Şimdi Ara

Hiremco vs. Goldmaster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/goldmaster-cr-usbhdmi-girisli-dijital-uydu-alicisi-pvr-85800/ProductDetails.aspx?productId=evgoldsat85800&categoryId=155057

http://www.hepsiburada.com/Liste/seoul-hiremco-x3-vfd-ca-dci-slot-kart-okuyucu-hdmi-cikis-usb-pvr-uydu-alicisi/ProductDetails.aspx?productId=evseoulx3&categoryId=155057&SKU=EVSEOULX3-S#Gorseller

5 yıldır digitürk kullanıyorum ve yakın zamanda üyeliğimi iptal ettirdim. Bu yüzden hiç anlamıyorum uydu işlerinden. Ama uzun arayışlardan sonra bu ikisi arasında kaldım. Aradığım özellikler kart girişi olması, pvr özellikli olması, kanal geçişlerinin hızlı olması ve uydudan güncelleme yapabilmesi. Çok şey aramıyorum heralde.

Hangisi iyidir? Normal tüplü televizyonda kullanıcam ama ileride alırsak LCD'de de kullanılabilecek bi uydu olması daha iyi olur. Bir de apartmanda merkezi sistem var. Türksat ve Sirius uyduları bağlıymış. Bunlarda problem yaşanır mı? 150-200 TL arası saydığım özelliklere sahip başka bir uydu tavsiyesini de değerlendirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelfacesatan -- 28 Aralık 2010; 21:02:03 >

• Selam,

Cihazlar SD özellikli olduğu için HDMI çıkışın görüntü kalitesine bir katkısı olmayacaktır.
    Görüntü kalitesinde tüm marifet cihazların işlemcisindedir.

Link verdiğiniz her iki cihazın işlemcilerinin çok işlevli tipte işlemci olması nedeniyle, görüntü
    kalitesi vasattır. Özellikle resolutuion depth (çözünürlük derinliği) oranı düşüktür.

Tavsiye'ye gelince;

Dreambox 500s receiver'i öneriyorum. Resolutuion depth oranı oldukça iyidir. Kayıt ancak
    PC'ye yapılabilir. Kanal geçişi çok hızlıdır. Kart okuyucu yuva vardır. Merkezi multisviç'ten
    receiver'inize inen sinyal seviyesi, iyi derecede olduğu sürece, merkezi apartman sistemleri
    ile sorunsuz çalışır. 110 - 140 TL arasında edinebilirsiniz.

Cihaza dahili kayıt yapmak istiyorsanız, Dreambox 600s modelini tavsiye ederim. 2,5" lik
    dahili harddisk takılabilir. Resolutuion depth oranı oldukça iyidir. İlaveten PC'ye de kayıt
    yapılabilir. Kanal geçişi çok hızlıdır. Kart okuyucu yuva vardır. Merkezi multisviç'ten
    receiver'inize inen sinyal seviyesi, iyi derecede olduğu sürece, merkezi apartman sistemleri
    ile sorunsuz çalışır. 200 - 250 TL arasında edinebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• Teşekkürler. Bunlara yoğunlaşalım.
  • Bu arada Dreambox 600S yok ama 600 PVR var. Galiba ondan bahsettik...
  • Bu Dreambox'lar hep FTA mı? Kart modülü olanların çok fazla avantajı var mıdır? Ben standart yerel kanalları izleyen bir insanım...
  • 600s ve 600 PVR aynı cihazlardır. 600 PVR ibaresi varsa, cihazın içine harddisk takılı olarak
    satışa çıkarılmıştır.

Modül girişli Dreambox modelleri;

Dreambox 7020,

Dreambox 7025,

Dreambox 8000 HD'dir.

Standart yerel kanalları izlemek için modül girişli cihaz almanıza gerek yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.