Şimdi Ara

Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV 799 tl (hb) 50 tl bonus (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
9.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam tesekkürler cevap için tv konusu da hakikaten şans işi umarım yeni panel iyi çıkar, vestel ile alakasi olmayan bir teknik servis tanidigim finlux icin sadece panel garantili diger hicbir sey garantiye girmiyor demisti sizde durum nasil oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marty01 M kullanıcısına yanıt
    bende ilk gelişlerinde ve panel+kart değiştiğinde ücret istemediler. 2. kez gönderdiğimde de para sözü etmediler ama hala serviste tv. gelince ne olur bilmiyorum. isteselerde vermem, versemde şikayet eder tüketici hakem heyetine veririmm sanırım. çünkü ilk servis fişinde ışık süzmesi nedeniyle değiştiği yazmakta ki ilk serviste garantiye giren sorun, 2.de nasıl girmez.. keyfi uygulama olursa 3. kez de gönderir ve 6 ay olmadan aynı sorun 3 kez çıktığı için tüketici kanunu gereği ücret iadesi istemeyi düşünüyorum :)
  • dün tv servisten geldi ve yine paneli değişmiş ve yine ışık sızması var. sıkıldım artık servisle uğraşmaktan...

dün tvyi hdmi ile laptopa bağlamıştım ve birden farkettimki hdmi ile ses iletimini de sağlıyor. hdmi 1.3 arc mı oluyor bu? ben hdmi1 portunda denemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.