Sorun şu His ekran kartlarında kullanılan Iceq soğutularda ışık varmı yokmu ? Hİç His ekran kartı kullanan yok mu arkadaşlar yardım edin eğer ışıklı ise ben ekran kartını geri yollıycam çünkü bendekinde mavi ışık yok.....
Şimdiden teşekkürler.....
Benim bildiğim ışık yok, sadece malzemesindeki bir özellikten dolayı neon ışık vurduğunda çok güzel bir görüntü veriyor. Aratırsan o çok güzel görüntüleri sende bulabilirsin.
arkadasim bende HIS 3870 ICE3 turbo var sistemimde imzamdaki sistem kasayi bugun topladim ama karti kullanamiyorum cunku 6 pin girisi var benim kasada 4 pin girisli kablo vardi 6 pin girisli kablo persembe elimde olucak ogun insallah takip sistemi kullanmaya basliycam o zaman senin icin fotosunu ceker koyarim insallah vardir bakalim bende merak ediyom acikcasi
Üzerine NEON ışığı vurunca parlar.
Iceq soğutmalar UV duyarlıdır kendi ışık vermez. Neon ışık değil UV ışık altında parlarlar. Neonlar kasa içi aydınlatmada kullanılırlar. UV ışıklar mor ışıktır fazla ışıklandırma yapmaz sadece UV ürünleri parlatır.http://www.tweaknews.net/reviews/h850xt/index4.php
Arkadaşlar yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler...
Artık gönül rahatlığı ile kullanabilirim kartı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme