Şimdi Ara

HIS ICEQ HD4850 1 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 Gb 800 Mhz DDR2 Kingston
    HIS ICEQ HD4850 1GB
    GIGABYTE M56S-S3
    500W Highpower psu
    İşletim Sistemi XP

Ekran kartını yeni aldım bu sistemle counter strike Source de 100 fps den yukarısını alamıyorum sorun ne ne olabilir?

• ekran kartını alıdıktan sonra bi formatlasaydın bilgisayarı, herşeyi driverları falan baştan kursaydın daha iyi olabilirdi(eğer yapmadıysan tabi). Bu arada counterde 100 fps az mı gelidi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer120 -- 15 Mart 2009; 12:09:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: abuzer120

ekran kartını alıdıktan sonra bi formatlasaydın bilgisayarı, herşeyi driverları falan baştan kursaydın daha iyi olabilirdi(eğer yapmadıysan tabi). Bu arada counterde 100 fps az mı gelidi?

format atıcaktım ztn kartı almayı bekliodum aldım temizlik falan sora attım format,100 fps bu karta göre çok az tabiki source da
  • valla kardeş öle diyorsan öledir ama benim aklıma bişey gelmiyo. yani fps ölçmek, karşılaştırmak istiyorsan şöle crysisi,yeni çıkan sistemi zorlayan oyunlar falan kurarsın anlarımda, ne bileyim sourcede 100 fps bana normalin üstü geldi. ben o oyunu x 1650 ekran kartı p4 2,6 sistemle 30 fsp de anca oynuyordum ve gayette akıcıydı. bence oyarken bi takılma olmuyorsa bu dert etme derim.
  • 100 den fazla olmasını neden istiorsun, yeterli deilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ProXy

100 den fazla olmasını neden istiorsun, yeterli deilmi?

tabiki yeterli değil bu kart dan olan arkadaşlar 400 civarı alıyor ama işlemci leri iyi ondan galiba bnm işlemci darboğaz yapıo olabilirmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.