Şimdi Ara

HIS 4870 1 GB Monitöre Sinyal Gitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni topladığım sistemimde ekran kartı monitöre görünti sinyali gönderemedi bir türlü. Sistemin açılışında her şey yolunda giderken sıra ekran kartına gelince. Bir Uzun iki kısa Bip sesiyle sistemin açılışı duruyor. Bu biplerin anlamı elbette ekran kartında bir sorun olduğu yönünde. Ekran kartının fanı çalışıyor bu arada. Bu kartı başka bir makinede deneme fırsatım yok açıkçası. Acaba sorun nerede ekran kartı mı bozuk anakarın PCI-16 ve 8 slotları mı bozuk. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Sistemin bileşenleri şöyle:
    GIGABYTE MA790XT-UD4P, AMD 790X, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3, CrossFireX.
    KINGSTON 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM.
    AMD Phenom II X4 945 AM3 3.0 GHz, 8 MB, BOX İşlemci.
    WESTERN DIGITAL 1 TB SATA II HDD 32MB 7200 rpm Caviar Black
    COOLER MASTER 500W RP-500-PCAR/PCAP PSU
    HIS HD4870 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, , DDR5, 256 bit.

• Sorun Ekran Kartında Olabilir..
    Eğer Garantisi Varsa Hiç uğraşmana gerek yok yolla
  • NasiL Yani SinyaL gitmiyo Derken BiLgisayarın Düğmesine Basıyorsun açılıyor Ama Görüntü yokmu ?
  • Aynı durum benim bilgisayarımda da oldu.Ama ekran kartının 6pin güç girişlerini ben özellikle takmamıştım , çünkü öyle bir bağlantım yok

Ekran kartının güç girişlerini kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 27 Eylül 2009; 19:23:05 >
  • Evet görüntü hiç bir şekilde yok. No signal.
  • Bazı Ana KartLarda ekran Kartı Düzgün Çalışmaz bilemiyorum Ekran kartında Var muaakak Bi Problemin var aslında Ekran kartını Başkasına Götürüp Taksan Çalışır Ama senin sistemine uymayan Çalıştırmıyor demekki görüntü olarak sana arkasını Takılımı dvi cıkısındanmı taktın naptın demicem kendin bilirsin zaten cocuk değilsin herşeyin bilincindesin dediğim gibi kart uymuyor bilgisayarına büyük ihtimal o ama başkasına götürsen çalışır o durum söz konusu benim başımada geldi 4770 kartı aldım çalışmadı yok görüntü bilgisayardan ses geliyo ama görüntü yok bazı kartlar çalışmıyor her ana kartta cok anormal bi durum aslında 9800 gtle değiştirdim çalıştı sende en iyisini yaparsın ekran kartını bi başka modelini alırsan daha iyi olur K.bakma fazla yardımcı olamadıgım için ana kartınla ilgli problemin yok ekran kartı çalışmıyor senin sisteminde ekran kartı model deği$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astonmartin -- 27 Eylül 2009; 19:30:11 >

• Arkada kırmızı ledleri var mı hd4890lar gibi, varsa yanıyorlar mı sistem açılırken?
  • Bu arada benim güç kablolarını takmadan açma girişimimin başarısız olması ekran kartında herhangi bir sorun olduğunu göstermez , değil mi
  • psu da sorun olabilir psu'nun 6 pin girişleri ekran kartına takılmamış olabilir yada psu bir şekilde ekran için gücü karşılayamıyor olabilir, 6 pin giriş konnektörlerinde temassızlık olabilir. başka bir bilgisayarda yada herhangi bir bilgisayarcıda kartın çalışıp çalışmadığı test edilebilir. sorun büyük ihtimalle güç sorunudur. bu arada 6 pin konnektörlere dijital 10 liralık bir ölçü aleti ilede 12 volt testi yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 28 Eylül 2009; 2:41:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.