Şimdi Ara

Hiphop Metal müziğini geride bıraktı? neden! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
11.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DOSTLAR BUNUN 1 ARASINI BULAIM.BEN RAPTA DİNLERİ ROCKTA .HE BİDE NUMETAL GRUPLAR VAR.MESELA LİNKİN PARK LİMP BİZKİT GİBİ CANAVAR GİBİ İŞLERİNİ YAPIYOLAR.2 KİTLEDE AKTİVİTELERİNE KATILIYO.NDİR BU ALIP VEREMEDİGİNİZ YA.

• quote:

Orjinalden alıntı: omer_ist

DOSTLAR BUNUN 1 ARASINI BULAIM.BEN RAPTA DİNLERİ ROCKTA .HE BİDE NUMETAL GRUPLAR VAR.MESELA LİNKİN PARK LİMP BİZKİT GİBİ CANAVAR GİBİ İŞLERİNİ YAPIYOLAR.2 KİTLEDE AKTİVİTELERİNE KATILIYO.NDİR BU ALIP VEREMEDİGİNİZ YA.

budur

• en iyisi rap okadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

iyi geçti diyonuzda

hiphop un babalrında Dr alba- mc hummer in sesini duyan warmı
    ?????????????

ama iron maiden sapasağlam ayakta 43 baba albün çıkarmış

özenti olmayın pls 10 öncede pop geçti diyorlardı noldu iki kalıp sabuna gitti

Tupac Die bi şahıs geLdi ve gecti.. Sesini Duyan varmı...

Var SaymakLa bitmez... Rap müziğin efsaneLeşmiş Tek ismi

Tupactır Ve tupac kaLacaktır Te kbaabsı da odur.. DmX Denen sahış EasT CoasT un krALı

oLduu haLde Tupacın oLumunde cenazesine gELip saygıda buLunmuştur...

böLe admaLAr varken siz haLa unutuLanLArdan dinLenmeyenLerden bahsediosunuz ki..

Ben dinLiorum... Respect....

• Ya cidden şüphe etmeye başladım en sizden...
    Tarihinizi metalcilerden öğreniceksiniz illa dimi...
    Rap müziğin babası vardıysa Public Enemy'di gerisini ne ben tanırım ne dünya tanır...
    Ama metal öyle değil işte...
    Black Sabbath, Iron Maiden, Blinf Guardian, Metallica ne bileyim daha bir sürü metalin öncüleri diyebileceğimiz gruplar hala yaşıyor...
    Tommy Iommy gibi biri 4 parmağıyla gitar çalmaya çabalarken sizin MC lerinizn parmakları plak çevirmekten inciniyorsa burda birşeyler var demektir...
  • RAPİN BABASI TUPAC SHAKURDUR KARDES .GERİSİ YALAN BİLEN BİLİR.

• HE BİDE SNOOP DOGGY DOGG VE XBİZİT WAR SİMDİ.

"SOMETHİNKS WİLL NEWER CHANGE"
    2PAC SHAKUR A.K.A MAKAVELİ

• 2Pac kendi tarzı adına çok kaliteli şeyler üretmiş biri. DMX de ününü sinema filmleriyle pekiştirme derdinde ama renk katıyo Rap ya da Hip Hop hangisi olarak adlandırırsınız bilemem ama bence müziği kullanmaya çalışan biri varsa o da Puff Daddy. Kaliteli şarkılar yapıyor bazen. 50 Cent falan boş adamlar hepsi. Ama Rock 'n' Coke'da elleri sallama olayı eğlenceliydi
  • quote:

RAPİN BABASI TUPAC SHAKURDUR KARDES .GERİSİ YALAN BİLEN BİLİR.

Ne güzel bir insan evladı degil mi?Ne yapıyor fotoda kusuyor mu,tukuruyor mu yoksa sarkı mı soyluyor?
    Hey güzel Allah'ım; "bu alemi gören sensin."Beni böyle adamlardan uzak tuttugun icin sagol.
  • Ya şunların tipe bak,insan diyorsanız bunlara dinleyin valla.Dünyanın en büyük kıroları.Babaları zenci hakları için ölmüş,işkence görmüş.Bir mücadele vermişler,bunların tuzu kuru,arabam hatunlar...Osur osur dinle
  • bu 2pac ı elestiren arkadaslara yorum yok bilen bilir bu turu ve rengini.
    dinleyen dinler.muzik renkleri farklı.
    ama sizin bunu cok cirkin kavgaya donusturmeniz en buyuk salaklık.
    sanki savas cıktı.butun rock cularla rapciler her birbirini gordugu kosede olduruyo ya.
    ben o resmi konu ornegi olarak kim oldugunu gostermek için koydum ama siz ......
  • quote:

bu 2pac ı elestiren arkadaslara yorum yok bilen bilir bu turu ve rengini.
    dinleyen dinler.muzik renkleri farklı.
    ama sizin bunu cok cirkin kavgaya donusturmeniz en buyuk salaklık.
    sanki savas cıktı.butun rock cularla rapciler her birbirini gordugu kosede olduruyo ya.
    ben o resmi konu ornegi olarak kim oldugunu gostermek için koydum ama siz ......

Valla kim oldugunu daha iyi anlayamazdık sagol.
    Ben olayı çirkin bir kavgaya donusturmedim bir,sizin boyle adamların peşinden gitmeniz gibi bir salaklık ortada varken benim dusuncelerimi soylemem en buyuk salaklık olamaz iki.
    Hepsi aynı bok ya.Ya göründügün gibi ol,ya oldugun gibi gorun demiş zeki insanlardan biri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: power animal

Ya şunların tipe bak,insan diyorsanız bunlara dinleyin valla.Dünyanın en büyük kıroları.Babaları zenci hakları için ölmüş,işkence görmüş.Bir mücadele vermişler,bunların tuzu kuru,arabam hatunlar...Osur osur dinle

Hocam agzına,beynine,parmaklarına saglık ya.
  • abi üzülmeyin ya sizin de kaderiniz bu rapper veya breaker veya Mc_ olmamıssınız işte şimdi kedi uzanamadıgı cigere pis dermiş hesabı yapmayın
  • rapciler baba insanlardır.bi şey söylersiniz rahattırlar kötülük aramaz relaxdır cooldur.her turlu espri vardır özentilik yoktur.metal ve rockcılar ise bi söz söylersin sert sert bakar aynı trene bakar gibi oda kendine bu yolu secmiştir katıdır tutucudur ve herseyi üstüne alınır ne yapalım allah sizi rap yolunda İLERLETSİN...

AMİNNNNNNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: babam

rapciler baba insanlardır.bi şey söylersiniz rahattırlar kötülük aramaz relaxdır cooldur.her turlu espri vardır özentilik yoktur.

abi yazdıgın yazıya bakarmısın bi daha oku.özentilik yoktur demissin sonra özentilerin kullandıgı relaxtır cooldur gibi özenti kelimeleri kullanmıssın.bu ne celiskidir.kullandıgın kelimeler bile seni belli ediyo
  • bence bu tartışma sona ermeli çok saçma....ben metalde dinlerim , yeri geldiğinde arabesk de dinlerim bazende kaliteli hip-pop dinlerim.bu beni ne metalci yapar nede arabeskci.metal müzk dinliyorum diye onun kılığına bürünmem , herkesin bir tarzı ve zevki vardır.burda kendi dinlediği müziği övüp diğer müzikleri yerin dibine sokanlar müzik etiğine aykırı davranıyorlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

bence bu tartışma sona ermeli çok saçma....ben metalde dinlerim , yeri geldiğinde arabesk de dinlerim bazende kaliteli hip-pop dinlerim.bu beni ne metalci yapar nede arabeskci.metal müzk dinliyorum diye onun kılığına bürünmem , herkesin bir tarzı ve zevki vardır.burda kendi dinlediği müziği övüp diğer müzikleri yerin dibine sokanlar müzik etiğine aykırı davranıyorlar....

Bizim yaptıgımız sey "dinledigimiz ovup digerlerini yerin dibine sokmak" degil.Bu konu okununca cok rahat anlasılıyor.Bizim savundugumuz sey daha dogrusu benim dikkati cekmek istedigim sey rapin müzik türü olmadıgıdır.Dolayısıyla ortada yerin dibine sokulan bir şey yok.Ben metal haricinde baska türler dinledigime ozellikle degindim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.