Şimdi Ara

Hiphop Metal müziğini geride bıraktı? neden! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
11.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: valthonis

Hiphop Metal müziğini geride bıraktı? neden!
    />
     Hiphop Metal müziğini geride bıraktı? neden!

Bunu der ve ortamı terkedirim

ezik oLDuunuzu nedne bu kadar beLli ediorsunuz...

emineme oKé işenirde nelly... Komik insanLar...

• Yürü git ya yürü git. Boş adamlarsınız hepiniz. Çoçukla çocuk olduk walla. Bi dadandınız sülük gibi kurtuluş da yok sizden. Seviyesiz seviyesiz konuşup duruyosunuz, bu ne be.
  • AvaLOn Sne haLa burdamısın :)
  • Puhahah o nelly diil ki. 50 kuruş o
  • Burdayım koçum noldu
  • valthonis ayıp ediosun ama işediğin adamlara dikkat et ayıp sana 2side güzel konuşuyorlar
    heavy metalin karşılaştırıldığı şeylere bakın,bide utanmadan arlanmadan aynı başlık altında yazıolar yanyana ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Diamond -- 7 Ocak 2005, 19:58:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: valthonis

Puhahah o nelly diil ki. 50 kuruş o

Soory yafs 2sinide dinLemdiğim için 50 kuruş bi tek

P.i.M.P dinLErim oda Snoop var die :)
  • Bu forumda rapin her gündeme gelişinde Rap dinleyen insanların kültür seviyesinin düşük oldugunu,sanattan anlamadıkları için rap gibi bir saçmalıkla avunduklarını soyledim.Aslında bu bir kısırdongudur.Kültürsüz oldukları için rap dinliyorlar,rap dinledikleri icin de kültürsüz kalıyorlar.

Aslında ne kadar eleştirsek de düzelmeyeceginizi biliyorum.Ama yine de icimde bir umut var.Toplumumuzu yozlastıran,namusumuzu elimizden almaya calısan,kültürümüzü yok eden,halkımızın bilinclenmesini engelleyen ne varsa yok etmek istiyorum.Genclerimiz bu kadar boş olmasın,üç beş tane ne dedigini bilmeyen zibidilerin peşinden gidecegine otursun okusun ogrensin diye her sey.

Bu topicte "rapper" arkadasların ne kadar yozlaşmış,kültürü bilinci bozuk insanlar oldugunu bir kez daha gorduk ve eleştirilerim bir kez daha dogru cıktı.Hatta düşündüğümden bile cahilsiniz.Çogunuz konuşmayı bile bilmiyor dogru duzgun.Uzgunum ama bu boyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: arabian night

Bu forumda rapin her gündeme gelişinde Rap dinleyen insanların kültür seviyesinin düşük oldugunu,sanattan anlamadıkları için rap gibi bir saçmalıkla avunduklarını soyledim.Aslında bu bir kısırdongudur.Kültürsüz oldukları için rap dinliyorlar,rap dinledikleri icin de kültürsüz kalıyorlar.

Aslında ne kadar eleştirsek de düzelmeyeceginizi biliyorum.Ama yine de icimde bir umut var.Toplumumuzu yozlastıran,namusumuzu elimizden almaya calısan,kültürümüzü yok eden,halkımızın bilinclenmesini engelleyen ne varsa yok etmek istiyorum.Genclerimiz bu kadar boş olmasın,üç beş tane ne dedigini bilmeyen zibidilerin peşinden gidecegine otursun okusun ogrensin diye her sey.

Bu topicte "rapper" arkadasların ne kadar yozlaşmış,kültürü bilinci bozuk insanlar oldugunu bir kez daha gorduk ve eleştirilerim bir kez daha dogru cıktı.Hatta düşündüğümden bile cahilsiniz.Çogunuz konuşmayı bile bilmiyor dogru duzgun.Uzgunum ama bu boyle.

üzgünüm ama haklı

• quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

quote:

ehehhe :) tabe :) MetAL zaten has has ce has Tr yapımı babasıda M.K ATATURK :)

senin espiri yetenegin çok gelismis asi kardesim...basinin üstünde dönüp aptal saptal hareketler yapmaktan beynin sulandi galiba

Break Dance iLE işim oLmaz Kardeş.. oké. Ben Rapper ım diorum Break er deeL :)))

Ben dinLerim ve 10 senedir de sadece dinLŞiorum bi araMc Lik yaptım ama

eskide kaLdı.. Benim basımın ustunde donmediim kesin bişi amma Senini

Her Duyduun eLecTro gitar + 2 tane bateri ziL sesine

KAfa saLlıyarak Trans a gecmene ( ŞAŞIRMANA) ne demeLi :)))

1 breaker m1s1n rapper m1s1n bana ne!
    2 mc lik yapm1_s1n bana ne!
    3bu bi çeliski midir?
    bu üçünü istiyorum...

4 sen bi eziksin :)))

elen küspe senin espiri anlayisin çok gelismis anlasilan...yaw ne kadar komik insanlar su 'rapper' lar...

• arkadaşlar herkes istediği müziği dinler lütfen birbirimize saygılı olalım.metal müzikle rap zaten neden karşılaştırılır ki ikisi çok ayrı tarz bence....
  • E atlayıp duruyolar yaw biz de cevaplarını veriyoruz aslında sallamamak lazım ama
  • herkes istediği müziği dinler, niye benim dinlediğim en iyisi kavgasını yapıyosunuzki.neyi paylaşamıyorsunuz.
  • kardeşler topic zaten bunun için var beyenmiyorsanız okumazsınız olur biter. açın bi kardeşlik barış topic i girip yazalım hayat ne güzel kardeşlik sevgi barış diye
  • iyi geçti diyonuzda

hiphop un babalrında Dr alba- mc hummer in sesini duyan warmı
    ?????????????

ama iron maiden sapasağlam ayakta 43 baba albün çıkarmış

özenti olmayın pls 10 öncede pop geçti diyorlardı noldu iki kalıp sabuna gitti
  • ya zaten hip-pop denen müzik türü (aslında müzik felan yok ama) nün iyi örnekleri var.mesela nba 2005 in müzikleri çok hoşuma gidiyor.iyi örnekleri yok değil fakat iben belli bir süre sonra sıkılıyorum.hep konuşma müzik yok , enstrüman tadı yok , sesler bile birbirinden ayrılmıyor (bunu kim sölüyor acaba).metal öyle değil ama.müzik , enstrüman , vokal hepsi bir bütün....
  • quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

iyi geçti diyonuzda

hiphop un babalrında Dr alba- mc hummer in sesini duyan warmı
    ?????????????

ama iron maiden sapasağlam ayakta 43 baba albün çıkarmış

özenti olmayın pls 10 öncede pop geçti diyorlardı noldu iki kalıp sabuna gitti

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.