Şimdi Ara

Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV 799 tl (hb) 50 tl bonus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
9.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soskay

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

http://www.hizlial.com/finlux-39fx6240f-39-inc-99-cm-usbmovie-uydu-alicili-full-hd-led-tv/10144704

100 TL Yapı Kredi Kodu, 30 TL BKM Express indirimi ile değerlendirilebilir.

Finlux tv lerde 40 tl montaj ücreti var diye biliyorum.40 inç den itibaren ücretsiz.Montajı yaptığınızda garanti kapsamı dışında kalıyor teknoloji marketin vermiş olduğu bilgi.

Montajı kendiniz yapabilirsiniz, fatura garanti belgesi yerine geçer. Hem Vestel hemde Hızlıal'dan teyit ettim, ayrıca kullanma kılavuzunda da yazıyor

• Hitachi sağlam markadır
  • Üretim nere?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fınlux seg aynı bant tan cıkıyor

vestel telefunken farklı banttan

hitachi ile finlux hiç bir alaksı yok aynı kefeye koymayalım
  • 80'lerde "Beko Hitachi" vardı. İyiydi.
  • Hitachi'yi Vestel mi üretiyor?

Yetkili Servisine kim bakıyor?
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Teyit aldıysanız sorun yok.Ben magazadan bakmıştım sıcak satış nedeniyle kurulumu 40 tl montaj bedeli isteniyordur.70 tane geldi demişti son 4 tane kaldı demişti.
  • Bir kaç magazayı gezdim bugun hitachi ayarında ve fiyat bandında bir ürün göremedim.Ciddi ciddi düşünüyorum.üretim yeri teknik servis noktasından sorular var yardımcı olabilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soskay

Teyit aldıysanız sorun yok.Ben magazadan bakmıştım sıcak satış nedeniyle kurulumu 40 tl montaj bedeli isteniyordur.70 tane geldi demişti son 4 tane kaldı demişti.

Kurulumunda hiçbirşey yok, 4 vida sıkıyorsunuz tamam

Mağaza da fiyatı ne kadardı?
  • TV Linki açılmıyor yaw......
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

Hitachi'yi Vestel mi üretiyor?

Yetkili Servisine kim bakıyor?

Evet Vestel üretiyor. Hitachi'den başka Jvc, Toshiba, Whirlpool, Sharp, Electrolux, Panasonic, General Electric, Daewoo, White Westinghouse, Fagorbrandt v.s.bir çok bilindik bilinmedik markaya üretim yapılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin45 -- 27 Haziran 2014; 16:49:47 >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Montajda sorun yokda 40 tl vermek dokunur 4 vida için
    fd4000 modeli 829 tl idi
  • hocam cihazın ölçüleri nedir ?
  • Finlin Fd4000 39inç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tv'yi bugün biraz daha kurcalama fırsatı buldum. Daha önce de dediğim gibi akıllı tv fonksiyonu sadece youtube, facebook, twitter gibi uygulamalar ve sadece internet GEZİNTİSİ için kullanılabilir. Yani ben şu siteden bi film açıyım da izliyim derseniz hayal kırıklığına uğrarsınız, çünkü akıllı tv özelliği android tabanlı değil bu sebeple çok fazla bir şey beklememek gerekir. Onun dışında cihaza kablosuz fare bağladım destekliyor. Full HD uydu alıcısı ve Full HD görüntü kalitesi oldukça iyi. Ben sadece tv olarak veya media center olarak kullanıcam diyenlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sartech -- 28 Haziran 2014; 12:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sartech

Arkadaşlar tv'yi bugün biraz daha kurcalama fırsatı buldum. Daha önce de dediğim gibi akıllı tv fonksiyonu sadece youtube, facebook, twitter gibi uygulamalar ve sadece internet GEZİNTİSİ için kullanılabilir. Yani ben şu siteden bi film açıyım da izliyim derseniz hayal kırıklığına uğrarsınız, çünkü akıllı tv özelliği android tabanlı değil bu sebeple çok fazla bir şey beklememek gerekir. Onun dışında cihaza kablosuz fare bağladım destekliyor. Full HD uydu alıcısı ve Full HD görüntü kalitesi oldukça iyi. Ben sadece tv olarak veya media center olarak kullanıcam diyenlere tavsiye ederim.

Modül varmı tv de.(digital karasal yayın ıcın) ek olarak tv nin arka bağlantılarını da gorselleyebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soskay -- 29 Haziran 2014; 12:57:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç dakika önce siparişi verdim. Hayırlısı artık.
  • Bu markanın projeksiyon cihazını kullanıyorduk okulda. Okadar toza rağmen canavar gibiydi, ve renkleri yeni model başka bir markaya göre çok daha canlıydı. Elektronikte hitachi iyidir.
  • Sartech S kullanıcısına yanıt
    Hocam Tv de CI slot yani kart girişi varmı Bide kullanma klavuzunda DVB-C gibisinden bişiler yazıyormu acil lazım
  • Mngshop TV de satilan LG 32lb580v full hd led smart dahili uydu alicili tv 799 tl nasildir? Piyasa fiyati daha yuksek galiba
    Hepsi burada linki
    http://www.hepsiburada.com/liste/lg-32lb580v-32-wifi-usbmovie-smart-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evlg32lb580v&categoryId=163192&SKU=EVLG32LB580V&wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.tv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.