Şimdi Ara

Hiphop Metal müziğini geride bıraktı? neden! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
11.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğraşmadık yaw ters anlama ayıpsın. Sorun yok aynı saflardayız
  • abi anthraxa laf etmedim severim onları sadece bi sarkı sözünü yazdım

ayrıca ben bu grupların metal olup olmadıgını da tartısmıyorum.(ki bence metaldir)sadece bunların her yeni olan seye verilen tepkilerin aynısı oldugunu söylüyorum.piyasa kelimesi bence sacma.kac senedir metal dinliyorum ama bi türlü anlamadım su piyasa sacmalıgını
  • ne yanı adamın azında cıkan sozler bellı olmuyor
    bagırıyor zıplıyorr

sızın gibilerde (enayiler) zuper daam sese bak harika sarkıı
    adam karzımaa olee bagırıyosunuzz.
    gidip kasetlerıne onca para verıyosunuzz

yanı aranızdan bir cogudaaa dedıklerının anlamını bılmıyosunzz

ORNEGINN MARDUK
  • abi hangi tarafaydı bu sözler
  • ben kımseleye solemıyom walla ustune alan alsınn
    herkes kendını bılıyooooo...

siz bole yabancı ozentısı olursanızz. hep onları dınler taklık edersenız
    bizimkiler ne olcakkk. aslında bızımkılerde onlara ozendı klip mılip herseyı onlardan calıyoooo..SIZ BOLE TAKILIN ONLARA ONLARDA GOTURSUN $$$$$$$$$$$$ LARII
  • olm ben mardugun sözlerinin anlamını biliyorum.bizimkiler dedigin türkcede dinliyorum.türk sanat müzigi de(bence en kaliteli müzik türüdür) ne demek istedigini tam anlamadım galiba(neyse pek kafam yerimde degil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

Sen kendin gibi İT zannettin beni galiba Asikan mısın nesin, İzmit'i rezil etme bari İzmitliyim diye dolaşıp da
    Her önünüze geleni rapstar yapıyosunuz neden? Kaliteden anladığınız yok da ondan.
    Acaba metalin köklerinde Punk yok mu biraz düşün bakalım ukalalık yapacağına

Punk metaL kökenLimi Nese sana da da Laıdm Yok

Bide akLıma gELmişken ben Ceza dinLmem... onu HiphopcuALr dinLesin :P

Ben RApper ım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

ehehhe :) tabe :) MetAL zaten has has ce has Tr yapımı babasıda M.K ATATURK :)

senin espiri yetenegin çok gelismis asi kardesim...basinin üstünde dönüp aptal saptal hareketler yapmaktan beynin sulandi galiba

Break Dance iLE işim oLmaz Kardeş.. oké. Ben Rapper ım diorum Break er deeL :)))

Ben dinLerim ve 10 senedir de sadece dinLŞiorum bi araMc Lik yaptım ama

eskide kaLdı.. Benim basımın ustunde donmediim kesin bişi amma Senini

Her Duyduun eLecTro gitar + 2 tane bateri ziL sesine

KAfa saLlıyarak Trans a gecmene ( ŞAŞIRMANA) ne demeLi :)))

1 breaker m1s1n rapper m1s1n bana ne!
    2 mc lik yapm1_s1n bana ne!
    3bu bi çeliski midir?
    bu üçünü istiyorum...

4 sen bi eziksin :)))

• quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

Sen kendin gibi İT zannettin beni galiba Asikan mısın nesin, İzmit'i rezil etme bari İzmitliyim diye dolaşıp da
    Her önünüze geleni rapstar yapıyosunuz neden? Kaliteden anladığınız yok da ondan.
    Acaba metalin köklerinde Punk yok mu biraz düşün bakalım ukalalık yapacağına

Rezil etmio o izmiti raat ol sen

Kafan öyle ufak şeylere takılmasın....
  • Punk metal kökenli demedim ii oku, metal punk'dan etkilenmiş diyorum. Ona bakarsan metal müzik Beatles'dan bile etkilendi. Zamanında Def Leppard da bile metal diye adlandırılıyordu.
  • YAW METALCİYMİŞ PEH Bİ KIZ ARKADASINA VEYA BASKLASINA DİNLET MARUL YEMİS KEDİ CİGERİ GİBİ SUSAR VE KAÇAR.AMA RAPİN HEM OYNMATANI VAR HEM AGLATANI VE İNSANI RAHATLATIYO.
    METAL ANCA SİZİN GİBİ EZİKLERİN AZMASI İÇİN METAL SATANLARIN UYDURMASI.GİDİN KENDİNİZE Bİ TARZ YARATIN VE RAPPER OLUN.BOL GİYİNİN RELAX OLUN AZMAN GİBİ AT YELELİ SACLI OLMAYIN.

RAP HER YERDE RAPTİR METAL HURDADAN CIKMADIR.BU KONUDA BURDA KAPANIR VE BEN CEKİP GİDERİM
  • Arkadaşlar hiphop müzikten ne anlıyorsunuzki?Kendinizi ifade etmek için en iyi müzik metal müzik
  • quote:

Orjinalden alıntı: babam

YAW METALCİYMİŞ PEH Bİ KIZ ARKADASINA VEYA BASKLASINA DİNLET MARUL YEMİS KEDİ CİGERİ GİBİ SUSAR VE KAÇAR.AMA RAPİN HEM OYNMATANI VAR HEM AGLATANI VE İNSANI RAHATLATIYO.
    METAL ANCA SİZİN GİBİ EZİKLERİN AZMASI İÇİN METAL SATANLARIN UYDURMASI.GİDİN KENDİNİZE Bİ TARZ YARATIN VE RAPPER OLUN.BOL GİYİNİN RELAX OLUN AZMAN GİBİ AT YELELİ SACLI OLMAYIN.

RAP HER YERDE RAPTİR METAL HURDADAN CIKMADIR.BU KONUDA BURDA KAPANIR VE BEN CEKİP GİDERİM

Hassssieeeeee Piyasa adamı seni. Benim 10larca kız arkadaşım var benim gibi düşünen. Hatta ve hatta benden fazla gaza gelip headbang yapan. Rap'in neresi insanı rahatlatır sölesene bana ya. Hepsi aynı safsata. Rahatlamak istersem ben doom gothic dinlerim azmak istersem death, heavy dinlerim öyle takılmak istiyorsam trash dinnerim. Hatta ve hatta gaza gelip elimde kılıcımla sizin gibileri kesmek istersem Power metal dinlerim. Punkta dinlerim hatta. Puhahah sizin neyiniz var be. Turntable'da dup tıs dup tıs üstünede kokonalar gibi dedikodu yapın tamam.

• metalde ruh yok ya neymiş o sokaktaki köylüye rap dinlettir 2-3 defada peşinden yalakalanır cd de cd diye
  • Bak buda ne kadar kalitesiz insanlardan oluştuğunuzu gösteriyor. Sokaktaki köylü bile dinniyo ya o yüzden.
  • metal müzigi inekler için yapılmış bi kere ahırda rahat dursunlar diye baska sorun var mı
  • Metal müziği bende çok severim ama türkler yapamıyor yabancılar yıkıyor ortalığı

Ama sözde türkiye geçince türkçe rap in kalitesi ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: valthonis

Bak buda ne kadar kalitesiz insanlardan oluştuğunuzu gösteriyor. Sokaktaki köylü bile dinniyo ya o yüzden.

o oLE değiL bence her keze hitap ettiğini anLatıyor Dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: babam

metal müzigi inekler için yapılmış bi kere ahırda rahat dursunlar diye baska sorun var mı

bu nedir ya?siz olayı bitirmişsiniz.bu kadar dardamı düştünüz? ne bu saldırı. ilk önce kendi müziğini düzgünce bir öğren bence.çocuk gibi laflar. sen neyi kanıtlamaya çalışıyosun. delidana gibi bir şeylere saldırarak müziğinizin üstün olacağınızı mı zannediyorsunuz.rhtsz....

• Bunu der ve ortamı terkedirim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.