Şimdi Ara

Hırsızlık yapar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük hırsızlıklar mesela çikolata çalmak gibi falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır.

• Çikolata gibi ucuz ve basit bir şeyi neden çalmak isteyim ? Heyecan yaşamak için mi

• Limewire'den müzik indirmek sayılır mı?

• Fırsatım olsa hakedenden büyük çalarım çikolata çalıp napacam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt

Bazen adrenalin olsun diye çalıyordum ama 2-3 yıldır falan çalmıyorum 😁

• Yapmayız ne alaka?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sigara kafa yapar mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok yapanı yakalarız genelde

• Küçükken (7-8) çok yapardım allah affetsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TEHET kullanıcısına yanıt

Sayılır sjjshshs

• 40 sene evvel Ramazan adında bir komşu arkadaş vardı.

Ramazan ile çok zaman geçirirdim hatta Tom Sawyer' ın maceraları misali olaylar başımızdan geçerdik.

Bir gün Ramazan' a mahalleye 5 km mesafedeki ormana gidip kızılcık toplamayı önerdim. Ancak Ramazan "Ne işimiz var ormanda, kayboluruz sonra" deyip kabul etmedi.

Israrım sonucu ikna edebildim.

Ormanda kızılcık ağaçlarına tırmanıp kızılcık toplamak ban kalmıştı.

Bir torba dolucu kızılcık toplayıp ağaçtan indiğimde her yerim kaşınıyordu ağacın dikenlerinden.

Derhal nehre atlayıp yıkanmaya başladıl acele bir şekilde, bu arada Ramazan kıyıda bana bakıp kahkaha atıyordu.

Nehirden çıktan sonra topladığımız kızılcıkları yemeye başladık ancak müthiş ekşi olduğundan fazla yiyemedik.

Ramazan "Bu kalan kızılcıkları ne yapacağız?" diye sorunca "At gitsin" dedim ve topladığımız kızılcıkları bir kenara bırakıp eve dönmeye başladık.

Ormandan çıkar çıkmaz ormanın önündeki su deposunu gördük, buranın sahibi olduğunu bildiğim adam at arabasıyla gelip damacalarını doldurur ve mahalleye dağıtırdı.

Su deposundan su içtikten sonra ağaçlardaki kırmızılaşmış elmalar dikkatimi çekti.

Ramazan' a ağaca çıkıp elmaları toplayacağımı söyledim ve ondan erketeye yatmasını istedim.

Ağaçtan elmaları koparıp bir kaçını Ramazan' a attıktan sonra tadına baktım, gerçekten sulu ve lezzetliydi.

Elma toplamaya devam ettim.

Bu arada Ramazan "Çabuk insen iyi olur, sucu geliyor" diyerek bana işaret etti.

Sucu at arabasıyla yaklaşıyordu ama epey uzaktaydı, Ramazan' a "Şunları da alayım ineceğim" deyip elma toplamaya devam ettim.

Kısa bir süre sonra Ramazan telaşlı bir sesle ağaçtan inmememi istedi ama ben toplamaya devam ettim.

Hemen ardından "Ben kaçıyorum !" deyip koşarak oradan uzaklaşınca ben de ne oluyor diye baktım; sucu arabasından inmiş koşarak bize doğru geliyordu.

Hemen ağaçtan atladığım gibi elmaları da bırakarak koşmaya başladım ve Ramazan' a yetiştim.

Ramazan arkada ben önde koşmaya başladık, sucuyu atlatabilmek için çalılara doğru yöneldim, Ramazan da beni takip ediyordu.

Tam çalılara girmiştim ki Ramazan tökezleyip düştü, beni çağırdı, ben koşmaya devam ediyordum ki çalıların diğer tarafından köpek havalaması duyunca durdum.

Çaresiz bir şekilde Ramazan' ın yanına döndüğümde sucu onu yakalamış ve ellerinden bağlamıştı.

Ben de teslim olunca Ramazan ile beni ellerimizden birbirimize bağladı, sucu kaba davranmadığı halde ben korkudan bağırarak ağlamaya başladım.

Ramazan bile bu halimi görünce şaşkınlıkla bana bakakalmıştı.

Sucu "Korkmayın birşe yapmayacağım" dese de ağlamayı bırakmadım.

Bunun üzerine sucu bizi tulumbanın yanına götürdü ve elimizi yüzümüzü yıkmamamızı istedi.

Ardından topladığımız elmaları Ramazan ile bana verip "Hadi gidin yolunuza" deyip ipleri çözdü.

Ben Ramazan ile beraber oradan yürüyerek ayrıldığımda elmaları yere attım.

Ramazan neden böyle yaptığımı sorunca "Çünkü haram.." dedim...

• kaju alacaktım. markette hazır tartılmış paketler var. paketi aldım, baktım 20 TL yazıyo. ulan dedim 20 TL çok ucuz, nasıl oluyo bu. diğer kaju paketlerine bi baktım, hepsinde 80-90 TL falan yazıyo.

meğerse eleman benim aldığım paketi tartarken yanlışlıkla leblebi diye tartmış. etiketin üzerinde leblebi yazıyo.

aldım geçtim kasaya. kasiyer kız zaten hayatından bezmiş, hiç fiyata bakmadan okuttu geçti. ödedim çıktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocukken ekonomik durumumuz yerinde olmasına rağmen 3 arkadaş oyuncak çalmıştık, annem sonra öbür dünyadan hırsızlık yaptığım için ellerimin benden şikayetçi olacağını ve cennette kolsuz gezeceğimi söyleyip beni travmatize etmişti ben de oyuncakları geri götürmüştüm. bir daha da bir şey çalmadım sanfsjabajfbja

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Sabiyken dahi helali haramı bilen sen, yetişkin olunca sapıtıp cenneti dahi inkar eder hale gelmişsin. Kimleri sözünün tesirinde kalmış veya hangi zındığın kitabını okuyarak zehirlenmişsin bilemem amma, sabiyken, yetişkin halinden daha akıllı olduğun belli imiş...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.