Şimdi Ara

his 4870 1gb ve catalyst 8.12 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sisteme 8.12 sürücüsünü yükledikten sonra hdmı bağlantıdan ses alamadım ne yaptıysam olmadı böyle bişey başına gelen veya çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

• konuyla ilgili bilgisi olan kimse yokmu arkadaşlar rica ediyorum bi yardımcı olsanız
  • büyük ihtimal vga nızın tümleşik ses kartı driverı yüklü değil yapılacak iş basit.

1. vganızın kendi cdsinden tümleşik ses kartı driverını kurun (aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak gözükür zaten)

2. 8.12 yi kaldırın, kartın kendi cdsinden driverını kurup, silmeden üstüne 8.12 yi kurun.
  • Başlık ı okuyanda Kartı sorunlu sanacak HDMİ diye paranteze alsan daha iyi olurdu.
  • bütün sürücüler yüklü arkadaşlar.. sorun, belkide garip gelecek ama bağlantıyı yaptığım dvı çıkışını değiştirince halloldu yaw bu iki çıkışta aynı işi görmüyomuydu yoksa benmi yanlış biliyom neyse dediğim gibi bağlantı yerini değiştirince halloldu yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar çok sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.