

Bu soruyu açmanız lazım ki net cevap verebileyim. Çünkü ülkemizde az tekrarlı setlere güç çok tekrarlı setlere pump deniliyor malum. Soru bu yöndeyse bir hafta az tekrarla bir hafta çok tekrarla çalışmanın uygun şekli 8 haftalık bir program ayarlamak 1 - 2 ve 5-6. hafta 8-4 tekrarla çalışmak 3 - 4 ve 7-8. haftalar 10-15 tekrarla çalışıp hareketlerin de yerlerini değiştirmek şeklindedir.
    Sorulduğu şekilde bir hafta güç/kuvvet antrenmanı bir hafta pump antrenmanı ise uygun olmaz çünkü ikisinin hem amacı, hem etki edeceği süre hem de çalışma şekilleri farklıdır boşa kürek çekmek olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sinusektomi Tedavisi Nedir?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Youtubeye Savaş cebeci yaz açıklamalı ve hangı hareketlerı yapman konusunda yardımcı oldugu vıdeoları var
  • quote:

quote:

quote:

Bu soruyu açmanız lazım ki net cevap verebileyim. Çünkü ülkemizde az tekrarlı setlere güç çok tekrarlı setlere pump deniliyor malum. Soru bu yöndeyse bir hafta az tekrarla bir hafta çok tekrarla çalışmanın uygun şekli 8 haftalık bir program ayarlamak 1 - 2 ve 5-6. hafta 8-4 tekrarla çalışmak 3 - 4 ve 7-8. haftalar 10-15 tekrarla çalışıp hareketlerin de yerlerini değiştirmek şeklindedir.
    Sorulduğu şekilde bir hafta güç/kuvvet antrenmanı bir hafta pump antrenmanı ise uygun olmaz çünkü ikisinin hem amacı, hem etki edeceği süre hem de çalışma şekilleri farklıdır boşa kürek çekmek olur.

Teşekkür ederim . Siz zaten soruyu anlamışsınız bana verecek bir cevap bırakmamışsınız
    Co

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.