Şimdi Ara

Hiphop Metal müziğini geride bıraktı? neden! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
11.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakmayın konu farklı yere geldi.cvp yazcam.
    cenotaph bilirmisin?ya false in truth?peki radical noise(bence baska ülkenin grubu olsa en iyi 3 hardcore grubu arasındaydı)?
    daha yaziyimmi
  • Pardon lkardeş Erkin korayı unutmushum bide moğoLları onALr var Doğru

SoLuosun hatamı kabuL ederim ama Bize american özentsi diyenLEre cok kızıorum gercekten

Her kez bi şeyLere özenerek başLamıştır... ATATURK biLE ingiLizLEre (emin değiLim :P şimdiden pardon )özenip

Kıyafet kanunu cıakrmıshtır... Kısacası her Kes bişeyLere özenirLEr... Ama RApper LAr akdar cok yok Tr De MetaL grupALrı...

her neyse uzLastıysak bişeyLeri başarmışızdır...

PeaCe.... (Barış Kardeşim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

kusura bakmayın konu farklı yere geldi.cvp yazcam.
    cenotaph bilirmisin?ya false in truth?peki radical noise(bence baska ülkenin grubu olsa en iyi 3 hardcore grubu arasındaydı)?
    daha yaziyimmi

KArde şben turkLErden bahsediodum sen en karıstırosun

ozaman ebnde yazıyım Tupac, PubLic enemy , Snoop Dog, Dmx, Ja RuLe NeLy...

Tr Rap Radio TıkLasın sitiyen

Suan Dj Benim istek isticek oLanLAr Pmden Msn verebiLriim yada istiyenLEre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 12 Ocak 2005, 0:09:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

quote:

daha yaziyimmi

puhaahahahaa olm cahilligini bari belli etme bunların hepsi türk grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandacuum -- 12 Ocak 2005, 0:10:51 >

• quote:

cok iyiydi ya.
    radical noise da mı duyulmaz kardeşim?
  • quote:

quote:

quote:

daha yaziyimmi

Kardeş kusura bakmayın MetaL LE iLgiLi hiç bi arastırmam yok

"(bence baska ülkenin grubu olsa en iyi 3 hardcore grubu arasındaydı)?"

Su LAfını yanLış anLamışım ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

daha yaziyimmi

Kardeş kusura bakmayın MetaL LE iLgiLi hiç bi arastırmam yok

"(bence baska ülkenin grubu olsa en iyi 3 hardcore grubu arasındaydı)?"

Su LAfını yanLış anLamışım ...

tmm arkadasım bosver önemli degil

• ben uzLaşmaya varmaya caLısırken sen gene LAf sokuosun ay ade neyse :PP

Pentagramın faLan bi kaç sarksısı gercekten seferim ben MeseLa Tausand in The iSland dı gaLipa

çağrı Filmini SoundTrackına benzio o şarkısı bide AnatoLie sarkıs ıgercekten hosuma gider..

BEn MetAL karsııtı faLan değiLim.. Sunu soLiim Sadece Rep e Laf atanLara ve

Rapperım dien ÖzentiELre Laf yetiştirmeye cALsıorum tek basıma :))))
  • quote:

ben uzLaşmaya varmaya caLısırken sen gene LAf sokuosun ay ade neyse :PP

Pentagramın faLan bi kaç sarksısı gercekten seferim ben MeseLa Tausand in The iSland dı gaLipa

çağrı Filmini SoundTrackına benzio o şarkısı bide AnatoLie sarkıs ıgercekten hosuma gider..

BEn MetAL karsııtı faLan değiLim.. Sunu soLiim Sadece Rep e Laf atanLara ve

Rapperım dien ÖzentiELre Laf yetiştirmeye cALsıorum tek basıma :))))

Belki de uzlaşmak istemiyorumdur artık ne dersin?
    Diger topictede yazdım.Cahillerle ugrasacak halim yok.Cevap hakkı dogmadıkca cevap yazmayacagım.
  • quote:

daha yaziyimmi

False in Truth Rulez. Albümleri bile olmadan bu kadar fazla tanınan başka bir grup warmıdır yaa. Yaw en son caravandaki konserlerini izlemiştim yarmışlardı ortalığı cidden. Hatta adamın teki taa ankaradan False in Truth'u izlemeye geldiğini öğrenince oha demiştim. Wokalinlede hep multiplay kapışıoz öle. Özellikle Frp ve strateji hastası bir vokali var. Ben brutal wokal sevmememe rağmen arkadaki elemanların enstrüman çalışını gördükten sonra ohaaaa demiştim.Özellikle bater ve gitar aşırı iyi çalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valthonis -- 12 Ocak 2005, 0:30:11 >
  • neyin olur abi
  • Ehehe Eski DvK tayfasından tanıyorum. Hatta False in truth'un basçısı taksimde down die bir bar açtı. Son zamanlarda bende hep oralardaydım zati. 2 haftadır falan gitmiom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valthonis -- 12 Ocak 2005, 0:33:02 >
  • valthons barı tarif etsene bi gidelim (daha ortamı bozulmadan yetişelim birazda orada anımız olsun caravan ve katharsiis yalan oldu)
  • PANDAMISIN OBEZMİSİN NESİN AKILLI OL BİRAZ TAMAM ZATEN METALCİ OLMANIN GETİRDİGİ EZİKLİK VAR ÜSTÜNDE BİLİYORUM.2-3 TURK METALCİ VARSA BİZENE BİZİM DUNYA KADAR YERLİ RAPCİMİZ VAR DAHASI HERKEZ ONLARLA DUET YAPMAK İSTİYO NE OLDU MANGA SARKISINA RAP KATTI NE OLDU HERKEZ UÇTU MANGA MANGA DİYE BAGIRIYOR RAP 1 NUMARA BUNU KİMSE DEGİŞTİREMEZ SİZİN ADINIZA ÜZÜLÜYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: babam

PANDAMISIN OBEZMİSİN NESİN AKILLI OL BİRAZ TAMAM ZATEN METALCİ OLMANIN GETİRDİGİ EZİKLİK VAR ÜSTÜNDE BİLİYORUM.2-3 TURK METALCİ VARSA BİZENE BİZİM DUNYA KADAR YERLİ RAPCİMİZ VAR DAHASI HERKEZ ONLARLA DUET YAPMAK İSTİYO NE OLDU MANGA SARKISINA RAP KATTI NE OLDU HERKEZ UÇTU MANGA MANGA DİYE BAGIRIYOR RAP 1 NUMARA BUNU KİMSE DEGİŞTİREMEZ SİZİN ADINIZA ÜZÜLÜYORUM

hem panda hem obezim.valla öyleyim.2-3 türk metalci var demedim msjı bi daha oku bakalım daha yazimmi dedim?istersen o 2-3ü 100e cıkariyim hemen.manga rap katmamıs sadece rap vokal katmıs heralde bunun nu-metal oldugunu biliyosundur.yani müzigi birazcık var en azından vasat bir grup diyebiliriz.böyle seyleri de destekledigimi belirtmistim.sen git "relax ve "cool" takılmaya devam et bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandacuum -- 12 Ocak 2005, 12:50:44 >

• ÖLEYİM ZATEN MERAK ETME ..KIZLAR BİZE DAHA FAZLA İLGİ GÖSTERDİGİNDEN BÖLE YAPION DEMİ PİS CÖMEZ.SENDE RAP DİNLE BELKİ AKILLI OLURSUN OK.O METAL DEDİGİNİZ ZAVAZİNGOLAR RAP OLMASAYDI ORTAYA CIKMAZDI HER YERDE RAP VAR NASIL İNKAR EDİON NİYE ÖZENİYON KISKANIYOIN EWLADIM ANLAT BANA
  • quote:

ÖLEYİM ZATEN MERAK ETME ..KIZLAR BİZE DAHA FAZLA İLGİ GÖSTERDİGİNDEN BÖLE YAPION DEMİ PİS CÖMEZ.SENDE RAP DİNLE BELKİ AKILLI OLURSUN OK.O METAL DEDİGİNİZ ZAVAZİNGOLAR RAP OLMASAYDI ORTAYA CIKMAZDI HER YERDE RAP VAR NASIL İNKAR EDİON NİYE ÖZENİYON KISKANIYOIN EWLADIM ANLAT BANA

puhahaha olm belli zaten bunu kız götürmek icin dinledigin.bi de rap olmasaydı metal ortaya cıkmazdı demis.galiba biraz cahil bi arkadas
  • obez oldugun kadar inatcısında rap 1 numara diyom ya limb bizkit bile yola gelmişti bu kultur için sen mi inkar etcen

babanız bile rap dinliyo haberiniz yok bea insaat muzigi tutkunu metalci p...o...
  • quote:

obez oldugun kadar inatcısında rap 1 numara diyom ya limb bizkit bile yola gelmişti bu kultur için sen mi inkar etcen

babanız bile rap dinliyo haberiniz yok bea insaat muzigi tutkunu metalci p...o...

evt mümkünse birkac yazı daha yaz bak gör rapci tayfası bile gülecek sana cidden bak buraları neselendiriyon dvmını bekliyorum
  • bosver be olum rapci olamaman senden kaynaklanmıyo RAPCİLER seni arasına almıyo malesef kriterlerin yeterli degil sana 10 yıl sonrasına tarih veriyom sonra benle konus ama iş işten gececek
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.