Şimdi Ara

Hisse borsa olayından anlayan varmı? (Galatasaray hissesi almak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bankada 6000 lira kadar para var. Benimde 600 lira birikmişim var. Bunlarla Galatasaray hissesi almak istiyorum. Alımı nerden nasıl yaparım satması zor olur mu nasıl satılır almak mantıklı olur mu yardımcı olabilecek varmı acaba?

• Hiç mi anlayan yok?
  • Hangi bankalardan hesabın var?
  • BİM'den al hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece iş bankası kalanları kapattık.
  • Kafamdaki 3 madde olursa ne var ne yok Galatasaray hissesi alıcam hocam önü daha açık.
  • İnternet Bankacılığından Yatırım Hesabı aç de bazı bankalarda açamazsın şubeye gitmeden Sonra Hisse senedi Alışı seç GSRAY isimli hisseyi bul 6000 liraya 845 adet alabilirsin şuan ki fiyatla adet sayısına 845 yaz fiyat kısmı şuan 7,01 bunu yaz veyahttps://tr.investing.com/equities/galatasaray-sportif

buradan fiyata bakıp yaz sürekli değişir. ardından alış emri vere tıkla

Not:Borsa İstanbul çalışma saatleri içerisinde yapabilirsin bunu internette yazar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    En son yazdığıma bak işbankasından yatırım hesabı şubeye gitmeden açamaya bilirsin yalnız sen yine de dene sorun olursa özelden yaz.
  • Satın alma işlemini bankadan mı yapacağım?

Hocam peki ben 600 lirayıda koyarak 850 küsür aldım diyelim. Sene sonuna doğru işler iyi gitti şampiyon olduk filan 15 oldu. 12750 liralık değeri var. Satarken de aynı aldığımız gibi kolay mı olacak iş? yoksa 2. el ürün satar gibi zahmet çeker miyim yani benim mi bulup satmam gerekiyor bankaya mı satıyoruz altın bozdurur gibi hiç bilgim yok bu konuda saçma bir soru olmuş olabilir ama.
  • Fatih gelmezse zarara girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten birazcık daha bekliyicem.

1- Tudor - Dursun istifası

2- Terim

3- Sneijder'in dönüşü.

İlk 2 si olup Sneijder dönmek üzere Hollanda'dan uçağa bindiği an elde ne var ne yok hepsiyle alıcam zarar etme gibi birşey söz konusu olmaz o zaman.
    Bankadan İnternet Şubesinden Telefon Şubesinden ATM'den alma satma emri verebilirsin. Genelde piyasa fiyatından veya 1 kuruş aşağısından rahatlıkla satarsın
  • Bankadan yatırım hesabı açıp telefona indireceğim uygulamayla kolayca yapabilir miyim yani?
    Evet yapabilirsin Hisse Senedi alım satımı için dersen yatırım hesabı daha iyi olur Altın Döviz sanıp yanlış açabilirler.

Not:İnternet Bankacılığına tanımlatmayı unutma yatırım hesabını şubeden
  • Öncelikle internet bankacılığınız olmalı. Hangi bankayı kullanıyorsanız yatırım aracınız o bankadır. Yalnız her banka belli bir komisyon alır, araştırıp en düşüğünü bulmalısınız. 6000₺ galatasaray hissesi pek birşey kazandırmaz,onu da belirteyim. Sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu not kısmını biraz daha açabilirmisiniz hocam hiç bilgim yok ta. Bu arada çok teşekkürler cevaplar için.
  • Hocam biraz araştırdım uzun süredir en en düşük fiyatlardaymış şuan. 4 günde 5.57 den 7.48e yükselmiş ki ortada hiçbir şey yok daha. Şimdi alıp sene sonu şampiyonluğa kadar beklemeyi düşünüyorum. İnternette mi izlemiştim televizyondan mı duymuştum Galatasaray şampiyon olursa 20-23 e kadar çıkar filan diyorlardı biraz abartı geldi ama 15 bile olsa 6600 lira çok güzel değer kazanır. Tam havalar ısınırken satıp o parayla da lale ekme işine ek yapmayı düşünüyorum.
  • kardeş galatasaray bu kadroyla kümeye oynar
  • 11THdoctorr kullanıcısına yanıt
    Şuan pek umudum yok zaten ama birkaç güzel haberle şampiyon olması da zor değil tetikte olmak istiyorum. Birde bu borsa ticaret işleri hep ilgimi çekmiştir ufaktan da olsa bir girmek istiyorum.
    İnternet Bankacılığından işlem yapılması açık olmasını söyleyin yeter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.