Şimdi Ara

Hiphop Metal müziğini geride bıraktı? neden! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
11.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aSiKaN

quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

Sen pogo yapan üç beş metalci gördün diye hepsini öyle zannediyosun galiba
    Çıplak hatunları kliplerinde oynatıp da sizi kendilerine çeken rapçilere kapıldığına göre asıl ŞAŞIRMIŞ olan sensin bence :)))

sana Kemik atan oLdumu :))))))))

+ Pogo MetaL değiL Punk işidir...

avalon kardeşime laf yok...konuşur konuşur sana mı sorcak!?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

quote:

ehehhe :) tabe :) MetAL zaten has has ce has Tr yapımı babasıda M.K ATATURK :)

senin espiri yetenegin çok gelismis asi kardesim...basinin üstünde dönüp aptal saptal hareketler yapmaktan beynin sulandi galiba

Break Dance iLE işim oLmaz Kardeş.. oké. Ben Rapper ım diorum Break er deeL :)))

Ben dinLerim ve 10 senedir de sadece dinLŞiorum bi araMc Lik yaptım ama

eskide kaLdı.. Benim basımın ustunde donmediim kesin bişi amma Senini

Her Duyduun eLecTro gitar + 2 tane bateri ziL sesine

KAfa saLlıyarak Trans a gecmene ( ŞAŞIRMANA) ne demeLi :)))

1 breaker m1s1n rapper m1s1n bana ne!
    2 mc lik yapm1_s1n bana ne!
    3bu bi çeliski midir?
    bu üçünü istiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: babam

METALCİLERİN Bİ METALSTARI BİLE YOK ZATEN OLAMAZ KİM BASINI AGRITMAK İÇİN MUZİK DİNLER Kİ.
    RAPCİLERİN İÇİNDE RAPSTARIMIZ DOLUUUUUUUUUUUUUU

bu rapstar popstar anca sizin ugrasacaginiz seyler zaten...bak en somut örnek iron maiden adamlarin maskotu bile star...

• Metal mi ? Geridemi kaldı? Sadece gulerim siz yo yo diye ortada bagırırken biz karanlıkta metal dinliyoruz sizin gibi baarmıyoruz rap rap diye sizin 2 kişiyle karşılıklı ona buna kufur ederek yapılan muzigi muzikten mi sayıyorsun!!! Gel ben sana Cradle of Filth dinletiyim sonra abi başım arıdı ya bune dersin bunyen kaldırmaz cunku

Ahah goruceksiniz bi gelicek herkez Metalci olucak elin sokak kosesinde kalmış zencisinin yaptıgı isyanı sen ayagında konversle yap daha... Siz Rap cisiniz cogu delikanlıdır rapcilerin ama metalciler her zaman gucludur birine bişey desem bana yapıcabilcegi tek şey dovmek ama ben giderim evime alırım kılıcımı(orjinal katanadır kendisi) dorarım alayınızı cunku biz sadistiz

• quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

Sen pogo yapan üç beş metalci gördün diye hepsini öyle zannediyosun galiba
    Çıplak hatunları kliplerinde oynatıp da sizi kendilerine çeken rapçilere kapıldığına göre asıl ŞAŞIRMIŞ olan sensin bence :)))

sana Kemik atan oLdumu :))))))))

+ Pogo MetaL değiL Punk işidir...

avalon kardeşime laf yok...konuşur konuşur sana mı sorcak!?

Saolasın Nerazzuri kardeşim Bunlar çok yüz buldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaløn -- 6 Ocak 2005, 21:17:34 >

• Bu arada burda izmitli kaynıo galiba buralarda popcular dışarı diyen arkadaşlarla tanışmak isterim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathMetal

Metal mi ? Geridemi kaldı? Sadece gulerim siz yo yo diye ortada bagırırken biz karanlıkta metal dinliyoruz sizin gibi baarmıyoruz rap rap diye sizin 2 kişiyle karşılıklı ona buna kufur ederek yapılan muzigi muzikten mi sayıyorsun!!! Gel ben sana Cradle of Filth dinletiyim sonra abi başım arıdı ya bune dersin bunyen kaldırmaz cunku

Ahah goruceksiniz bi gelicek herkez Metalci olucak elin sokak kosesinde kalmış zencisinin yaptıgı isyanı sen ayagında konversle yap daha... Siz Rap cisiniz cogu delikanlıdır rapcilerin ama metalciler her zaman gucludur birine bişey desem bana yapıcabilcegi tek şey dovmek ama ben giderim evime alırım kılıcımı(orjinal katanadır kendisi) dorarım alayınızı cunku biz sadistiz

Hocam cok guzel yazmıssın eline saglık ama su sondaki "çünkü biz sadistiz" lafı hoş olmamış be.Ya katanaları falan ben de cok severim ama sadist degiliz be hocam.Sonra kamuoyunda kedikesen falan oluyoruz.Metal dinlemek sadistlik degildir diye dusunuyorum.Hatta alakası yok bence.Biz milletin kupesine asılanlar,sebepsiz yere insan dovenler gibi olmayalım hocam.Metali seviyorum ve bende sadizmden cok daha guzel duygular uyandırıyor.Saygılar

• Haklısın biraz kişisel fikirlerimi evrensel gibi gosterdim galiba
  • yahu hepimiz çaldığımız ensturmanları aynı anda sallasak bunlar g.t korkusundan fare deliğine bile boşverin beyinsizleri (gene diyorum adam gibisine lafım yok)

öetal dinlemek için bazı şeylere başkaldırmak lazım (80 lerde rapte öyleydi) karı kız peşinde koşmak değil ha diyeceksiniz system of a down link in park ve limp biscuit (bilerk yazdım) gibi gruplarda metal hayır obnlar metal değil rapcore namı diğer gay metal (piyasa olmuş metal in bence adı) onun için susun ha burada tonla metalci cvp verdi sizden 4 kişi ya var ya yok bi taneside (mctolga) beyoğluna fln gelse kuyruğunu kıstırır kaçar anca 10 kişi ile adam olur (hyr rakip tek kişi ya) neyse benden bu kdr
  • quote:

Orjinalden alıntı: wincih

yahu hepimiz çaldığımız ensturmanları aynı anda sallasak bunlar g.t korkusundan fare deliğine bile boşverin beyinsizleri (gene diyorum adam gibisine lafım yok)

öetal dinlemek için bazı şeylere başkaldırmak lazım (80 lerde rapte öyleydi) karı kız peşinde koşmak değil ha diyeceksiniz system of a down link in park ve limp biscuit (bilerk yazdım) gibi gruplarda metal hayır obnlar metal değil rapcore namı diğer gay metal (piyasa olmuş metal in bence adı) onun için susun ha burada tonla metalci cvp verdi sizden 4 kişi ya var ya yok bi taneside (mctolga) beyoğluna fln gelse kuyruğunu kıstırır kaçar anca 10 kişi ile adam olur (hyr rakip tek kişi ya) neyse benden bu kdr

saydıgın gruplar rapcore degildir.(limp bizkit olabilir)
    ayrıca anthraxın bi sözünü yazmak istiyorum
    They say Rap and Metal can never mix, All of them can suck our dicks

• quote:

ULAN (BİLDİĞİM TÜM HAYVANLARI SAYARDIM AMA ONLARA HAKARET OLACAK DEĞMESSİN) ATATÜRKÜ SEN NE DİYE BU OLAYA KARIŞTIRIYORSUN ANLAMADIM SEN ÖNCE GİT KENDİNİ BECER BİZİ UĞRAŞTIRMA RAP HAS BE HAS ABD YAPIMI BABASIDA SNN GİBİ PANAYIR ŞAKLABANLARI DİNLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincih -- 7 Ocak 2005, 0:16:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

yahu hepimiz çaldığımız ensturmanları aynı anda sallasak bunlar g.t korkusundan fare deliğine bile boşverin beyinsizleri (gene diyorum adam gibisine lafım yok)

saydıgın gruplar rapcore degildir.(limp bizkit olabilir)
    ayrıca anthraxın bi sözünü yazmak istiyorum
    They say Rap and Metal can never mix, All of them can suck our dicks

iyide anthrax ın ne kdr piyasa olduğunu tartışırım tabi buradaki abidinlerin sölediği public enemyn in de :-)

• yaw ben bu piyasa tartısması kadar sacma bisey duymadım.bana cok sacma geliyo.nedir piyasa olmanın kriterleri nası olunur?mtvde klibi cıkan her grup piyasamıdır?niye insanlar klip cekimine bu kadar karsı anlamadım valla
  • Bence de klip çekilmeli walla. Çok daha büyük kitlelere ulaşabilirler böylece. Dandik dandik grupları dinleyenler Iron Maiden kliplerini izleyerek çok daha iyi yerlere gelebilir 80'lerden beri de klip yapıyo Maiden, o da piyasa değil heralde. Gerçi Wincih'in piyasa tanımı farklı olacak heralde?
  • olay klip olayı değil ki ya allahını seversenbana anlatırmısın soad ın nasıl metal sınıfına girdiğini yada link in park ın bana neye dayanarak bunu söylediğini açıklarmısın nu metal rock ve metalin yozlaşmaya çalışılmasının bir sonucudur onu bilir onu söylerim yeni roc gruplarını dinle birde bunlar anlarsın sölediğimi
  • Yaw bunlar rap'e müzik diyorda hangi müzik aletiyle yapılıyo bu bilen var mı?
  • Ben sana sebibini soliyim birtniy dinniyen bir insanın melodisini begenip senin senelerini fan'lıgına adadıgın gruba karşı abi hastayım o gruba deyip seni delirtme olayı boyle şeylerin dogmasına sebep oluyor...

• yaw yeniler tabi öyle oldu da anthrax'a nerden laf ettin onu anlayamadık
  • YAHU ANTHRAX A TAŞ ATMADIM OKUYUN YA ANTHRAXCX LA PUBLİC ENEMY NİN NE KDR PİYASA OLDUĞUNU TARTIŞIRIM DEDİM YUH YA BURADA KENDİNİ RAPPER SANANLARADA LAF KODUK TA SİZ BENLE URAŞIN
  • quote:

quote:

ULAN (BİLDİĞİM TÜM HAYVANLARI SAYARDIM AMA ONLARA HAKARET OLACAK DEĞMESSİN) ATATÜRKÜ SEN NE DİYE BU OLAYA KARIŞTIRIYORSUN ANLAMADIM SEN ÖNCE GİT KENDİNİ BECER BİZİ UĞRAŞTIRMA RAP HAS BE HAS ABD YAPIMI BABASIDA SNN GİBİ PANAYIR ŞAKLABANLARI DİNLER

Ataturk'un aklının yuzde biri bu adamlarda olsaydı simdi cenemizi ve aklımızı yormuyorduk boylelerini yola getirmek icin.Bir de forumda "rap gücü" diye baslık acmıslar.Sanki savasa gidiyorlar.Ne gücü kardeşim?Dinlediginiz şeyin muzik olmadıgı her tarafından belli.Rap gücü nedir ya Allah aşkına?Saçmalık.Cahilsiniz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.